Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Attila88

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember azt gondolná, hogy ha nem a piacon, hanem egy bevásárlóközpontban lévő ékszerboltban veszi a szerelmi zálogot a csajának, nagy meglepetés legfeljebb akkor éri, ha a nő váratlanul nemet mond, erre tessék! Reméljük az ügy végül csak egy fura sztori marad a családi…..
K.Attila88 2016.09.15 20:40:48
@Terézágyú: @Egysimaegyfordított: egy ezüst gyűrűért nem fizetek annyit ami látszódik a kamerafelvételen, legalább is remélem hogy látszódik
K.Attila88 2016.09.16 16:08:35
@Bluemotion: Természetesen a jótállási és szavatossági jegyen 14 K fehérarany van feltüntetve , ezen kívül gramm, gyártási szám, dátum stb. És a blokkon sem egy ezüst gyűrű ára van, amit kifizettem. Ezt gondolom a kamerafelvételen is látható lenne, hogy mennyi kp-t adtam.
K.Attila88 2016.09.16 16:24:13
@Terézágyú: Nincs ügyvédünk, nem vagyunk, voltunk felkészülve arra, hogyan bizonyítsuk az igazunkat. Mindig van egy első eset, jelen esetben ennek az üzletnek a világában, bár egy hozzászóló szintén így járt egy pár fülbevalóval, csak neki kicserélték. Ha valótlan állítanék, ahogy az ékszerbolt tulaja állítja, nem vállalnám nevemet, arcomat adva a hivatalos szerveken túl a nyilvánosság előtt is . Ki az a hülye aki így próbálkozik ?!