Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁdámK.

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteget diétáztam már.  Egy ideig csináltam, addig be is váltak, majd jöttek mások véleményei: -Nem fog sikerülni -Jaj, már megint egy diéta -Jó vagy te így -Én ÍGY is szeretlek -Mi az, hogy nem eszel ilyet? stb. Ezek a legrosszabb érzések voltak, amikor belekezdesz…..
Hallottad már azt, hogy "ha el tudod képzelni, akkor képes vagy rá/el tudod érni". Akkor tapasztaltam meg ennek a fontosságát és nehézségét, amikor egyszerűen nem tudtam elképzelni magam soványként. Nem hittem volna, hogy ez ilyen nehézségű lesz majd, pedig majd bele szakadtam…..
Költséges volt!Kezdetben fogadtam egy személyi edzőt, megvettem a kondibérletemet és elmentem a táplálékkiegészítő boltokba, plusz előre megrendeltem magamnak a "fogyikaját".JA NEM! Ebből egy szó sem volt igaz. :) Megnyugtatlak, hogy a történetem úgy kezdődött, hogy (ismét) le akartam fogyni, de…..
Köszöntelek "A Lépcsőzés Hízlal" Blog-omon!Már a fogyókúrám kezdetekor tudtam, hogy erről később egy Blogot és egy Könyvet fogok majd írni, hátha másnak is hasznára válhatnak majd azok a tapasztalatok, mérföldkövek amiken én már túl vagyok. Ma végre elérkezett az a nap is, amikor bepillantást…..