Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JSanyo (törölt)

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a farkas megette a tigrist és a cápa megmenekült a tehenész elől; kicsit sok itt az állat, de hát mire is számítunk egy amerikaifoci meccsen? Illetve kettőn, mivel az idei magyar bajnoki elődöntőkről lesz szó a továbbiakban. Ilyen elemzés féle, de leginkább csak keresetlen…..
JSanyo (törölt) 2009.10.26 15:21:02
@Token: kalo kommentjének utolsó fél mondata: "de mindezzel együtt csakis magunkat okolhatjuk a vereségért, egy összeszedett, jó csapatot pár bírói hiba sem küldhet padlóra."

plusz ajánlom az előző bejegyzést is.

ugye? na ugye. ja és vidéki vagyok.
JSanyo (törölt) 2009.10.26 15:31:14
@valuska: továbbra is kegyetlen jó :)
Öcsi bácsi, és a 6-3-on lőtt visszahúzós gólja annyira örök, hogy még a FIFA is önálló díjat alapított a gólszerzrő nevével. (Megemlítendő, hogy az érdem jórészt Csorba Istváné, aki kitalálta, és Sepp Blatteré, aki felkarolta e nemes ügyet.) A Puskás-díjat minden…..
Most kicsit nem U20, most kicsit nem válogatott, most még kicsit nem Gera, vagy Babos, most még nem miegymás, hanem egy kis vérbeli Bohócliga - és MLSZ. Mellékesen az utóbbi napok meccsterhelésétől picit fáradtan, most meg kell elégednetek egy minimál bevezetőposzttal.…..
UPDATE a félreértések elkerülése végett: Mellrákkal nem viccelődöm, a pink cuccokon viccelődöm. Meg T. Romo nevén. Amúgy meg, aki fél a haláltól, inkább ne menjen focipályára.Múlt héten a Denver-Dallas meccsen tűnt fel - amúgy mekkora, hogy (és ahogy) kikapott a Tony Homo…..
JSanyo (törölt) 2009.10.09 16:57:00
@pc_x: legalább elolvastam, az is valami. csak ez a bejegyzés nagyon kilóg a blog többi bejegyzései közül. MDI, amennyiben csak a napi posztot akartad hozni, akkor bocs a trollkodásért, hiszen akkor kár volt komolyan vennem, viszont ha te is figyelemfelkeltőnek szántad, ami ugye az eredeti célja is volt az akciónak, akkor bizony eléggé silány munka. Tény, hogy így sem volt szép dolog látatlanban lehülyéznem téged, csak akkor meg ebben a formában nincs értelme a posztnak.

A hererák elleni küzdelemnek ha jól tudom nincs egyetemes jele, a legutóbbi nagy kampány Lance Armstrongé volt, a sárga alapon fekete LIVESTRONG logóval.

Remélem most már érthetőbb kicsit, és ha nem haragudtok, most megyek is edzésre.
Modulusosztással (öttel) a 10 ugyebár nem ad maradékot, ebből nyilván tudjuk, hogy ismét kettős rangadós hétvége lesz. Pénteken a Honvéd alázza meg magát (valószínűleg) a Vasas ellen, míg szombaton (vélhetően) a Fradi veszi fel a szopóállarcot. Tóth Norbi és Lipcsei Peti…..
Az egyetem hivatalos neve Universitat Politècnica de València – Escola Politècnica Superior d’Alcoi. (Azaz mozaikszóval UPV EPSA, illetve használatos az Universitat Politècnica de València – Campus d’Alcoi elnevezés is.) Az alcoyi campuson kb. kétezer hallgató…..
labdabiztos Bajuszválogatott 2009.09.27 13:30:00
Magnum, Dali, Clooney, Papp Endre és Kovi, mind-mind Bajuszkirály! A bajusz kismagyar kultúránkban egybeforrt a boldog-békés-elsőemeletes nyolcvanas évekkel. Mai vengégszerzőnknek pedig olthatatlan vágya volt, hogy pennát ragadjon, és összeállítsa a Bohócliga bajuszválogatottját…..
JSanyo (törölt) 2009.09.27 17:30:42
@JSanyo: jut is eszembe tényleg kéne beretválkozni
A Crush the Castle című várrombolós mókának nagy sikere volt pár hónapja a blogon, most megérkezett hozzá a Players Pack, azaz a játékosok által készített pályák. A játékhoz több mint 1400 kastélyt építettek a játékosok – gyanítom, hogy ezek között néhány magyar,…..
Ha hétfő, akkor adásszünet.Ha kedd, akkor Belgium.Ha szerda, akkor olcsó mozi a Corvinban.Ha csütörtök, akkor pedig Tippjáték.Tessék!Prológ ad egy.Rabóczki-interjú a mai Népsportban. Azt mondja a fater, hogy szenvedés volt neki a Honvédban játszani (nekünk meg nézni), mert…..
„Az élet néha egy álom és egy álom gyakran maga az élet” – állítólag ez volt a kedvenc mondása Almásy László neves egyiptológusnak, aki holmi „Angol beteg” c. filmekkel ellentétben nem fecsérelte az idejét angol nőcskékkel való szerelembe esésre,…..
JSanyo (törölt) 2009.09.25 14:42:58
eszterkeblog Óra...rend?! 2009.09.22 10:01:00
Elvileg már felvettem minden tárgyamat, hivatalosan is, benne vagyok a rendszerben, de még nem tudok órarendet beszúrni, mert fogalmam nincs, milyen óra mikor van... mást írnak az egyetem honlapjáról letölthető órarendek, a poliformaT (belső oktatási portál), ráadásul utóbbi ma…..
Az utolsó, őszi etap megkezdése előtt címeres vitézeink a második helyen állnak selejtező csoportjukban. Köszönjük meg mindezt a komolyabb mérkőzéseket időben ügyesen elhatároló korifeusoknak és a papíron gyengébb ellenfelek eltángálásában múlhatatlan érdemeket szerző…..
Minden posztnak megvan a maga karaktere, amihez az ott játszó labdarúgó akarva-akaratlanul is, de idomul. Természetesen a védők sem születnek kapákkal, kaszákkal a kezükben, ám aztán amolyan fordított törzsfejlődésen mennek keresztül. Minden védőjátékos életében…..
Az idei Emmy-gála egyik üdítő színfoltja, hogy a legjobb vígjátékok között jelölték a Family Guy című animációs sorozatot is, sőt, ha a hype-nak hinni lehet, még a győzelemre is lehet esélye a Fox egyik zászlóshajójának. A készítők pedig, ha már lúd, akkor legyen kövér…..
Holnap este kiderül, ott lesz-e röpke 14 év pauza után ismét a magyar bajnokcsapat a Bajnokok Ligája főtábláján.  Ennek alkalmából folytatjuk egyetlen állva maradt kupacsapatunk nemzetközi menetelését monitorozó sorozatunkat, bízva abban, hogy ismét több névvel sikerül…..
JSanyo (törölt) 2009.08.24 09:39:44
... pedig mekkora ötletnek indult. Harminc év után újra kettős meccsek a Stadionban. Még dedikált napokat is kaptak, minden ötödik fordulóban. Helyette pénteken Vasas-Fradi és vasárnap Honvéd-Újpest. Ha már nem egy helyen rendezik őket, akkor legalább kitérnek egymás elől,…..
Eleve jó színész a nyakigláb csávó, a Jurrasic Parkot például csak miatta lehet elviselni, (és akkor a Légyről még nem is beszéltünk ugye), kellemes a hangja, meg hasonlók. Jelenleg a Law & Order Criminal Intent egyik főszereplője, és 56 évesen faszán becsajozott: a…..
1. Nehogy már a Levszki Szófia a csoportkörbe jusson! Na de tényleg. Pláne, hogy lesz ott elég olyan csapat, akik még az EL-csoportkörébe se feltétlenül kellenének. (Koppenhága-APOEL, Salzburg-Haifa, Ventspils-Zürich párosítások).2. Ciki, hogy a Battle of Britaint Angliai Csatának…..
  Komoly hetet élünk át ezekben a napokban. A nemzeti ünnep mellett ezen a héten ünnepli második születésnapját a Labdabiztos, amelyet aranylábúink egy stílszerű Honvéd-Újpest derbivel tesznek emlékezetessé a hétvégén. Mindezeket (időben) megelőzve pedig folytatódik…..
Robbanhatnak a kefírek, ismét van húszpontos a rendszerben!  A szépsége, hogy hat meccsből hozta össze győztesünk, mert a totógyilkos Fradi-Paks és Újpest-Pápa találkozók szinte senkinek sem fialtak pontot. Az utóbbi végkimenetelére konkrétan hárman mertek csak kisebb…..
JSanyo (törölt) 2009.08.17 23:02:58
@ylion: és ehhez csak 22 perc kellett, tud valamit a srác :D
Magyarfocin érlelt lelkünk is képes még új csodákra kinyílni és valahogy befogadni ezt a jelenséget. Egyszerűen elképedve állunk Zahorecz Krisztián előtt. A kalandjátékokban speckó büntetőrugó skillel kitüntetendő kaposvári spíler mesterhármast vállalt a Zete ellen.…..
Az első bejegyzésem 2007.02.07.-én született  a blogban. 1 év 10 hónap 8 napot élt a megszűnéséig. Túl fiatal volt a leálláshoz, de bekövetkezett aminek be kellett következnie. Az egész blog ötlete akkor merült fel, amikor először elkezdtem a blogírást és egy nap mikor…..