Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blueraincoat

304 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mariann küldött be szerkesztőségünkbe egy nagyon szép és tanulságos levélfolyamot, mely egy jól ismert és mára már elavultnak számító trükkre hívja fel a figyelmet. Bár többször volt már róla szó, azért minden valószínűség szerint mindig akad olyan, aki felül és utal.…..
És jönnek elő boldogult ifjúkorom dalai:         ..
Joszif Visszarionovics rátette a lakatot a Krivoj-rogi Vas és Fémmű egyetlen még el nem lopott kapujára, ahol háttérbe vonulása óta portásként tengette mindennapjait és borongós tekintettel utoljára végigpillantott az elhagyatott területen, visszagondolva az itt illegalitásban…..
Matisyahu A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.   Életrajzi adatok Teljes név Matthew Paul Miller…..
Dőlj hátra a fotelben, végy a kezedbe egy pohár finom bort, öleld át kedvesed, hunyd be a szemed és álmodozz! A Barzin egy 1995-ben alakult kanadai projektzenekar, amit (talán mondanom sem kell) L.C. is dícsérőleg említ. Egyszerű srácok, akik kezükbe fogják a hangszert és csak…..
Mindig is nagy kedvenc volt L .C., de erről már írtam párszor. 75 évesen újra elkezdett koncertezni, ha minden igaz márc. 31-én jelenik meg Live in London címmel az O2 arénában felvett koncertalbuma.Addig is legyen itt "bemelegítésként" a New York-i Beacon Theatre-ben idén…..
Azt hiszem elérkezett az ideje ennek is. Nemrég írtam róla, hogy rendeződni látszanak a dolgaim. Hál' Istennek, ez azóta is így maradt, így okafogyottá vált a régi fájdalmak ilyeténképpeni kiírása magamból. Egy ideje már csak úgy céltalanul pakoltam fel a zenéket,…..
Lancement de l'album Full Circle..
Ha rendeződni látszik az életed, már nem fontos a blogolás.....
blueraincoat 2009.02.11 18:33:06
Jelentem röpke egy hetes németországi, szakmai kiállításokkal egybekötött deportálás után ismét hazai levegőt bírok szívni. A mai nap még a pihenésé, de holnaptól:    ..
...kisebb fajta csodák történnek velem és nem írok, megnövekedett az olvasottságom... Fene sem érti ezt, de köszönöm! Életalakulásról távirati stílusban annyit, hogy buddhamama rövid úton kivágott a vadászházból, ill.:   ..
Bocs S-től a kifejezés plagizálásáért...  ..
De a szám jó :-).   ..
Csak mert régen zenéltem...     ..
Kedves utasaink!Megérkeztünk Ambivalencia városába, mely ahogy azt említettem már a skizofrén spanyol betegek kolóniája volt az 1700-as években. A telepet a két Persona Non Grata nővér alapította, akik ikrek voltak, ráadásul hármasikrek, s erre a névre hallgattak: Uno és Dos.…..
Kedves utasaink!Isten hozta Önöket az El Horrd magad Hotel és reszortban!Pár szóban szeretnék mesélni Önöknek a hotel mellett 3,8 hektáron elterülő Yucca Tán arborétum történetéről:Nevét a nagy botanikus és felfedezőtől; Sir McAbout-tól kapta, aki 1872-ben a kenyai…..
Kedves Hölgyeim és Uraim, szeretett turistáink és pénzforrásaink!A mai napon egzotikus túrára indulunk. Utunkat a mexikói El Baltastam hegység El Curta nevű településén kezdjük rövid városnézéssel. El Curta a világtörténelembe a templom tövében legelő vietnámi csüngőhasú…..
Azt hiszem Zs-vel veszett ki belőlem végleg a szerelem érzése. Azóta volt pár próbálkozás. Volt, aki nem őt pótolta, hanem teljesen más távlatokat nyitott meg játékunk során. Aztán voltak többé-kevésbé jól sikerült ph érték rendezések, különös dolgok, amikbe a kaland…..
Discover Ray LaMontagne!..
Közel két hónapos fogvatartás után szabadon engedték az Álhírek blog főszerkesztőjét. - olvasható a Napi Ász címlapján. Amerikai katonák gyűrűjében hagyta el otthonát október elején az igazságot terjesztő, híres bloggert, miután IP cím alapján felkutatták és…..