Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DHARMA

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Házi flottám legékesebb büszkesége a zöld állólámpás Merci, amelyről utoljára hónapokkal ezelőtt írtam. Szégyellem magam, már be is írtam az intőt. Életem első (a mostani elmeállapotom szerint) tisztességes restaurálása volt ez az autó. Azaz nem volt, hanem még nagyon is…..
Annak idején, mikor az első Belsőség–Totalcar-találkozót szerveztük baowah barátommal, nem is sejtettem az irányt, hogy merre, hogyan tovább, mire lesz jó ez az egész és egyáltalán, szükség van-e rá?Mint kiderült, ez egy kitűnő ötletnek bizonyult, hiszen autóbuzik olyan…..
Autófília Ha nő kell 2008.09.03 08:21:00
Ez a post kizárólag a férfi autóbuzi populációnak szól.   Tisztelt autóbuzi társaim. Bizonyára néhányatokban fejében már megfordult az, az elsőnek őrült ötletnek tűnő gondolat, hogy elkötelezzétek magatokat. Persze egy autóbuzi fokozottan nehéz helyzetben van, ha…..
  ... Stuttgartban, hogy minden – Tiptronic S-t ért szitok ellenére – egy üvöltő, gyomortépő kakofóniába olvadjon a napom. És habár elborul az agyam, mikor a „mindennapi sportautó" szóösszetételt hallom, azért el kellett ismernem, hogy az idestova 45…..
Belsőség Könnyed tavaszi séta 2008.05.08 10:32:00
Akár annak is tűnhet a klipből, pedig nagyon nem az. A 20. század hatvanas éveiben épített, 90 hektáron terjeszkedő (hivatalos nevén) Testovací Polygon Tatra, a maga 21 kilométerével a világ legkeményebb tesztpályájának számít. Tökéletes próbatétel embernek, gépnek…..
Belsőség „Norvég vagyok” 2008.04.22 14:01:00
A mai nap nem mentem fel a hegyre több okból, így ma itt a szervizparkban igyekeztem élményeket gyűjteni. Carlos Sainzot próbáltam megtalálni, de a nagyok a kísérőkamionban bujkálnak. Aztán szembe jött a sztori. A képen látható úr nem egy román hajléktalan, amit itt élőben…..
DHARMA 2008.04.23 15:07:18
Suzuki Swift 1994  1,3 GLXCsúcs járgány aki nem hiszi szerezen be egy ilyet cserélje ki a kopo alkatrészeket. A 13 colos felnit hajitsa le 14 re simán alámegy.legalább egy 175 elöre hátra mé befér a 195 elöre csak 185 ig És én garantálom hogy olyan élvezetben lesz része mint…..
Hát eljött az idő: végre újra merek írni a Totalcar flottájának legnagyobb tagjáról, az olasz-amerikai-osztrák családi buszról, amit Dacia helyett vettem végül. Mert megint (csaknem) tökéletes. Miután meglátogattam vele a Gurut. Voyager a celldömölki csápon Nem az autó…..
Belsőség Kávé vagy kaki? 2008.04.08 17:51:00
A legkülönbözőbb cégek készítenek internetes reklámfilmeket, úgynevezett vírusfilmeket, nem egyszer nagy költségvetéssel, komoly színészekkel és rendezőkkel. Ezek az alkotások sokszor egészen hosszúak, hiszen nincs időlimit, nem azért születnek, hogy egyfolytában a tévében…..
Mostanában többször ért a meglepetés: felnőtt, huszonsok éves, olykor már harminchoz közeli ismerőseim nem tudták, hogy újonnan kapott/vett/örökölt mechanikus óráikat naponta fel kell húzni. "Öregem, ez egy szar, állandóan megáll. Nézd, most megrázom, megy egy kicsit,…..