Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evi Hernaez

48 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi bejegyzésemben elmeséltem, hogy novemberben megfordult velem a világ. Megtaláltam az utam- és most tényleg, nem úgy, mint ahogyan eddig, amikor szárnyat próbálgattam-, rájöttem, hogy hatalmas lehetőségeim vannak copywriterként érvényesülni ebben az új digitális világban. Azóta több…..
Több, mint nyolc hónappal ezelőtt elbúcsúztam az online világtól. Letöröltem az Instagram és Facebook appot a telefonomról (sőt, Instán az egész profilomat) és heteken keresztül teljesen kizártam a külvilágot. Nem voltam megzuhanva, nem volt magánéleti válság a háttérben, egyszerűen csak elegem volt…..
JustMom Túl leszünk rajta! 2020.03.27 00:09:09
Karantén, nemtudomhanyadik nap. Már nem számolom. Nem azért, mert bele vagyok betegedve, hanem egyszerűen csak semmi értelme. Nem mindegy, hány napja nem élhetjük a normális életünket? Nem mindegy, mennyi ideje vagyunk bezárva? Nem tudjuk pontosan, hogy mikor lesz vége. De vége lesz. És hogy…..
Közel 5000-en olvasták el néhány óra alatt az tegnap esti helyzetjelentésemet. Mivel ekkora az érdeklődés, nagy a felelősség is rajtam, és az első, tulajdonképpen még sokkban írt bejegyzésem után kötelességemnek érzem, hogy tudósítsak a jelenlegi, valódi helyzetről. Nincs pánik. Ettől függetlenül…..
Egészen máig én is azok csoportjába tartoztam, akik szerint túl van tolva az egész koronavírus- hisztéria. Soha nem vitattam, hogy ez egy komoly betegség, és nem gondolom, hogy az, hogy leginkább idősek halnak bele, elhanyagolhatóvá teszi. Lehet, hogy mi, harmincnéhány évesek és a két és fél éves…..
JustMom Kötődve nevelés 2020.02.03 00:13:57
A blog az én naplóm, és bár sokkal kevesebbszer írok bele, mint amennyiszer igazán szeretnék, de jó az a biztonságos tudat, hogy évek múlva, ha majd egyszer visszaolvasom, meleg szívvel emlékezhetek azokra a dolgokra, amiket érdemesnek és/vagy fontosnak tartottam lejegyezni ide. Szeretem…..
Olyan sokminden kavarog bennem így, a sohavégetnemérő spanyol karácsony után. Már eltelt egy hét, de még mindig emésztem ezt a közel egy hónapos időszakot, pedig összességében sokkal jobban sikerült, mint azt vártam.  Viszont annyi kérdés merült fel bennem idén, hogy nem tudom, megtalálom-e rájuk a…..
JustMom A szopizás vége 2019.12.19 00:26:55
Sokadik nekifutásra írom ezt a bejegyzést. Nem találtam a hangomat, nem tudtam, mit meséljek el, vagy hogy elmeséljem-e egyáltalán... Aztán kaptam egy levelet egy nagyon régi ismerősömtől, amin először megdöbbentem, majd felháborodtam, végül pedig lenyugodva beláttam: a blogommal vállaltam, hogy…..
Mindjárt Karácsony!  Hektikus viszonyom van nekem ezzel a csodálatos ünneppel: hol utáltam, hol imádtam eddigi életem során. Mióta Pablo velünk van, azóta izgalommal várom, de vannak részei, amiket legszívesebben átugranék. Bárcsak lehetne... Az egyik ilyen az Mikel munkabeosztása: kereskedelmben…..
Hűséges olvasóim már tudják, hogy anyaként az abszolút és teljes példamutatásban hiszek. Meg vagyok győződve róla, hogy nem elég, ha csak szavakkal fejezzük ki az elvárt dolgokat a gyerekeinknek. Ha mi szülőként épp az ellenkezőjét csináljuk, az égvilágon semmi értelme nincsen annak, amit mondunk.…..
A szeptember egy szempillantás alatt elrohant. Annyi új dolgot tartogatott nekünk, hogy csak kapkodtam a fejem: új ovi, új barátok, új tanítónénik, új szokások, új munka, új tervek, új kirándulások, és még egy évvel idősebb is lettem! Nem volt könnyű hónap, de olyan sokminden történt, hogy nem volt…..
Imádom az őszt, a legkedvesebb hónapom a szeptember már kislány korom óta. Talán azért, mert most lesz a szülinapom, talán azért, mert mindig szerettem az iskolakezdés nyugodt, nyári gondtalanság utáni lomha lassúságát. Nem tudom pontosan, de felnőttként is rajongok ezért a meleg színekkel és…..
Pörögnek a hétköznapok, a szokásos dolgokon kívül több új kihívásba is belefogtam, amik teljesen kitöltik a napjaimat. Állandóan jár az agyam valamin, még audiozni (beszélgetni a barátnőimmel és a családommal) sincs kapacitásom már egy hete. Nagy projekt van készülőben, de még óriási titok,…..
JustMom Gyermekkorom emlékei 2019.07.04 12:18:00
A harmadik napi Bloggerképzős kihívás témája a legkorábbi gyerekkori emlékem. Véletlen egybeesés, hogy éppen a napokban jutott eszembe, vajon Pablo mikre fog emlékezni és mikortól. Ennek kapcsán pedig azóta is nosztalgikus hangulatban vagyok. Talán az is rásegít, hogy már csak bő két hét, és…..
Jöttem végre élménybeszámolni! Jól eltűntem az utóbbi hónapokban, de volt rá okom, most elmesélem.  Egy hete jöttünk haza a nyaralásból, előtte meghalni nem volt időm Pablo szülihónapja miatt, olyan volt, mintha folyamatosan vendégeket vártam volna májusban. Élveztem nagyon, csak semmi másra nem…..
Nem, nem én vagyok beteg, jól vagyunk, ne aggódjatok. Nekünk legalábbis kutya bajunk, Adriék viszont nem jönnek holnap. Hónapok óta készültünk rá, Adrit ismerve tele lett volna meglepetéssel a hétvége, annyira vártuk, hogy Pablo és Adél együtt játszanak, huncutkodjanak. De ebből semmi nem lesz, mert…..
Nem tervezek gasztroblogger lenni, ne ijedjetek meg:), de a múltheti tortám annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttem, megosztom a receptet, hátha más is annyira beleszeret,mint mi- Mikel ezt kérte a szülinapjára, ennél nagyobb dicséret nem is kell! Ha már blogger vagyok, akkor csak mesélek picit a…..
Evi Hernaez 2019.05.23 11:28:06
@midnightcoder2: Ugyan miért? Kifejtenéd?
Kilenc napot voltunk tavaszolni Észak- Portugáliában. Tegnap előtt értünk haza, már visszarázódtunk a hétköznapokba, és gyorsan frissibe' meg is írom az élménybeszámolót. Fantasztikusan sikerült, és csordultig van a szívem élményekkel, azt sem tudom, hol kezdjem.  Porto Portugália második…..
JustMom Gyerek mellett is lehet? 2019.04.10 11:35:50
Nemcsak Facebookon, hanem Instagramon is fent vagyok evi.justmom.blog névvel (követtek már?, Hihi). Most dúl éppen az #anitiinsta háború, minden fontos influencer elmondta már a véleményét. No, én nem vagyok az, és senki nem kérdezte, hogy mit gondolok erről, ezért nem is fogom elmondani, hahaha.…..
Az írásaimból már megtudhattátok (meg ugye sokan személyesen is ismertek), hogy igyekszem nagyon tudatosan nevelni Pablot. Nemcsak az ösztöneimre hagyatkozom, hanem gyűjtöm a releváns információkatt, ami alapján a nevelést csinálom. Nekem nem elég, hogy "a védőnő azt mondta", vagy hogy "anyáink is…..
Még novemberben volt nálunk Mikel egyik barátja, aki szintén nagy képregény rajongó, és amikor arról beszéltek a fiúk, hogy lesz San Sebastianban egy képregény-kiállítás, az én fejemben kigyulladt a lámpa: menjünk, töltsünk egy hétvégét ebben a csodaszép városban! Amíg ők képregényeznek, addig majd…..
JustMom Anya vagyok. Rettegek. 2019.03.21 16:19:14
Adri néhány napja mesélte, hogy beszaladt a Tescoba Adéllal. Aki esetleg nem ismer, annak gyorsan mondom, hogy Adri az én szépséges szöszi barátosném, aki amellett, hogy dögös anyuka és csodás feleség, a Dél-Alföld egyik legjobb optometristája. Az általános iskola óta az egyik legfontosabb ember az…..
Hola Papa, soy Pablo. Hoy es un día especial, y le he pedido a mamá que me ayuda decirte lo mucho que te quiero. Ella lo publica en su blog, porqué sabe que  intentas leerlo cada vez que pone algo y le da pena que no entiendes todo. Pero hoy quiere que lo puedas leer porqué quiero agradecerte…..
JustMom Megloptak 2019.03.13 15:24:37
Tegnap óta bánt valami, újra és újra befürkészi magát a gondolataim közé. Nagyon ramatyul érzem magam miatta, és talán segít, ha kiírom, már amennyire a helyzet engedi. Történt valami, ami mérhetetlenül feldühített, és a legrosszabb az egészben, hogy mivel nincs konkrét bizonyítékom, csak…..
Január 29-én kiabáltam világgá, hogy elkezdem az Anyatest Projekt négy hetes Hasizom programját.Ma reggelt kaptam észbe, hogy március van, vagyis letelt a négy hét! Gyorsan csináltam is néhány képet, aztán elmentem futni, most pedig, amíg Pablo alszik, elmesélem Nektek a tapasztalataimat.A kezdéshez…..