Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betli Szofi

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége a török kalandnak, visszakerülünk a szürke hazai hétköznapi rongyrázásba, aminek első momentuma Ritát érinti, és még csak nem is ő rázza a rongyot, hanem az exférj, aki a házmester legnagyobb bánatára előveszi romantikus énjét, és a stáb tanácsára rózsaszirmokkal hinti be a lépcsőházat, meg…..
Ha sárga és hápog, akkor kacsa, mondja a népi bölcselet, szóval mindegy, milyen néven illetjük azt a műsort, ami heti négy alkalommal jelentkezik kiszavaznak belőle hol egy faszit, hol egy csajt a végén van egy nagy nyeremény a helyszíne egy luxusvilla az Éden Hotel parafrázis, bárhonnan…..
Ez egy ilyen öszvér poszt lesz vagy mi, amiben az írók mondják el, mit, hogy láttak, és köszönik meg mindenkinek a megtisztelő figyelmet. Kezdjük is, véreim...
Betli Szofi 2016.12.15 10:34:27
@sixx: Én tuti megvenném. Majdnem minden trasht végignéztem, és mindig érdekelt, pl. mi lett a szereplőkkel utána, de erről alig vannak riportok.
Jó irány a pszichológiai megközelítés is. Ezekből a szezonokból szerintem egész szakdolgozatok tudnának születni, annyi díszpinty fordul elő, és annyi elemeznivaló van viselkedés és kapcsolati háló szempontjából.
Betli Szofi 2017.01.10 09:43:14
@Almaka: Én is pont ezt néztem, egy deka komment nem jött ide... de én teljesen el is felejtettem, hogy tegnap volt... most visszanézem a honlapon. ... Nem jól tették, hogy hetente adtak le egyet, nagyon elhúzták... bár azt sejtem mögötte, hogy az utolsónál bejelentik, hogy jön a VV9.
Na ezen is túlvagyunk. A nézőnek unalmas rémálom, a stábnak rémes vérvalóság egy ilyen döntő, amire az össze exgyökeret összeszedik (perelj be Tivy, bazdmeg) és meg kell valahogy akadályozni, hogy amíg nem veszi őket a kamera a)széjjelcsapják magukat, b)összebalhézzanak valakivel. A döntőnek mint…..
Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az…..
Betli Szofi 2016.12.11 21:47:20
@kamilla123: Köszi! Hát naja... :D most érdekes lesz, hogy mászik majd rá. :D
Betli Szofi 2016.12.11 21:57:51
@agimano: Látom erre más is emlékszik, hogy fordítva írta. XD XD
Ez a pillanat is eljött! Utoljára kell nekiveselkednem ennek az évadnak, hiszen ha jól tudom vasárnap véget ér az idei széria. De, nézzük inkább, hogy mit lehet kihozni a mai adagból, plusz egy újabb kiválasztásból. Anikó is nagyon örülhet magában, hogy nem kell már sokáig a ide járnia, mert…..
Betli Szofi 2016.12.07 09:03:49
@csincsilla72: Fogalmam sincs akkor hogyan. :D de eddig semmi szó nem esett hármasról. Persze lehet, hogy ma a kihíváskor jelentik be. :)
Betli Szofi 2016.12.07 09:06:41
@Petra82:
"Szerintem olyan kurva önző a Vivienn hogy azért is Ginát választaná,hogy ne maradjon bent lány ha ár neki mennie kell. Szerintem azt sejti hogy Krisztián ellen nem lenne esélye,de abban biztos vagyok,hogy Ginánál sokkal jobbnak gondolja magát és a végjátékban már amúgy sem kell jófekjedni..."
Hm, hát az eddigi választásokat nézve inkább az a jellemző, hogy tévutakon vannak, és erősnek hiszik a gyengét, szimpatikusnak az antipatikust. Plusz előszeretettel mennek neki "nagy küzdelmeknek". Ld. már az első pár párbajbaj is a nagyobb(nak hitt) karakterek mentek, az előző szériákhoz képest. Ginával most épp eléggé összemelegedtek, szerintem előbb választaná Kriszt, nem egy okos lyány és elég öntelt ahhoz, hogy azt higgye, hogy kiejti a két kant.
Betli Szofi 2016.12.07 09:07:13
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): Guten morgen, nem vagy egyedül. :)
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
Betli Szofi 2016.11.24 19:56:38
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
Betli Szofi 2016.11.22 21:28:34
@Magentax: Ó, hát igen. De mint gyermektelen gyarló ember, akkor is ilyenkor már nézném na. :D Hogy utána alhassak időben. :D
Anikót ezúttal drága Nagymamám sztájlingolta, éjszakára kisebb tincsekbe fonta a haját, ezután reggel, indulás előtt rábaszarintotta a déditől örökölt kockás abroszt majd - mosmán mehetsz Kincsem - felkiáltással kitessékelte az ajtón. Szavazás lesz, ki a legpletykásabb, a szerkesztők balhééhsége…..
Tiv Tiví naplója 2.0!Nedves naplóm, ezt nem hiszem el!!! Hát mi ez kutyák?!? Ezt a börtöntöltelék bűnöző kárszeget szavaztátok vissza helyettem? Egy sittes gecit? Magyarország esze-szíve helyett? Ti mocskos kis senkik, akik, alattomban, sunyin nyomkodjátok a apellációtok gombját, mert ingyen van?…..
Betli Szofi 2016.11.15 08:59:10
@etikette: " Tivi feleségkutyát keres vagy a boldogság sárga papagája" :D Jajj szakadok :D
Comic time, people!..
Betli Szofi 2016.11.13 21:46:36
  Nem hittem volna, hogy ide jut a világ, hogy az emberek egy ilyen egyszerű kérdésben sem látják meg az egyértelmű választ, ami a jó útra vinné az emberiséget. Saját magunkat gáncsolva, arcal a szarba repülünk előre, hála a sok jóléti szavazónak. Ennyi volt, vége, kihúzták a demokrácia lába alól a…..
Betli Szofi 2016.11.09 10:00:33
Úgy örülök, hogy én írhatom a mai posztot, mert annyi minden történt, a tegnapi adásban, hogy csak kapkodtam a fejem, azt se tudom, mivel kezdjek, olyan izgalmas volt az egész, még mindig a hatása alatt állok. Na, jó nem. De legalább nem Anikó gügyögését kellett hallgatnom, mert inkább nézem Bencét…..
Betli Szofi 2016.11.08 22:11:27
Betli Szofi 2016.11.08 22:13:26
@Androido: nekem múltkor 1,5 napig frissített. :D
Megint képregény, a múltkor is bejött. Enjoy...
Elkezdődött az eco hét a villában, vagyis a gyökerentyűknek maguknak kell megtermelni az áramot, ha enni, kávézni szeretnének, vagy fel akarják tölteni a vibrátort. Speciel nekem sem könnyű, mert kurvára nincs net, pedig kétszer is megrugdostam a rootert, de még az sem segített, úgyhogy most…..
Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a…..
Betli Szofi 2016.10.16 10:45:13
@ewita: Zseri részéről ez a külső-cikizés nagyon gáz volt szerintem is. :/
Ma reggel, fejemben a Rocky zenéjére kászálódtam ki az ágyból, majd kétszer fejeltem meg a sötétben ugyanazt az ajtófélfát, mert a mocsadék csak nem akart odébbmenni. Először sikerült a tegnapi kávét mégegyszer lefőzni, majd a cigimet is fordítva gyújtottam meg, de erre már csak két igen mély,…..
Gina, aki Zsolti Esküszöm, elmegyek a templomba és gyújtok egy IKEA-s teamécsest azért, hogy többé egy betűt nem kell írni a bábjátékos Lóriról. Cserébe van itt egy elég combos 20 perces adásanyag, ami 2 in 1 a VV8 filléres Jokerének halotti tora és az új játékos, Gina Welcome bulijáról szól. Itt…..
Betli Szofi 2016.10.12 21:53:06
@Peter_Cs: Így van. :) Meg ha kiköpné a cukorkát :D - ezt loptam. De tényleg galuskás a beszéde...
Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida...
Betli Szofi 2016.10.10 21:25:01
@ratsliveonnoevilstars: szia! :) Igen, sejtettem, hogy ez így volt, csak gondoltam felemlegetem, Zsoltinak jó volt a memóriája, vagy épp Ginával volt együtt castingon. :)
Ó, akkor volt ott is új lakó, köszönöm, nem emlékeztem. :)
Betli Szofi 2016.10.10 21:32:50
@velorex1962: Hát nem tudom ez hol történt, én az rtl moston nézem vissza ha visszanézem, ott darabokban van a felvétel, szóval nem találom az általad megjelölt időt. Amikor Gina bement, ez akkor volt?
Betli Szofi 2016.10.12 20:50:54
@velorex1962: Ó, nahát... Tényleg inkább annak hangzik, mint "hanghibának"... :///
Köszi a válaszod, meg, hogy így megkerested nekem :* :)
Ma nincs levél, csak a szomorú valóság(show). Ugyanis elvesztettük a játék ultrageci emberét, a főgonoszok főgonoszát, a Joker tetkós Sauront, akitől Darth Vader, Hannibal Lecter és Jigsaw is csak leckéket vehetne, a Bábjátékost aki olyan tévedhetetlenül kevergette a szálakat, hogy a végén…..
Betli Szofi 2016.10.11 21:14:12
Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá…..
Betli Szofi 2016.10.09 19:11:49
@Lora Sawyer: Hát én is remélem, hogy nem kell annyi, ezzel már egész szleng-trendek kikopására céloztam, úgy rémlik nálunk évente-kétévente volt más a menő szöveg még általános és középsuliban. (hajjj de rég volt :D )
Egy véglény, egy emberi zsákutca, ez milyen szép, be kéne keretezni. :) És egyébként meg szánalom, de tényleg. Egyetértek veled.

Nekem i úgy rémlik, a villa-lét alatt halt meg a lánya Okinak. Hát a szimpátiát így vesztette el, de a játékot meg fel kellett volna adnia a temetés miatt, szóval, akkor meg már mindegy lett volna, hogy szimpatizálnak-e vele. :/
Betli Szofi 2016.10.09 20:05:58
@ewita: igen, fel kellett volna adnia ahhoz, hogy elmehessen rá... :/
Betli Szofi 2016.10.09 20:16:06
Előszó Bruti fogta a komédia aranyló hímvesszejét, mélyen megmártotta a szépírás szénfekete tintájában, néhányszor megperdítette erős kezei között, majd úgy nyakonbaszta vele a hét hátralevő napjain becsülettel alkotni igyekvő hogyvolt írókat, hogy azóta sem tértünk magukhoz. Az inkontinenciával…..
Betli Szofi 2016.10.06 15:34:20
@kamilla123: Egyetértek.
Betli Szofi 2016.10.06 19:07:33
@ALOKSAKTRHEE: Érdekes lenne, nekem bejön ez a forgatókönyv. :)
Betli Szofi 2016.10.06 20:50:00
@ascii: ajjaj. :D
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
Betli Szofi 2016.10.06 14:47:30
@Rémület: Szerintem egyszerűen csak viszket Micitől, irritálja, vannak ilyen emberek, akiket nem bírsz elviselni. nem lehet?
Betli Szofi 2016.10.06 14:59:06
Betli Szofi 2016.10.06 15:04:51
@Berber Oroszlán: én már napok óta Lórizok itten. :D persze csak halkan. Tök kíváncsi vagyok a párbajra amúgy... Rég vártam ennyire VV öfiket, mint most ebben az évadban. :) És ez tök jó, megmozgat idén, akármilyen fura alakok vannak megint (évről évre furábbak?!)
Az van, hogy elaludtam. Nincs különösebb oka, egyszerűen szeretek aludni, illetve van, de az senkit nem érdekel, tök jogosan. Engem viszont a hogyvoltírásban sajnos hátráltat, és nem tudok mit tenni, kénytelen vagyok elindulni dolgozni, mert...de ezt mindenki tudja, még Soma is. Ha meló van, meló…..
Betli Szofi 2016.10.04 10:45:22
@Majom1Parádé: Pacsi! :D Evelin és Soma közt szerintem inkább feszkó lesz még, de meglátjuk... :)
Ez a védettség kupon amúgy marha nagy, kíváncsi vagyok hogyan használja fel Soma, és mikor...
Betli Szofi 2016.10.04 19:50:31
@ALOKSAKTRHEE: Nehezebben esik azért az a bugyi :D de ez csak műsor, meg szórakozás (elsőre műsört írtam, basszus :D), és igaz, hogy mondjuk szimpinek nyilvánít valakit az ember, de még mindig lehet, hogy az csak vakok közt a félszemű. Igazából egy rakás félkegyelmű van benn. Az egy dolog, hogy kire szavazunk, lehet hogy a való életben (sic!) még így is három méter távolságot tartanánk attól az illetőtől is. :D Pl. Vivi sokakat szórakoztat a villában (nekem ár kicsit kezd átfordulni), de ugyan kit szórakoztatna mint alkalmazott mondjuk, vagy barátnő... hát. ... :/
Lóri szerelmes storyline-ja már nem érdekel, amúgy szerintem a bocsánatkéréseiben volt őszinteség - a korábbiakban, meg jófej volt a buliszalag megnyitásnál is. Valahogy vannak olyan emberi megnyilvánulásai amik szerintem tök okésak, és emiatt nem tartom pöcsnek. :)
Betli Szofi 2016.10.04 19:50:42
@Cimili: :)))