Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorikaaa93

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ismét egy olyan témát hoztam ami szívügyem, és fontosnak tartom,hogy írjunk/beszéljünk róla akár többen is.  A napokban az Instagramon szembejött velem Lugosi Dóri oldalán egy igen fontos kezdeményezésről szóló program lehetőség a fogyatékkal élők számára. Szinte rögtön felvettem a…..
Sziasztok,Kedves követőim olvasóim! Ismét egy komolyabb hangvételű bejegyzést szeretnék írni nektek,mellyel célom, hogy a történet minél több emberhez eljusson, és talán nem történik meg sokakkal ugyanez.   "MÁV 2022.06.08. Váci vasútállomás. Mozgássérült gyerekekkel kirándultunk. Az állomás nem…..
 Kedves Olvasóim, Követőim! Ismét elérkezettnek látom az időt arra, hogy írjak egy számomra fontos témáról, ami nem más mint az érzékenyítés.  Hogy minek a kapcsán fogalmazódott meg bennem újra néhány gondolat? Néhány napja egy magazin közösségi oldalán megjelent egy…..
Sziasztok Kedves Olvasóim Követőim!  Köszönöm, hogy itt vagytok az oldalamon! :)  Igen, tudom, hogy nem írok nektek rendszeresen. :)    De most úgy érzem szeretnék megosztani veletek valamit! :)   Egy számomra is szuper hírt: Hajni barátnőm YouTube csatornát indított! :) Nagyon büszke vagyok…..
Sziasztok! Kérlek engedjétek meg,hogy ismét kifejezzem felétek hálámat, akik eddig támogatást küldtetek illetve a megosztásaitokkal is a segítségünkre voltatok.   A sok-sok megosztásnak köszönhetően, mint ahogy azt hallani is fogjátok az alábbi műsorban, megkeresett bennünket az M1 Esély c. műsor…..
Kedves Támogatóink! Ismételten szeretném megköszönni mindenkinek az eddigi támogatását illetve a sok-sok megosztást.  Egyre közelebb kerülünk a céljaink eléréséhez, amit nektek is köszönhetünk!  De ettől függetlenül még mindig szükség van további megosztásokra is illetve támogatásotokra…..
Sziasztok! :)  Arra gondoltam,hogy Valentin nap alkalmából leírom az én véleményemet erről a napról. Mit szóltok hozzá?  Kezdeném egy bibliai idézettel:  Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet. (Példabeszédek 4:23) "Mert ahol a kincsed van, ott lesz a…..
      Sziasztok! Névnapom alkalmából szeretném megköszönni a sok üzenetet amit Ti küldtetek, családtagoknak barátoknak, ismerősöknek, és Facebook követőimnek egyaránt. :)  Minden köszöntésnek nagyon örültem! :)    Én is nagyon boldog névnapot kívánok minden Dorottya és Dóra nevű követőmnek,…..
Sziasztok! :)   December 3-a van a fogyatékkal élő emberek világnapja, ezzel kapcsolatban gondoltam írok nektek, Mivel fontosnak tartom,hogy mindenki tisztában legyen azzal,hogy bármilyen fogyatékkal élő ember ugyanolyan, mint azok az emberek akik nem születtek fogyatékossággal. Vagyis, ahogy a…..
Sziasztok!    Ez egy rövid bejegyzés lesz, engedjétek meg,hogy mutassak nektek egy kreatív adventi naptár készítési módszert. Az ötlet a Lidl Magyarország instagram oldaláról való, lehet,hogy néhányan már láttátok is.   Ime: Forrás: Lidl Magyarország (Instagram) Remélem sokan elkészítitek…..
Sziasztok! :)   Kérlek engedjétek meg,hogy most valami olyanról írjak nektek, amiről eddig még nem. A jobb karomon és a mellkasomon hemangióma található a bőrömön. Ismertebb néven éranyajegy. Hogy miért jutott eszembe az,hogy írjak erről nektek? Pár hónappal ezelőtt a Facebookon olvastam egy…..
   Kedves Olvasóim és követőim! Varga Dorottyának hívnak 1993.06.22.-én születtem Nikolett nevű ikertestvéremmel, sajnos születésünktől fogva mindketten betegek vagyunk, és én mozgássérült vagyok kb. 9 éves koromig igaz nagyon nehezen, de járókerettel is rövidebb távon közlekedtem. Mivel az…..
 Kedves Olvasóim és követőim!   Ígértem nektek,hogy írok egy beszámolót az idei Ez az a napról!  Ebben az évben május 27-én került megrendezésre a már megszokott helyszínen a Papp László Sportarénában!  Én személy szerint minden évben szeretek elmenni erre a rendezvényre.    Nagyon jó…..
Sziasztok! :)    Itt az ideje,hogy megírjam nektek a beszámolómat az idei FÉK tavaszi diákhétvégéről.    Kezdjük egy kis visszatekintéssel kb. 7 évvel ezelőtt 2010-ben ismertem meg a FÉK-et (Fiatalok az Élet Küszöbén) keresztény diákszervezetet, az unokatesómékon keresztül. Akkor hívtak el…..
Sziasztok!  Ha megnézitek a privát Facebook oldalamat láthatjátok,hogy megosztottam egy ismerősöm blog bejegyzését, ami rólam szól.  Az volt a probléma,hogy én felhasználtam,egy képet, amire ő írta rá a saját szövegét. Ezúton is szeretnék elnézést kérni tőle. Tanulság, mindig jelöljük, amikor…..
Sziasztok!   Ma egy kampányról szeretnék írni nektek. A kampány, a barátnőm Széles Adrienn nevéhez fűződik. :)  Adri vitiligos - vagyis pigment -hiányos a bőre. :) Ő ezt mára már elfogadta, és szereti magát,úgy ahogy van! :)  A kampánya pedig pontosan erről szól,hogy fogadjuk el saját magunkat!…..
Sziasztok! Azt hiszem épp itt az ideje megírni a 2017-es év első blog-bejegyzését. Nem egy előre kigondolt téma alapján írok most nektek, csupán spontán. Lássuk ez hogy sikerül. :)  Még nem telt el olyan sok idő az új esztendőből, így talán még belefér, egy kis visszatekintés is az elmúlt…..
Sziasztok! :)    Kicsit elcsúsztam az idővel, mivel Karácsony már elmúlt, - de ez a történet így is megállja a helyét.  Remélem, tetszik majd nektek, olvassátok el figyelmesen, bízom benne,hogy sokatok megérti majd a mondanivalóját is!! :)      Shirley Bachelder: Ajándék szívből          …..
Sziasztok!   Ahogyan megígértem nektek, megírom a beszámolómat arról,hogy hol töltöttem a hétvégét! Balatonszárszón voltam egy keresztény diákhétvégén! :) Többször voltam már ilyen alkalmon, és mindig visszatérő résztvevő vagyok!  Előre is elnézést kérek azoktól, akik úgy érzik majd,hogy ez a…..
Sziasztok!    Újra itt vagyok, most egy olyan témát hoztam nektek ami, úgy gondolom, sokunknak igencsak nehezen sikerül, pedig ha jobban belegondoltok némi tényleges odafigyeléssel lehet változtatni ezen.  Mire is gondoltam, mikor a címet adtam a mostani posztnak? Higgyétek el nekem, hogy egészen…..
Sziasztok kedves követőim, olvasóim! :)    Felbátorodva abból,hogy a legutóbbi bejegyzésem után mennyi pozitív visszajelzést kaptam tőletek, gondoltam nem várakoztatlak Titeket túl sokáig az új bejegyzéssel, és most egy olyan témáról fogok nektek írni, amiről szintén úgy gondolom,hogy nagyon…..
Sziasztok!    Ne haragudjatok,hogy megvárattalak titeket az újabb bejegyzésemmel. Szóval 2016. szeptember 21-22-én a világhírű prédikátor és motivációs tréner ismét Magyarországra látogatott, ezúttal a Tüskecsarnokban tartott 3 előadást! Az idei körútjának a címe: Maradj erős! volt.  Én 21-én…..
Sziasztok!   Kérlek, engedjétek meg,hogy ebben a bejegyzésben elsősorban azokhoz szóljak, akik személyesen nem ismernek, és így az írásaimon keresztül szeretnének erre szert tenni.   Varga Dorottya vagyok, Nógrád megyében, Balassagyarmaton lakom.   Budapesten végeztem az általános-közép és az…..
Ha tetszett, akkor kedveld, oszd meg, szólj hozzá!  Ha szeretnél, akkor kövess Instagramon és/vagy Facebookon. Ha kérdésed, vagy ötleted van, miről olvasnál szívesen, akkor kérlek írj bátran. :) vargadori17@gmail.com ..
  Sziasztok! :)    Készítettem egy nyilvános facebook oldalt is. Dóri - egy kerekesszékes lány blogja  néven - az alábbi linken érhetitek el, ha valóban tetszenek a bejegyzéseim, kérlek like-oljátok! https://www.facebook.com/dorikaaa93/?ref=ts&fref=ts     Másrészt kérdeztétek milyen…..