Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WICKEDWITCH

0 bejegyzést írt és 810 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemes kikapcsolódást kívánok minden VV-n belül és VV-n kívül élő ápoltnak, ezúttal külön köszönteném a kommentelők kozul Adamadamot, akivel megbeszéltük hogy jövőre mi is jelentkezünk, okosabbak és tattikusabbak leszünk mint a bentiek és valamelyikünk majd úgyis megnyeri. Szóval egyrészt az idei…..
WICKEDWITCH 2020.12.29 12:55:34
Sziasztok! :)
@Ármándójózsi: @hereverő heverő: nálunk is volt (Tolna megye déli fele), itt olvasgattam, aztán beszédültem...
WICKEDWITCH 2020.12.29 13:08:14
@hereverő heverő: jól emlékszel :)))
@úgymond olvasó mmkk: én arról, hogy földrengés volt
WICKEDWITCH 2020.12.30 09:16:50
Jó reggelt! :)
Kihagytam pár részt a tegnapi előtt, de arra jutottam, hogy a gonosz törpe még annál is sokkal ostobább, mint amilyennek gondoltam (pedig az sem volt túl hízelgő).
@K_Attila: pont ezt akartam kérdezni. Én még ott tartottam, hogy tattikából van együtt Renátóval, de valamennyire már próbált kihátrálni mögüle, mert felfogta, hogy a nézőknek talán Gábor nem volt szimpatikus. Ezt most Amanda kiesése még jobban meg kellett volna erősítse, ez után a hiszti után pedig minimális arcvesztéssel ki lehetett volna hátrálni az ölebe mögül, és pár rövid emlékezetű nézővel még meg is sajnáltathatta volna magát. Erre jön ezzel a szánalmas meghunyászkodással. Ez melyik univerzumban tehet jót a játékának??? Ne értsétek félre, szerintem megérdemli, amit kap, csak értetlenül állok az ostobasága előtt...
Legkedvesebb nyomoroncaink Bálint győzelmét Gábor távozását ünneplik, mínusz Rencsó, aki a kanapén fetrengve küldözgeti életveszélyes jókívánságait minden mozgó célpont felé lézerszemeivel. Fru kötelességtudó lány, ezért az ünneplők táborából kiszakadva legalább 34 és fél másodpercet eltölt Renivel…..
WICKEDWITCH 2020.12.15 12:26:15
@Alice from madness: még az előzőre: Gabent én nem élveztem, fölment tőle a vérnyomásom, ez viszont egyelőre szórakoztat :D
Hát, ha az ösztöne azt súgta neki, hogy jó ötlet, akkor tényleg nagy a baj... :D
WICKEDWITCH 2020.12.15 12:30:46
@Fálki: business as usual... (fú, bakker, ma tényleg genyó napom van) :DDD
WICKEDWITCH 2020.12.15 12:32:21
@Alice from madness: mindenkinek lehet egy véleménye... ;)
Hellóhalló fiúk-lányok és EKG-csoport! Mivel a tegnapi hv-t nagyon sokat kattintottátok meg és sok volt a komment is, így ma is van hv és ma is engem kaptok. Igazából akkor is lenne, ha a kutya se olvasná, de így azért jobban hangzik. Párbaj van, így másfél óra nettó adásidő, úgyhogy csapjunk is…..
WICKEDWITCH 2020.12.14 13:54:23
@Cérnahuszár a naív: nincs mit! :) nekem a mail beindult, de kiírta, hogy nem fér hozzá a névjegyekhez, és innen válaszértesítőt meg még egyet se kaptam ma, pedig kellett volna.
WICKEDWITCH 2020.12.14 14:51:04
@Niemandhäuser: a rajz alapján ez olyan, mint egy szárnyas majom, szóval ki tudja... :D
@Qqts: mire gondolt a költő? (Számomra is rejtély...) :D

Csak azt nem tudom, hol volt ez a driccmadár gyerekkoromban, amikor tesómmal mindketten a csirke püspökfalatjára hajtottunk... :D
WICKEDWITCH 2020.12.14 15:06:52
@Qqts: :DDD
Az adás neuralgikus pontja szokás szerint egyből az elején eljön mikor meghallgathatjuk, hogy hol olvashatóak a játék részvételi feltételei és bár sok rosszat kinézek az RTL-ből, nem hinném, hogy el szándékoznák adni a szerveinket. Egy világjárvány idején, a magyar kormány és az EU közötti újabb…..
„Olá misz ámígósz”! 4 hetes röpke kis egészségügyi kényszerszünet után „áj em bekk”! S nem csak én vagyok „bekk”, hanem lassacskán a hogyvótok is, mert mostantól (reményeink szerint) az irományok száma exponenciálisan emelkedni fog az eddigiekhez képest, szóval tartsatok ki, mert összeállunk, mint…..
WICKEDWITCH 2020.12.11 15:00:57
@PYT: idén velem már többször is előfordult. Én is kértem jelszócserét, a gép kikapcsolás-újraindítással is megpróbálkoztam, de semmi. Aztán egyszer csak beenged...
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
WICKEDWITCH 2020.12.10 13:09:24
@hereverő heverő: :DDD Azóta az egyik kezdő egy kicsit fejlődött, az egyik majdnem anyanyelvi meg lement passzívba, de most feltett szándékom, hogy ha végzek a mostani melómmal, feltámasztom halottaiból. A román nincs köztük, viszont egyszer egy zöldségpárolót használati utasítás elvesztésének következtében egy román nyelvű youtube video segítségével próbáltam meg munkára bírni, és sikerült, szóval lehet, hogy románul is tudok... :DDD
Ja, google translate: a kínai fogamzásgátlós betegtájékoztatót ismeritek?
WICKEDWITCH 2020.12.10 13:18:13
"Kínai fogamzásgátló tabletta magyar nyelvű tájékoztatója. Az OGYI úgy visszavágta, mint a kertajtót. A fogalmazványt eredeti írásmódban, módosítás nélkül tesszük közzé. „Köszöni a miénk cég hogy ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula. Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékoztató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén. Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendő bele Önnek szervezetében. Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy. Nem hány magatol, nem jó. Teherbe beleeshet ha hány magának ujjától. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum. Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez általánosságot megvéve egy hét. Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét. Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét. Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való. Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontnál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan. Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek! Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula. Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart. Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember. Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek, hogy miénk terméket Ön nyeli.”

Bocsi az offolásért, de gondoltam, hátha valakire ráfér a nevetés... :)))
WICKEDWITCH 2020.12.10 15:50:13
@username loading: örülök! :D
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
WICKEDWITCH 2020.12.07 22:55:07
@Mók_Ica: én is a google-ban néztem meg, ki az :D
WICKEDWITCH 2020.12.07 22:57:41
@Addamm: némelyikre talán én is kíváncsi lennék, de arra, hogy igazából hogy telik, nem ilyen megrendezett jelenetekre, mert ezek annak tűnnek
WICKEDWITCH 2020.12.07 23:02:02
@Addamm: hát, igen, ezért se látom sok értelmét a dolognak :)
Ismét PP köszönt minket, immár a megjavított asztalon, ami piros helyett kék színben pompázik. A párbaj előtti estébe kapcsolódunk be, a villalakók lefekvéshez készülődnek. A zuhany alatti első pár mondatot feliratozzák a szerkesztők így nem maradunk le a világmegváltó gondolatokról, a szöveg…..
WICKEDWITCH 2020.12.01 10:58:09
@hereverő heverő: én csak időnként törlöm a sütiket, amikor eszembe jut, a 3. pont stimmel, a csokik és a teák mmkk szükséges dolgok, méghozzá szabad szemmel jól látható mennyiségben és változatosságban. Csak ennyit akartam hozzáfűzni. ;)
WICKEDWITCH 2020.12.01 12:35:40
@Brigante: értem, hogy működik, de velem ezt a facebook nem tudja csinálni (a youtube próbálja, viszont ki tudsz törni belőle, mert azt írsz be a keresőbe, amit akarsz. Persze az az ember, aki mondjuk valamilyen meggyőződésű, és nem akar mást hallani, nem ír be mást, az azt is kapja, de ez az emberen múlik), mert egyszerűen nem erre használom. Viszont világos, hogy aki onnan tájékozódik, az beleeshet ebbe a csapdába. Azt cáfolom, hogy azoknak az embereknek a posztjait látom, akikkel közelebbi kapcsolatot tartok. Vannak páran, akikkel egyáltalán semmilyen kapcsolatot nem tartok, csak nem akarom azért törölni őket, és rendszeresen látom a posztjaikat. És mindenfélét. Ezért is nem értettem ezt a buborék dolgot.:)

Bocsi mindenkitől a sok offolásért! :) A tegnapit nem láttam, úgyhogy nem tudok hozzászólni, de már akartam írni, hogy ha tényleg elfoglaljuk a villát, és túszul ejtünk, meg rituálisan feláldozunk mindenkit, akkor az a fal a zsilipben stipistopi az enyém, én akarom kiszínezni, köszi! :)
WICKEDWITCH 2020.12.01 12:42:35
@Alice from madness: látod, le kellett volna stipistopiznod, de lásd, kivel van dolgod, színezhetjük ketten is ;)
Itt vagyok, ragyogok kedves feleim, az aggódóknak üzenem, hogy voltunk, vagyunk és leszünk is, max kicsit megritkulva, akik pedig elárasztottak jószándékú üzeneteikkel, hogy hogyan oszthatnám be még jobban azt az embertelenül kurva sok szabadidőmet ami hogyvoltírásra van, hogy ne legyenek ekkora…..
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
WICKEDWITCH 2020.11.27 22:01:29
@Penimegamásik: nem, azt hiszem, azt még nem használtam eddig, viszonylag ritkán szoktam a padlizsánokról értekezni (megkönnyebbült sóhaj) :D
WICKEDWITCH 2020.11.27 22:11:04
@Penimegamásik: köszi! :)))
WICKEDWITCH 2020.11.27 22:48:06
@Trasheater: ezzel tökre egyetértek.
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
WICKEDWITCH 2020.11.22 22:57:12
@nicu71: Hát, mindenki úgy cseszi el az idejét, ahogy akarja, de hogy ennyire értelmetlenül, az számomra felfoghatatlan.
WICKEDWITCH 2020.11.22 23:01:28
@MsIreneAdler: szomorú semmiképpen ne legyél. :) Megúsztál egy kellemetlen és kellemetlenül hosszú nyűglődést Renátó és Fru között, és egy idióta, asztalra ugrálós játékot(?)
WICKEDWITCH 2020.11.22 23:12:01
@tvbuzi: nem szabad, közösségi távolságtartás van (meg amúgy is pfúj), szóval javasolnám a seprű, péklapát, serpenyő, esernyő valamelyike, esetleg tetszőleges kombinációját... ;)
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
WICKEDWITCH 2020.11.22 11:31:34
Sziasztok! :) Megjöttem én is. Kb. a hét közepén vettem észre, hogy megint van vv (nem, nem egy kő alatt élek, csak "kicsit" felgyűlt a meló), szóval az ismereteim és a jelenlétem is hézagos lesz még egy darabig...
Na, a tegnapi firkálós feladat baromi gusztustalan volt, sok-sok péklapát annak, aki kitalálta. Viszont Virágnak ettől még véletlenül se kezdtem el szurkolni, azért lássuk be, mindent megtett a többiek ellenszenvének kivívásáért. Ha egy nap után mindenkit le unalmas képmutatózok, akkor ne csodálkozzak már, ha utálnak. Viszont ha magába száll, és tanul belőle, még lehet belőle valami (a játék szempontjából). A többiek részéről viszont óriási hiba volt, hogy mártírt csináltak belőle. Frúból is kijött az ellenszenves picsa (amúgy szerintem az "ápolt" szót kereste azzal a higiénikussal:D), és nagyon nem gondolkodik. Amanda ijesztő. Egyelőre Merci1 az, aki a legszimpibb, de mondom, keveset láttam. A fiúk közül a szakállakat még meg se nagyon tudom különböztetni, Móról meg azt mondjátok, hogy műsortól függ, milyen, úgyhogy egyelőre nem nyilvánítanék véleményt. :)
@LaciHogyVoltol: @MsIreneAdler: én a Tudorok óta csípem, de szerintem Bálint egyáltalán nem hasonlít rá. Ha már angol színész, akkor Tom Burke. :) Amúgy azt olvastam (remélem, csak kamu), hogy a következő James Bond fekete nő lesz. Mármint nem James Bond, hanem a 007-es ügynök. A James Bond filmek sosem izgattak különösebben, de ez a trend kiborít. Pfff...
WICKEDWITCH 2020.11.22 14:39:20
@szociál: ebben tökéletesen egyetértek, Amandát én is elküldtem volna a fenébe, továbbá megkérdeztem volna tőle, hogy mégis milyen alapon szeretne parancsolgatni nekem. Még abban is igaza volt Virágnak, hogy ez egy nem egy nyári tábor, de aztán átesett a ló túloldalára azzal a mindenki unalmas, mindenki hülye és ő mindenkit leszar stb. szöveggel.
WICKEDWITCH 2020.11.22 15:03:59
@MsIreneAdler: Nekem Pierce Brosnan volt az első Bond-élményem, hozzá képest láttam később pár régebbit, amikor vagy 17-18 éve ismételték őket (azért emlékszem, mert az egyetemi albiban szoktuk bekapcsolni talán vasárnap esténként(?) :)), és ha jól emlékszem, egy Daniel Craigeset láttam, de nem nagyon értettem, aztán utána mondták, hogy látni kellett volna az előzőt is... :D De annyira nem fogott meg...
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
WICKEDWITCH 2019.05.27 11:56:43
Sziasztok!
Először is köszi a hogyvoltokat, azok legalább maradéktalanul tetszettek! :)
Így egyben az utolsó évadról:
Tetszettek:
1. azok a jelenetek a csata előtt/alatt/után, amikor olyan karaktereket hoztak össze, akik már rég találkoztak, vagy elszámolnivalójuk volt egymással.
2. maga a csatás rész(8/3) is tetszett, a marhaságok (vár ELÉ kirakott katonák, dothrakiak nekimennek a holtaknak stb.) ellenére. Dünnyögtem közben néha, de azért végig lekötött, pedig engem a csatajelenetek nem szoktak érdekelni.
3. amikor Drogon elolvasztotta a Vastrónt a picsába. A sárkánynak volt a legtöbb esze az egészben. :)

Az engem legjobban bosszantó faszságok:
1. Rhaegal halálának egész jelenete. El se kezdem sorolni a baromságokat, amiket elkövettek, hogy megszabaduljanak egy sárkánytól, és megpróbálják alátámasztani Dany megborulását, amit egyébként végkifejletnek el tudok képzelni (már Mereenben is fel akart szabadítani mindenkit, akár akarta az illető, akár nem), de kurvára összecsapták a végére.
2. Cercei halála. Ő nem érdemelte meg, hogy Jaime karjában haljon meg. Jaime megérdemelt egy ilyen véget, de Cercei nem. Ennek így olyan hatása volt, hogy a két királynő küzdött a trónért, és ő veszített, pedig azt érdemelte volna, hogy beledörgöljék az orrát a sok szemétségbe, amit 8 évadon át elkövetett, és aztán Arya kibelezze. Vagy utána omoljanak rá a téglák, nekem mindegy, de ez így neki nem járt.
3. Bran lett a király. WTF?! Deres nem kell neki, mert ő a Háromszemű holló, de a Hét, bocsánat Hat királyság trónja igen? Alapból nem egy ördögtől való ötlet, hogy a legbölcsebb(?) ember kerüljön trónra, de szerintem ez totál karakteridegen húzás volt. Ő ennél sokkal "spirituálisabb". Még tanácsadónak talán elmenne...
4. Az, hogy Jon elment északra, az oké, de ahogy elment az nem oké.
5. A "királyválasztó" gyűlés egy az egyben röhejes volt.

Most így hirtelen ennyi. :) Összességében örülök, hogy végignéztem, mert voltak olyan dolgok, amelyek miatt megérte, de sajnálom, hogy az írók így elbaszták már legalább Dorne-tól kezdve. :(
WICKEDWITCH 2019.05.27 16:31:44
@Snedronningen: szerinted Cercei elgondolkodott a gazságairól? :) @Dr. Fred Edison: A magam részéről nem a fizikai szenvedést hiányoltam, hanem hogy szembenézzen azzal a csajjal, akit az első évadban elválasztott a farkasától, és akinek a családját azóta szívatja. Ez lett volna a katarzis, nem maga az, hogy meghal. Aztán mondom, tőlem a tégla is ráomolhatott aztán. Egyébként főgeci-halál precedensek: Geoffrey, a Pöcs: mérgezés az esküvőjén szembenézve néhány emberrel, akit bántott, Tywin a budin szembenézve Tyrionnal, Ramsay a kutyáival Sansával szembenézve, Viseris a koronával. Most hirtelen ennyi jut eszembe. Szóval azért nem teljesen alaptalanul vártam valami hasonlót. :)
WICKEDWITCH 2019.01.23 13:00:20
@Tökös...: tudom, hogy nem állítottad, csak mondjuk úgy, hogy árnyalni akartam a tapasztalataidat. :)
WICKEDWITCH 2019.01.23 13:09:46
@hereverő heverő: :DDDDDD Nagy formában vagy ma! :)))
WICKEDWITCH 2019.01.24 11:15:56
@Csakazértis én vagyok a királynő: :) emlékeztem, mert 1 évet lehúztam ált. iskolai tanárként, és nagyon egyetértettem veled abban, hogy a gyerekek nagyon szemetek tudnak lenni egymással.
Sajnálom, ami a kisfiaddal van, remélem, megoldódik. Hány éves? És hogy lehet az, hogy csak február közepén lehetséges? Addig nem is próbálkoznak semmivel???
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
WICKEDWITCH 2019.01.22 22:20:39
@Vérnyusszancska: köszi! :) Egyedül a jó társaság miatt járok ide hányni. :D
WICKEDWITCH 2019.01.22 22:26:52
@Vérnyusszancska: ja, én is. Ha olyan lenne a műsor, amilyennek lennie kellene, akkor magamtól is nézném, de így kizárólag a HV miatt. :) És így se mindig, mert ezt egyszerűen nem bírom minden nap...
WICKEDWITCH 2019.01.22 22:37:56
@Vérnyusszancska: hát szint, az nem nagyon van, egyszerűen kritikán aluli, amit művelnek. Vagy nagyon bénák, vagy nagyon hülyék. (Az utóbbira tippelek.) :(((
Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy…..
WICKEDWITCH 2019.01.08 22:20:25
@úgymond olvasó mmkk: ó, már értem. Mi azért nem tartunk jelenleg kutyát, mert a macska nem tolerálná (meg mert még nincs egészen kész a kerítés), hörcsögöt (meg madarat, meg tengerimalacot) meg azért, mert megenné. :DDD
WICKEDWITCH 2019.01.08 22:27:23
@Mók_Ica: szerintem nincs rajta olyan. Már lapos képernyős, de sok-sok éves, és semmit nem állítottam át rajta, egyszerűen csak eltűnt. Inkább azt gyanítom, hogy az idióta Tarrosok már megint összekutyulták a csatornabeosztást. Majd ha kész leszek a melómmal, megnézem, annyira nem sürgős. :)
WICKEDWITCH 2019.01.08 23:08:12
Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi! Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt…..
WICKEDWITCH 2019.01.08 14:02:52
@katemoss: köszi, de @UdvariatlanBolondvagyok: -é az ötlet :)))
@Kábel Barát: pontosan. Nem a kirittyentés lenne a megoldás, hanem hogy alapból odafigyeljen egy kicsit magára. Úgy a hétköznapokban.
WICKEDWITCH 2019.01.08 14:06:47
WICKEDWITCH 2019.01.08 14:36:00
@UdvariatlanBolondvagyok: Hunor nekem pasiként egyáltalán nem jön be, és eszembe nem jutna kezdeni vele, viszont abból, amit én láttam, nem árul zsákbamacskát. Ezt értékelem. Egy döntőben attól függően szavaznék rá, hogy kik az ellenfelek. Meg párbajon is.
Ani akkora stenkkel köszön be, ahogy anno, a mostanra már csak szép emlékű Sthol Buci tudott. Szépen felépítve és baki nélkül mondja, hogy készüljön mindenki, mert MA ESTE  a szív harcosa (Greg) és a taktika bajnoka (Vivi) végre összecsap egymással a PÁRBAJON. Ám addig is,…..
WICKEDWITCH 2019.01.07 12:58:16
@UdvariatlanBolondvagyok: tudom én, hogy leszarják, csak néha próbálkozok, hátha megsajnálnak, és normális műsort csinálnak. :) Mondjuk vérmes reményeim az eddigiek alapján nincsenek...
WICKEDWITCH 2019.01.07 13:22:37
@UdvariatlanBolondvagyok: túl nagylelkű vagy... :)))
WICKEDWITCH 2019.01.07 13:56:09
@Brigante: az adatlapja szerint Bp-en nőtt fel, csak tizenegy-két évesen költöztek Bükre
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok, szegény Anikónak meg jobbulást, mert a hangja alapján most tart abban a fázisban, amikor már autentikusan tudná előadni Phoebe Buffay Ragacsos cipő  (Sticky Shoes) című dalát, a közérzete meg láthatóan a…..
WICKEDWITCH 2019.01.05 17:47:16
@hereverő heverő: arra a kockacukorból készített Tádzs Mahalra még mindig emlékszem, meg a szappanoperára is (azt hiszem, az fönt van YouTube-on)
WICKEDWITCH 2019.01.05 17:51:52
@Angora Cardi: mert nem tudta, hogy a medve nem játék... (Amúgy hogy járt? Széttépte a medve?)

Aki esetleg éhes, azt megkínálom palacsintával. Van kakaós, és természetesen lekváros (barack, eper, muskotályos körte). :)))
WICKEDWITCH 2019.01.05 18:04:17
@Angora Cardi: ó, hát ez durva. Eddig sem nyúltam volna be egy medvéhez, és hát eztán sem fogok... Küldöm a palacsintát! :)
@Nyuszomuszo83: Nyuszóóóm! Megy a palacsinta! Természetesen sárgabarackLEKVÁRRAL. :)))
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
WICKEDWITCH 2018.12.22 18:37:24
@VV Erőlegény: de látod, hiába mondjuk a szerkiknek, nem értenek a szóból...
@úgymond olvasó mmkk: :DDD
WICKEDWITCH 2018.12.22 18:46:21
@Nyuszomuszo83: :((( Remélem, nincs baja...
Szokás szerint egy félidőre visszaugrunk a kihívás előtti időszakra, azon belül a közösségi média hetének harmadik napjára, amikor Roli szembenéz minden nem teljesen pszichopata közszereplő rémálmával: kommenteket kell olvasnia magáról. A virtuális világra csupán az…..
Először is elnézést, hogy kihagytam egy belevalót, innom kellett annyi sört, amivel kihevertem Győzike angol verselését. Köszönet a pozitív kommentekért, csinálom amíg bírom! Rúdlény arcát a hóba mártva megállapította, hogy bizony ettől Ő most megszépült, szóval amit eddig életében tönkrebaszott a…..
WICKEDWITCH 2018.12.18 10:26:02
  Anikó-ruhaelemzést nem tartok, mert nem értek hozzá, mindenki döntse el maga, aztán jöjjön a lényeg!   1. Összefoglaló: A párbaj közeledtével Adri felveszi a beletörődő bölcs figuráját, így a Krisztiánisztánba tett diplomáciai látogatása alatt sem győzköd senkit az átállásról. Komolyságát…..
WICKEDWITCH 2018.12.17 22:56:41
@MosóMaca: igen, valahogy úgy kérdezte. De most komolyan nem vágja, hogy Ánusz elbaszta? Bár ahogy Radics párbaja előtt nyilatkozott, nem csodálom...
WICKEDWITCH 2018.12.18 09:31:42
Sziasztok! :)
@Maximista vagyok: két kezed van, nem? ;)
@Costanza: @hereverő heverő: plusz azért foglalkozunk még vele, mert mindig ki is esik mellőle, akire rárepül. :)