Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amir.Temur

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (Eredetileg ezt is A gázhiány dícsérete című poszt részének szántam, de úgy érzem, megér egy önálló bejegyzést.) Szomorúan olvastam a Srbijagas vezérigazgatójának újvidéki bejelentését, miszerint Magyarország nem ad kölcsön gázt Szerbia számára. Itthon Molnár…..
Amir.Temur 2009.01.08 14:30:10
@Rwindx: Kicsit félyebbre fúrják az M6 -ost és uránnal merakodva jönnek majd ki a teherautók az autópálya alagútból. :)
Olvasom a Zindexen, hogy Wittner "Szélsőjobbalnyíltankokettáló" Mária nem kér többet a parlamenti munkából. Döntését azzal magyarázta a Népszabadságnak, hogy elege lett a kommunistákból. Meg abból is, hogy az SZDSZ csak névlegesen lépett ki a koalícióból. Bár…..
Négy hónapos lesz a blog a napokban, és szép ajándékot kaptunk:http://www.goldenblog.hu/cgi-bin/goldenblog/index.cgi?view=ck&tID=677&nID=28441 Tehát a goldenblog hírbog kategória sorendje:01. Serbia Insajd 02. Kettős mérce 03. Antagon és 04. Critical…..
Amir.Temur 2008.07.31 10:11:04
Mivé lenne ez az ország, ha a Jobbik hatalomra kerülne? - teszik fel sokan rettegve a kérdést. De tényleg, mivé is? Valóra válnának a vizionált deportálások, tényleg megalakulna a magyar SA, háborúznánk Erdélyért és a Délvidékért? Szankciókkal sújtanák a cigányságot és…..
Kettős Mérce A Turul-sztori 2008.07.24 06:40:00
 Valamikor még az öszödi beszéd előtt, a 12. kerületi polgármester állíttatott egy emlékművet a 2. világháború áldozatainak. Egy Turul szobrot. Én inkább Bunuel Öldöklő angyalának permanens vetítésével emlékeztem volna, de ha neki Turul kell?Csak volt egy kis…..
Arról beszélünk sokszor, hogy milyen jó lenne, ha ez vagy az az állomás kultúráltabb lenne. De mi a helyzet a kis pályaudvarokkal? Oda már valahogy nem jut pénz. Persze az ottani utasok is kifizetik azt a pénzt, amit mások. Most akkor hogy is van ez? Miért van az, hogy egyre több…..
Kettős Mérce Hazaszeretet? 2008.07.24 15:20:00
Szeretem a hazámat. Szeretem a hazámat, mert meseszép az Alföld, a Mátra, a Mecsek. Itt kanyarog a Duna és a Tisza. Szeretem a hazámat, mert Ady, Petőfi, Radnóti, Tóth Árpád és megannyi író és költő élt itt. Szeretem a hazámat, mert nyelvünk egyedülálló, szép és érdekes.…..
Kettős Mérce Képrejtvény II. 2008.07.23 08:47:00
  Kérjük, keresse meg és jelölje be a képeken az alábbiakat: Eper, Teknősbéka.     ..
 Bocsánat, hogy megint gárdázok, de nemzettestvéreim, itt van 3 videó a hvg.hu-ról, a békés magyar gárdáról.A gárda Szikszón járt, pár idézet:Volt a nácizmus, az annál károsabb kommunizmus és a legkárosabb, a liberalizmusMikor indulnak a vagonok (a cigányokkal W.M.H.)…..
Mozgalmasan telt el ez a hét is. Tegnap egy rockfesztiválon voltam Monorierdőn, ma meg bútort néztünk a párommal. Találtunk is néhányat, de egyik sem felelt meg nekünk. Azért van abban valami hátborzongató, hogy az elmúlt rendszer igénytelen izlését akarják a multik visszahozni…..
Kettős Mérce Béke, jelek 2008.07.20 17:32:37
 Sheryl Crow nem jó énekes.Egy nyálas Country szar, most éppen béke flash videóval jelentkezik, amiben még a vokalistáknak is békejel fülbevalójuk van.Az azért érdekes videó amiben, Ginsberg, Hendrix és John Lennon, egyszerre tűnik fel Bonoval és Ahmadinezsádal az iráni…..
Amir.Temur 2008.07.20 19:54:51
Amir.Temur 2008.07.21 07:40:34
Kettős Mérce Képrejtvény 2008.07.19 08:07:00
Kérem, jelölje be a képen az alábbiakat:Igaz Magyar, Zsidó, Cigány, Meleg, Sváb, Román, Jogvédő, Fasiszta, Náci, Újfasiszta, Droid, Kommunista, Teknösbéka, Eper. ..
Furcsa dolog ez nekem. Az mno.hu oldalán olvastam ezt az elsőre felháborító hírt, ami több szempontból is elfogadhatatlan számomra. Amerikai állatvédők tiltakozó kampányt indítottak a hadsereg kiképzési gyakorlata ellen, amely során a katonák élő disznókra lőnek rá, hogy…..
Czene Gábor meglepő cikket írt a mai Népszabadságba a nemrég született nacivadasz.blogspot.com weboldalról Nácivadászok szövetsége: Harcra fel! címmel. Ilyeneket ír például:A legfontosabb különbség alighanem az, hogy a nácivadászok nem elégednek meg az oknyomozó munkával:…..
Elnézést, de tényleg az történt, hogy amikor kibontottam partwish - hadd nevezzem titkos zseninek ezt a titkos zsenit - szóval amikor kinyitottam partwish levelét, hiába voltam tökegyedül a lakásban, félhangosan azt mormoltam magam elé, hogy "aztakurva". Azt az érzést Teréz…..
Itt és most 2 videót és egy honlapot fogtok látni, erőszak és gyűlölet témakörben, szerintem nagyon elgondolkodtatóak. Az elsőt biztos ismeritek: bot, nagyi, pina. Köszönet az elkészítéséért a puruttya.blog.hu-nak. A kérdés: ér ez ennyit?   A második filmünk egy…..
Amir.Temur 2008.07.18 09:35:00
Kisfilmeket lehet csinálni. Ezek csak reklámok.
Például ez is:
www.youtube.com/watch?v=oOb1M14NYUU

A honlapról meg annyit, hogy már készül a kenyeres verzió is...
  Szombaton mindenki vegyen vízipisztolyt, sört, és irány a gödör, aztán pedig a bazilika. A negyedik köztársaság nevű akció!csoport vízi csatát szervez Július 19-én a Bazilika elé. Érkezés: 3 óra előtt 3 perccel. Szabály: nincsen szabály. Ha meglátsz valakit, lőj,…..
Mintha nem lenne elég nemzetközi konfliktus mostanság, egy újabb látszik megszületni. Mivel azonban a Földön lassan már nincs olyan pont, ahol lehetne konfliktus és nincs, ezért úgy néz ki az éghajlat besegít. Minden baj forrása az amerikai nemzeti hó-, jégkutató és…..