Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edy77

231 bejegyzést írt és 548 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden hazai összecsapás előtt bemutatásra kerül mind a Juventusból, mind az aktuális ellenfélből egy-egy spíler, akit mindenképpen érdemes lesz kiemelt figyelemmel kísérni. Próbálom úgy válogatni a szereplőket, hogy kapcsolódjanak a szemben álló felekhez, ha van erre lehetőség. A Zebrák első számú…..
Egy héttel a csalódást okozó genovai döntetlen után, újra idegenbe látogatnak Massimiliano Allegri fiai, ahhoz a Frosinonéhoz, akik a héten valósággal kisöpörték a kupából a Napoli csapatát. Mivel ezzel párhuzamosan az Inter is búcsút intett a sorozatnak, így számukra is egyel kevesebb tehertétel…..
Tovább folytatódott a Juventus remek szériája, amikor is a gárda az elmúlt 10 találkozóján veretlen maradt, és pontot is csak az Atalanta és az Inter elleni rangadókon veszített, közben pedig hét alkalommal a hálója sem rezdült meg. Az Allegri-magic legutóbbi áldozata a regnáló bajnok Napoli volt,…..
A Juventus az utóbbi időben mutatott kiváló védekezésének köszönhetően megerősítette második helyét a bajnokság tabelláján, mindössze két pont hátránnyal a milánói kék-feketék mögött, akikkel ma este hazai környezetben ütközhetnek meg. A tét nem kicsi, hiszen vendéggyőzelem esetén a kialakult…..
Minden hazai összecsapás előtt bemutatásra kerül mind a Juventusból, mind az aktuális ellenfélből egy-egy spíler, akit mindenképpen érdemes lesz kiemelt figyelemmel kísérni. Próbálom úgy válogatni a szereplőket, hogy kapcsolódjanak a szemben álló felekhez, ha van erre lehetőség. Nézzük meg milyen…..
Minden hazai összecsapás előtt bemutatásra kerül mind a Juventusból, mind az aktuális ellenfélből egy-egy spíler, akit mindenképpen érdemes lesz kiemelt figyelemmel kísérni. Próbálom úgy válogatni a szereplőket, hogy kapcsolódjanak a szemben álló felekhez, ha van erre lehetőség. Ez alkalommal az…..
Hiába dominált a meccs szinte minden szegmensében a Fiorentina, a Juventus Fabio Miretti profi karrierjének első góljával 0-1-es sikert aratott a Violák otthonában, melyet követően a csapat mestere, Massimiliano Allegri is az olasz média kamerái elé állt, hogy értékelje a látottakat. A tréner…..
Edy77 2023.11.09 18:02:54
@del pipi: Szokás itt kiragadni a lényeget, megteszem én is Giannini miatt. Te ilyen öreg vagy? :-D
Edy77 2023.11.09 20:49:44
@del pipi: utólag is boldogat kívánok...
Az idényt meglepően jól kezdő, de az utóbbi két fordulóban két vereséget begyűjtő Fiorentinához látogat az Allegri-alakulat, kettős céllal, a tegnap váratlan vereséget szenvedő Milant leszakítani, és az Atalanta otthonából győztesen távozó Inter nyomában maradni. A kék-feketék előnye ideiglenesen 5…..
Minden hazai összecsapás előtt bemutatásra kerül mind a Juventusból, mind az aktuális ellenfélből egy-egy spíler, akit mindenképpen érdemes lesz kiemelt figyelemmel kísérni. Próbálom úgy válogatni a szereplőket, hogy kapcsolódjanak a szemben álló felekhez, ha van erre lehetőség. Ezúttal a hazai…..
Legnagyobb örömünkre a hétvégén sikerült 0:1 arányban felülmúlni a Milan csapatát, mégpedig a saját stadionjukban. Rögtön egy érdekességgel kezdünk, ugyanis 2016-ban ebben a létesítményben, egy 18 éves fiatalember a piros-feketék javára döntötte 1:0-ra  el a rangadót, ugyanúgy október 22-én, ahogy…..
Elérkezett az egyik legjobban várt rangadó az évben, az észak-olaszországi derby, amit minden Juventino nagyon vár, és amin az a legfőbb cél, hogy csökkenjen a forduló előtti éllovas és a torinói gigász közötti különbség. Az Ördögök mindössze egyszer veszítettek pontokat, amikor is egy nagyon súlyos…..
Ultrákat bemutató sorozatunk korábbi részében Olaszország egyik leghíresebb szurkolói csoportját, az Európában is hírnevet szerző Atalanta-ultrákat mutattuk be. Habár az Orobici igen korán, már a ’70-es évek elejétől kezdve rendelkezett szervezett szurkolói csoportokkal, a soron következő ellenfél…..
Edy77 2023.10.22 12:21:49
@Consminor: ultra jó sorozat :-)
A válogatott szünet végeztével a Juventus holnap az AC Milan otthonának számító San Siróba látogat, a rangadót megelőzően pedig a torinói alakulat mestere, Massimiliano Allegri is megtette ilyenkor szokásos felvezető nyilatkozatát, szót ejtve a sérüléssel bajlódó játékosok állapotáról, a Scudettóért…..
Edy77 2023.10.21 18:15:47
@dobor norbert: valóban, jól látod, tényleg vérlázító. Vérlázító, hogy többszöri kérés és felszólítás ellenére sem szűnt meg részedről ez a teljesen felesleges és provokatív Allegri szopás. Vérlázító, hogy bele állsz abba az emberbe, aki idejét és energiáját nem kímélve, 16 éves kora óta napi rendszerességgel írja ezt a blogot, hogy ide jöhess böfögni az idegesítőbbnél idegesítőbb, olvasó közönséget molesztáló kommentjeidet. Vérlázító, hogy mindezt teljesen tudatosan azért teszed, mert tudod, hogy mennyi mindenkit zavar és bosszant. Vérlázító, hogy nem érted, hogy másoknak lehet más véleménye mint neked, és a sajátodat nem kell erőszakkal ledugni a torkukon. a magam részéről nagyon elegem van már ebből, és mint olvasó, és messze nem mint szerkesztő megkérlek, hogy hagyd abba, vagy keress egy olyan platformot ahol van erre igény. Köszönöm.
Edy77 2023.10.22 09:38:30
@kidelpiero: a magyarországi Juventus közösségnek. Reméljük van olyan itt a blogon aki örül neki
Egy városi rangadón jutottunk túl, győzelemmel, mi kell még? Próbáljuk meg rá megkeresni a választ. Hátha sikeresen kimozdít bennünket a múlt hétvégére való visszagondolás, a legújabb fogadási botrány körül kialakult ingoványból. Ha csak az eredményt nézzük, hogy 2:0, és a harmadik meccs kapott gól…..
Edy77 2023.10.15 22:23:24
@dobor norbert: egy pillanatra azt hittem nekem szól a dicséret :-D
Elérkezett az idény első Derby della Mole-ja, ahol most a Juventus játszhat az Allianz Stadiumban, és ahol egy közepesen teljesítő Toro lesz az ellenfél, de hát egyelőre a Bianconeri sem pörög 100%-on. A csatársor ma is foghíjas lesz, valószínűleg az edzői elképzelések sem sokat változnak, így csak…..
Edy77 2023.10.07 16:50:34
@Andras74: akkor ülj le András, mert ha állva várod nagyon elfáradsz :-)
Minden hazai összecsapás előtt bemutatásra kerül mind a Juventusból, mind az aktuális ellenfélből egy-egy spíler, akit mindenképpen érdemes lesz kiemelt figyelemmel kísérni. Próbálom úgy válogatni a szereplőket, hogy kapcsolódjanak a szemben álló felekhez, ha van erre lehetőség. Ezúton kérek…..
Bergamóba utazik a hétközi meccset behúzó Bianconeri, abba a stadionba ahol minden rivális megszenved Gian Piero Gasperini évek óta szuper erős gárdája ellen. A Zebrák egy ideje amúgy is mélyrepülésben vannak az Atalanta ellen és ez még akkor is igaz, ha tavaly ebben a stadionban sikerült 2:0-ra…..
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
A Lazio ellen futballra emlékeztető játékkal 3:1-re megnyert mérkőzést követően, a zöld-feketék vendégeként folytathatja a pontgyűjtést a Bianconeri. Papíron sokkal könnyebb feladat lesz mint a múltheti, de a Neroverdi hazai pályán képes a bravúrokra. A tabella 17. helyezettje ellen azonban nincs…..
Három hét után ismét idegenben játszik szeretett csapatunk, így Edy-től visszavéve a stafétabotot, a hazai mérkőzések előtti cikksorozatot követően ismét egy újabb klub szervezett szurkolóit ismerhetjük meg ultrákkal foglalkozó cikksorozatunk keretén belül. Ezúttal a Sassuolo szurkolóiról…..
Ahogy ígértem, a rangadók, és a nagyobb sikerek után jön az összefoglaló az aktuális meccsről. Hát a hétvégi, kékek elleni összecsapás mindkét kitételnek megfelelt. A 3:1-re végződő találkán az a Dušan Vlahović tudott duplázni, aki a magyar válogatott meccsen csak gólpasszig jutott, azt is Szalai…..
Edy77 2023.09.18 21:34:42
@rockitbaby: @MdewC: @Kmarcika: ha van ötletetek, akkor szívesen választom másik oldal statisztikáit
Edy77 2023.09.23 10:15:43
@Kmarcika: @MdewC: @rockitbaby: @Joseph Toser: Komolyan gondoltam, hogy szívesen veszem az ötleteket, nem kötekedésnek szántam.
Edy77 2023.09.23 10:16:24
@Consminor: köszi Signore
Ugyan már egy hét eltelt a számunkra olyannyira jelentős szeptember 14-i dátum óta, Szerkesztőségünk mégis úgy gondolta, hogy egy rövidebb bejegyzés erejéig érdemes megemlékeznünk a szóban forgó évfordulóról, ugyanis múlt csütörtökön a PannonZebra immár fennállásának harmadik évfordulóját…..
Edy77 2023.09.23 10:13:43
@Alex8610: Köszi, igyekszem minél többször
Ma végre visszatér a Serie A, a bajnokság negyedik fordulójának nyitómeccsét pedig éppen a Juventus alakulata játszhatja majd, ráadásul egy rangadó formájában, ugyanis Max Allegri fiai a szezont borzalmasan kezdő, ám legutóbb magára találó Lazio alakulatával mérik majd össze tudásukat az Allianz…..
Néhány héttel ezelőtt már láthattátok, hogy Consminornak köszönhetően elindult az ultracsoportokat bemutató sorozat, én pedig a futball másik főszereplőihez próbállak közelebb vinni titeket, a játékosokhoz. Minden hazai összecsapás előtt bemutatásra kerül mind a Juventusból, mind az aktuális…..
Mint ígértük, idén az idegenbeli mérkőzések előtt az aktuális ellenfél szurkolócsoportjait igyekszünk bemutatni, ezzel is jobban megismerve közösen az olasz ultra-közösséget. Két hete Udinébe látogattunk, ahol mint ismert a Juventus 0-3-as idegenbeli győzelmet aratott, így nem sok oka volt örülni a…..