Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dinneralfresco

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megy a gasztroblogger Miskolcra olasz kaját enni. Ez akár még egy egész jó vicc kezdőmondata is lehetne, aztán a valóság felülírta az egészet, és csattanó helyett egy kiváló olasz lakoma kerekedett belőle...
Redzepi Nomája épp nem vezeti a World's 50 Best (régebben San Pellegrino) listát, de számomra nem kérdés, hogy a világ legjobb, legizgalmasabb és legnagyobb hatású étterme. Képes beszámoló és pár újdonság. ..
dinneralfresco 2016.09.18 15:34:36
sörfigyelő Tesco Finest Búza 2016.09.15 12:29:06
Illat: erjedt búza  Hab: sűrű, krémes Szín: opálos arany  Alacsony szénsavasság, savanykás búza íz, ivás közben már inkább búzasörökre jellemző csirizes illatot érezni. Az utóíz sem okoz meglepetést, szintén savanykás. A stout még hátra van a Tesco Finest sorozatból, de eddig ez a leggyengébb…..
Elfoglalt vagy. Ott a munka, a gyerek, a háztartás. Megértem. Néha a pokolba kívánod a főzést, de kéne valami finom vacsi, most azonnal! Mutatok most néhány tökéletes, pár perces tésztafogást, amit a tésztán kívül mindössze további 3 hozzávalóval összerittyenthetsz. A…..
dinneralfresco 2016.09.16 18:07:24
A világ legkomolyabb szakácsversenyének jubileumi kiadásán nagyon nagy dolgokra készülnek a szervezők!..
Alex Atala egy élő legenda, harcművész, ex-punk és DJ, a brazil gasztronómia hőse, aki ha kell szigonypuskával a víz alatt, vagy épp puskával az esőerdőben ered az alapanyagai után. Megmutatom, milyen a degusztációs menü a 2 Michelin-csillagos Sao Paulo-i éttermében! Fotó: a Netflix Chef's Table…..
dinneralfresco 2016.09.15 16:24:40