Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speti1991

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban? A vége valaminek akkor van, ha vége van" - ezzel az örökbecsű mondattal gazdagította életművét Palik László a maratoni hosszúságú sportvetélkedő, az Exatlon utolsó adásában, én meg megnyugodtam, hogy ezek szerint csak jó döntés volt nem nézni a műsort, ami…..
speti1991 2019.05.03 13:38:23
@EXLEXMAN: Ez nem igaz, teniszben pl van szerencsés vesztes, általában sérülés miatt.
A Bors úgy tudja, a színész nem tud azonosulni a szerepével, ezért lelép. A sorozatnál azonban közölték az Indexszel: Szőke Zoltánnak erre a szezonra még érvényes szerződése van.  ..
speti1991 2019.05.03 12:59:18
@ügyelő: De kérdem én, addig miért? :D
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
A 64. Eurovíziós Dalfesztivált jövő májusban rendezik Tel-Avivban, és perszehogy mi is részt veszünk rajta de hogy milyen nótával, az majd csak A Dal 2019-es kiadásából derül ki. A műsor, amit Nagy Nemzeti Dalválasztónak is nevezhetünk, kicsit átalakult, legalábbis ami a zsűrit illeti, ketten, Both…..
speti1991 2018.12.06 14:23:52
@sixx: Semmi gond, megszoktuk a minőséget :D
Kezdjük egy kicsit távolabbról. Nem mondunk nagyon újat azzal, hogy az az évi nagyjából 80 milliárd forintnyi közpénzből működő közmédia, azaz az MTVA feladata az alkotmány és a médiatörvény szerint, hogy kiegyensúlyozottan és sokszínűen tájékoztassa az ország lakosságát a közügyekről. Hogy ez…..
speti1991 2018.08.22 15:04:46
@Toportyán Zsóti: Semmi értelme a mondatodat az enyémhez kapcsolnod, mert nulla összefüggés van a kettő közt.
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
speti1991 2018.08.01 17:18:01
@tibor és klára: Ez nem így van. Nyilvánvaló, hogy ha egy rakat embernél kamera, felszerelés van, akkor az stáb. Újságírók. Vagyis a legtöbb rendezvényre forgatási engedélyt kell kérni.
Ha Katzék kimentek volna a kocsiba, lerakják a kamerát és visszamennek, akkor valóban bemehettek volna, bár azért a biztonsági embert se nézzük ilyenkor hülyének, nyilván sejtene valami susmust. De alapvetően bemehetnének.
Nademármost: katzék ezt meg se próbálták, honnan tudod, mi történt volna?
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
speti1991 2017.03.01 12:07:28
@sixx: Nem, próbálj meg egyszer életedben egy normális írást kiadni a kezedből, csak ennyit kér mindenki. Egészen nevetséges, hogy nagyítóval vadászod a hibákat a tv2-n, de arra már nem jut 10 perced, hogy átolvasd az írásaid...
speti1991 2017.03.01 12:15:29
@sixx: Ügyes vagy, jár a keksz! Egyszer majd megtanulod, mi az a túlzás, baromarcú.
De sebaj, vidd csak tovább a suttyó stílusodat, s úgy beszélj a kommentelőkkel, mintha te szartad volna a spanyol viaszt. Megszoktuk már, csak nehogy azt hidd, hogy jobb vagy, mint bármelyik kormányseggnyaló a tv2-nél.
A ketogén diéta szigorú életmódot követel. Hosszú a terméklista amikre nem lehet csak ránézni sem, de legalább ugyanannyi variáció van az elfogyasztható ételekre is.  Minden reggel (8.30-09.00 körül) ébredés után 15 perccel letolok egy meleg pohár vizet másfél evőkanál almaecettel, aminek borzasztó…..