Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xerelem

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy napsütötte délutánon, Anna és Zsófia egy kellemes parkban találkoztak, hogy megosszák egymással a gondolataikat és érzéseiket, miközben a szél lágyan simogatta az őszbe hajló fák lombjait. A két barátnő régóta ismerte egymást, és sok közös élményük volt, amelyek összekovácsolták őket. Ez a…..
Nincs mindenkinek szüksége rá, de ettől függetlenül új élménnyel gazdagodhat az, aki kipróbálja. A péniszgyűrű általában akkor kerül beszerzésre, amikor valamilyen probléma áll a háttérben, mint a merevedési zavar, vagy a korai ejakuláció. Ezek ellen ugyanis remekül alkalmazható ez az egyszerű…..
Gondolkodj egy kicsit, nálatok ki szokta intézni a vásárlásokat? Talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy az átlagos vásárlást, a nagybetűs shoppingolást leginkább a nők élvezik a legjobban. És most itt az élvezetre tegyük a hangsúlyt, hisz míg a nőknek ez felér egy önjáró orgazmussal, addig a férfiak…..
Minden hölgy megérdemel egy kis kényeztetést. A herbamarket.hu webáruház termékei között számos olyan vibrátor kapott helyet, amelyik képes a csúcsra repíteni a felhasználóját. A többféle formatervnek és bevonatnak köszönhetően, mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelő modellt. Azért azt is…..
Ellent kell mondjak a címnek! Igenis létezik a tiszta, őszinte szerelem nagy korkülönbség ellenére is. Nem feltétlen kell rögtön a gazdasági vonzatát nézni, ha egy fiatal nő az idősebb férfiban találja meg a nagy Ő-t. Évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt kifejezetten divat volt jóval idősebb férfihoz…..