Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kővárépítő Orbán a király a házban

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs logikus magyarázat az akadámiai struktúra szétverésére - csak hatalmi, politikai indokok. Senki ne gondolja egyetlen pillanatig sem, hogy ettől jobb lesz az országnak - csak Orbán csicskáinak jut több konc...
Kővárépítő Orbán a király a házban 2019.07.04 09:15:16
Kővárépítő Orbán a király a házban 2019.07.04 09:36:08
@citrix: te hülyebvagy alapbol, vagy csak megartott a féknyuzmedia?
Kővárépítő Orbán a király a házban 2019.07.04 09:47:25
@ZX: fake news

Minek hazudjatok Meg mindig, Amire mar 3x szartak a valasztok? Van baj.
A házimunka akkor teher, ha nem szívesen végzik. Mosni, főzni, takarítani időigényes, és fárasztó. Ha hozzátesszük, hogy 1-2-3 gyermek óvodába, iskolába, külön órákra való eljuttatása, együtt tanulás, külön órák, versenyek, iskolai programok szintén nem kevés energiát emésztenek fel, elmondható,…..
Kővárépítő Orbán a király a házban 2019.07.04 09:33:10
Előző posztunkban a G20 országok június végi ülésezése nyomán felvetődő globális problémákról és a 20 legfejlettebb állam felelősségéről írtunk, ezúttal pedig a problémák közül a túlnépesedés helyzetéről ejtünk pár szót. Jelenleg a Föld népessége 7,7 milliárd fő, de bolygónk össznépessége…..
Kővárépítő Orbán a király a házban 2019.07.03 23:40:53
@Brix: A szelsosegek sehol nem terjednek el, a hol jo es stabil az eletszinvonal. Ennek kozvetlen koze van ahhoz, hogy hol lesz Igeny diktaturara.

Ezert van pl. Az, hogy a lipsik visitasat jelenleg a kutya se hallja, es le se szarja. Az afd ott Eros, a hol csorobbak, de van meg sokkal lejjebb is a nemeteknek...ok nem Tudnak megelni pl. export blokad eseten, az oroszok igen, de a nemetek nem. Teljesen logikusan a Nemetorszagot gazdasagi blokad ala vono zsidokra kentek a nyomorukat, persze a bibsik nem reklamozzak ezt a felet a tortenetnek.
Kővárépítő Orbán a király a házban 2019.07.03 23:43:06
@Brix: hulyeseg, ha csorok, vagy csak csorobbak lesznek a nemetek siman szappant foznek a migrikbol. A tulelesi oszton nem Hal ki, csak csendben van ha tele a pofajuk
Kővárépítő Orbán a király a házban 2019.07.04 01:42:17
@Artificem: se kina, se India nem ehezik, mirolllll beszelsz
Ha az ÁSZ-büntetés miatt ellenzéki pártok nem indulhatnak a választásokon és a Jobbik tényleg elmegy Strasbourgba az igazáért, abból nemzetközi botrány robbant volna. És kiderült volna, amit a kritikák megfogalmaznak: tényleg diktatúra van Magyarországon...
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 22:05:45
@morpho: a 7%os visszaeses 2009ben volt

2008ban semmilyen kozép europai orszagban nem volt visszaeses az elqrok orszagan kivül, igaz, itt mar 2007ben sem volt GDP növekedes itthon
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 22:07:51
@morpho: marhasag

mi vagyunk a legpenzesebbek a kornyeken, ilyen baromsagokat en is tudok

888.hu/article-megdolt-egy-ujabb-erv-kiderult-hogy-negyszer-gazdagabbak-vagyunk-a-romanoknal
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 22:46:03
@morpho: ne egesd mar magad balfek
Orbán ezt benézte: azt hitte, hogy ha bírsággal sújtja a "szabálytalanul gazdálkodó pártokat", akkor azok fizetnek, behajolnak. Orbán tévedett, ő volt kénytelen meghátrálni. Már jön a részletfizetés, mint ajánlat, az is a választás után - de a DK és az Együtt még erre sem hajlandó. Domokos László…..
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 21:58:13
@morph on deer: Nem ő nyerte? A gyógyszert bevetted?
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 22:11:43
@ételizésítő: hat, azzal felmosassal nagyon jol jartunk, mert soha tobbet nem lesz azutan a lipsi elqras utan komcsi lipsi kormany az orszagban
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 22:41:27
@Leooo: Engem mindig jol megfizettek, a lippsik alatt is. Igaz, most meg jobban.

Az europaiaknak szukseguk van szemelyes inspiraciora, es szerep modellekre, hogy ok is olyan peldas vezereket tisztelhessenek, mint a magyarok.

Van ugye Merkell a gyermektelen aggszuz Europa egyik fontos orszaganak az elen, a masikon meg egy szinten gyermektelen soros ugynok, aki 40 evvel oregebb novel el.

Na ilyenekre nem kene emberek sorsat bizni, a protestans puritan 5 gyerekes minta ember eppen Orban, nagyon irigylik is tolunk viagszerte, klonozni akarjak.
Miniszterelnökünk a múlt héten Bajorországban járt. A szövetségi tartományt uraló CSU-politikusokkal találkozott, és a tárgyalások szünetében interjút adott a Bild című újságnak, amely 9 millió olvasóhoz jut el. A beszélgetésből leginkább azt idézték itthon, hogy Orbán Viktor beharangozta „a…..
Orbán Putyinnal megtámogatott hadművelete a progresszív konszenzus -- vagy legalább domináns logika -- ellen jót tesz Európának és a Nyugatnak. Nemcsak úgy, hogy erősebb önreflexióra készteti és rákényszeríti néhány elfeledett kulturális forrása újrafelfedezésére, hanem -- ami különösen jól esik egy…..
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 01:09:36
@444: szerintem a külső környezet bizonytalanabb, mint a belső

az EU szarul áll globálisan demográfiailag és a gazd. trendeket nézve is és tényleg, elég töketlenül vezetik

s mi hozzájuk vagyunk hegesztve, ezen nehéz változtatni
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 01:24:56
@neoteny: ez így okés, csak nem lenne baj ha az apple v. a google nem a nálunk beszerzett profitját adózná le amott...

mert ez így nem kóser

az még ok hogy az amazon miatt már egész iparágak értékesítése omlott össze az USAban, mert a fogyasztó így szereti - de a veszély is benne van, hogy ha mindenki kihalt mellőlük, akkor eljő az áremelés ideje
Sokszor lehet hallani, hogy nincs jogállam az országban, hogy a demokrácia visszaszorulása Valósul meg Orbán Viktor "illiberális" demokráciájában. Ebben az írásban szeretném megvilágítani mért is lehet ezekkel a kijelentésekkel teljesen egyetérteni, mi az ami megszűnt és ami miatt egyre kevésbe…..
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.09 22:49:30
@Zoli mérnök: Ellenben a 24.hu köztudottan szélsőséges ballibbant portál, s ha vissza tudsz emlékezni 4 évet akkor a HVG egyenesen hamis videót rendelt és tett közzé vmi lejáratáshoz, szóval nem álltak meg ilyen finom szarkeverésnél, mint a 24.hu. Pedig vmikor volt renoméja a HVGnek, de a libbantak tönkretették.
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 00:11:51
@feketeesfeher: Teljesen rosszul mérik fel a helyzetet a ballibák.

A zemberek pénzt akarnak a demokrácia a 80as években még lehetett hívószó, de ma már a kutyát se érdekli, 4 évente szavazhat de ettől még kell neki lehetőség, munkahely, kicsi adó, sok nettó.

És utóbbiakban a ballibek qrva szarok, ezért beszélnek inkább a demokráciáról. De hát ez a 2/3 megakadályozására is kevés lesz. Ráadásul demokráciaféltős kampányt már 2014ben is levágtak, de úgy látszik az eredménnyel is elégedettek voltak, mert nem változtattak semmit.
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 00:51:56
@libsi nóta bárki unja: Én már szánom a ballenzéket. Baloldaliként semmi keresnivalójuk a fidesz mellett, aki támogatja a nyuggereket, emeli a minimálbért mint az ördög /végre beértük a szlovákokat/, kinyalja a cikányok meg a másikok seggét.

Liberálisként legalább szakértők lehetnének, de Orr bán gazdasági kabinetje egyszerüen más liga, össze sem vethető.

Szóval maradnak az üres lózungok, buzzwordök, amíg - rejtély milyen pénzből - de a médiában még mindig erősek - vagyis többszörösen nagyobbnak látszanak mint amik.

Őszinteén szólva én sem lennék ellenzék, annyira beásta magát Orr bán középre. Mi a tökömet lehet kínálni, amit Orr bán nem ad meg? Max vmi rés piacot lehet megfogni a fővárosban. Nem éri meg a melót, inkább orr bán oligarchája akarok lenni 20 év múlva.
A leginkább rászoruló embereket zárták ki a szociális ellátásokból azok az önkormányzati rendeletek, amiket egy civilszervezet,  a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) négy megyében támadott meg. A megyei kormányhivatalok több esetben is igazat adtak a jogvédőknek, és felhívásaik alapján az utóbbi…..
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.09 23:50:23
@ember100: nem kell a muzsikokat nagyon kényeztetni

különben 3 mrd volt az a remek kisvasút, ha van 3 millió szegény akkor mind vehetne egy doboz cigit belőle

és azt is tenné
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 00:03:28
@okostojas007: dehogy kína Bp. még tök olcsó, pesten 2000 euró sincs az átlag új négyzetméterár

az 1 misi meg fölötte már luxus ingatlan kiemelt helyeken panorámával
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.10 00:19:35
@Arcade Macho: A hongkongi kínai az teljesen más mentalitásra is meg kinézetre is sőt útlevéllel mehetnek csak a mainland china-i muzsikok oda most is. De nagyon menő, nagyon drága. Kínában hatalmasak a vagyoni különbségek, de annyi Teslát sehol nem látsz az utcán mint egy random kínai kisvárosban....szóval 10 millió körüliben.
Az Európa Pont Szaharov estjén a megszokott rendezvényeinktől eltérően minden egy kicsit más volt – és nemcsak a kivételes biztonsági átvilágítás miatt. Egy fiatal lány olyan borzalmakról beszélt, amelyeket elképzelni is nehéz, hallgatni is fáj – és ezek a borzalmak személyesen vele történtek meg. A…..
Magyarországról sok rosszat ellehet mondani, meg persze szépet és jót is. Egy valami azonban biztosnak látszik, legalábbis a most pillanatából nézve. Az OECD legfrissebb adataira támaszkodva, a londoni székhelyű Kereskedelmi Unió Kongresszusának (TUC) előrejelzései szerint Magyarországon lesz (OECD…..
A Kárpátok Géniuszának országában volt utoljára katonai kiképzés és hazafias nevelés az iskolákban...
Kővárépítő Orbán a király a házban 2018.01.06 02:05:14
12 tény, amit mindenkinek tudnia kell a Fidesz közpénzlenyúló gépezetéről...
Kővárépítő Orbán a király a házban 2017.12.10 11:15:35
@MikeBoy: A Soros féle K-monitorosok próbálnak hangulatot kelteni, holott az ő pártjaik alatt fekete afrikai szintü korupció és álamcsőd volt, nem 1x, nem 2x a módszerváltás óta. Sőt bissai guinea szintü.

Erre ma, azért ekézik Orbánt a királyt sorosék mert Írország szintjén van a korupció. Ész megáll baszki.

k.blog.hu/2017/12/09/nem_csak_illiberalis_de_korrupt_is_megjelent_a_korrupciot_erzekeleset_vizsgalo_eurobarometer_felmere#comment-form

'Nagyjából az EU-s átlagot (26%) hozzuk, amikor arról van szó, hogy van-e saját, hétköznapi korrupciós tapasztaltunk, viszont ez így is jelentős (7% pont) romlás a 2013-as eredményekhez képest. Ennél a kérdésnél amúgy a Románok viszik a prímet 68%-kal, míg a Dánoknál és Hollandoknál csupán 4% ez az arány.'
Kővárépítő Orbán a király a házban 2017.12.10 11:34:14
@MikeBoy: Azért kamu, mert balliba állítás. Bizonyíték nélkül persze.

De sajnos, bármennyit hazudoznak Sorosék, Magyarország sokkal jobb hely most mint 10 éve és ezért senki sem látja sorosékat szívesen itt.
Kővárépítő Orbán a király a házban 2017.12.10 11:47:41
@Indriq: A piac beárazta Orbánt az ország szárnyal.

Egyelőre a ballibnek nem lesz lehetősége újra csődbe dönteni.
Pócs János, a Jászság országygyűlési képviselője mellett Szőcs László, a romániai Hargita megye Etéd községének polgármestere és Kökény Gizella, Jászivány falugondnoka érintett a facebook-on terjeszett kőrispataki disznóperzseléses gyűlöletakcióban.Jászivány 2015-ben azzal híresült el, hogy az egyik…..
Kővárépítő Orbán a király a házban 2017.12.10 11:22:37
A korrupció elleni harc világnapján jelentette meg az Európai Bizottság a korrupcióval foglalkozó Eurobarométer felmérését. Az összes tagállamot érintő vizsgálatból kiderül, hogy korruptabbnak érezzük Magyarországot, mint három éve, és az unióban mi tarjuk a legkevésbé cikinek, ha valamilyen…..
Már jó ideje igyekszem számon tartani, hogy egy-egy színész hányszor érinti a vietnami témát, de csak nemrég jutott eszembe, hogy ez akár egy posztot is megérne, már csak azért is, mert olvasóim közt is akadnak filmrajongók. Épp ezért most bemutatnék néhányat azok közül, akik – szerepük szerint –…..
Izzóbb bosszúvágy tombol Orbán Viktor lelkében, mint ahogy ezt bárki is gondolta eddig. Talán erős szavak ezek, de azok után, amit a Jobbik kivégzése érdekében az Állami Számvevőszékkel elvégeztetett, még a Fidesz hívei is meglepődtek. Eddig sokan gondolták ugyanis, hogy Orbán úgymond „tökös…..
Egyre világosabb: a kormány propagandistái nem számoltak azzal, hogy gyűlöletük tárgya, Soros György is részt megszólal majd az ellene folyó hadjáratban. A milliárdos legújabb írását sem teszik ki az ablakba...
Kővárépítő Orbán a király a házban 2017.12.09 15:37:59
@odysszeusz: most úgy teszel mintha a zsidók a 20as 30as években kezdtek volna zsidóskodni

Valójában 2000 éve támadják a kereszténységet, pl. kezdetnek megölték Krisztust, mert a jóság a kufárság ellentéte

A magyar zsidóság pl. úgy került ide h az oroszoknak elegük lett belőlük, a Monarchia meg 100ezerszá fogadta be a 'migriket'. De pont annyira magyarok, mint amennyire oroszok, undoríttó kufárok.
Kővárépítő Orbán a király a házban 2017.12.09 15:53:15
@Hozzászólok: Mindkettő igaz.

A munkacélú bevándorló jó.

Az összes többi, rossz. Különösen az aki még biztonsági kockázattal is jár.

Ez simán megoldható okosan is, ahogy Ausztrália, az USA meg Kanada meg Szaúd Arábia csinálja. Amíg turista vagy vagy hiányszakmában dolgozol, beengednek. Sokszor csakis annyi időre amíg a munkaszerződés él.

A lipsi pártok viszont mindenhol a léhütőkből, a társadalom legalján és legtetején inaktívan élő emberekből szerzik a szavazóbázist, szélsőségesek. Így ők csakis a munkaképtelen migránsokat özönöltetik Európába, biztonsági ellenőrzés nélkül.

És ez az aminek ellent kell állni.
Már jó ideje úgy gondolom, hogy igen, ez már maga a sötét, rettenetesen buta pince, innen már nincs lejjebb. Aztán folyamatosan meglepődök, hogy de, mindig van lejjebb. Most ez a Pócs János meg az fb-képe a lejjebb. Amit se feltenni, se belinkelni nem vagyok hajlandó, felfordul tőle a gyomrom, aki…..
Megint lesújtó ábra érkezett a magyar diákokról az OECD-től. A 2015-ös PISA-felmérés adatai alapján egyszerűen képtelenek egymással együttműködni és közösen feladatokat megoldani. Sokat elárul, hogy Oroszországgal, Horvátországgal és Izraellel vannak egy szinten, ezen országok lakóit pedig sokan…..
Az Albán Riviéra…és ami mögötte van   Saranda, az "albán Dél Királynője" Forró szellő tikkasztja minden egyes lélegzetvételünket, miközben a Korfu városi kompkikötő felé igyekszünk az albániai kompjegyeket árusító hajótársaság irodájából. Sehol egy kis árnyék, a levegő legalább negyven fokos, a…..
A luxemburgi Jean Claude Juncker bizottsági elnök szerdai beszédében, a Parlament előtt bejelentette, hogy a Bizottság nem javasolja már a menekültek arányos elosztását az Unió miniszterelnökeinek...
Kővárépítő Orbán a király a házban 2016.09.16 01:18:10
@atpijkamo116: Ne beszélj mellé, amint látod szászországban már termelik a migrik a GDP-t! Annyira hogy már nekünk is adnának belőle!

folytassuk
Kővárépítő Orbán a király a házban 2016.09.16 01:23:47
@atpijkamo116: Nem nyáron, hanem utoljára 3 napja volt, és igen, migri volt a bicskei kecskebaszólágerből, sőt még mindig az: hirtv.hu/ahirtvhirei/12-eves-lannyal-eroszakoskodott-a-menedekkero-1361354

Ps.: A szerb az amúgy nem migri te szerencsétlen? Ki a szerbekkel az országból!

folytassuk
Kővárépítő Orbán a király a házban 2016.09.16 03:12:07
@Kovacs Nocraft Jozsefne: A migrik 5 év múlva se lesznek kész a munkára. Még a képzésre se.

Ahhoz min. középfokú német kell, amit megy magyar vagy más európai se tud 1,5 év alatt megtanulni, nem egy arab aki írástudatlan + egy teljesen más nyelvcsaládból jön, kést-viéllát angol wc-t most lát először!

A cigányokat könnyebb lenne megtanítani németül mint ezeket!
Még soha semmit nem reklámoztak annyira ebben az országban, mint az októberi kamunépszavazást. Hónapok óta bődületes milliárdokért harsog tévében-rádióban-plakátokon a migráncs-propaganda. Orbánék az egekig bombázták a tétet, mindent egy lapra tettek fel. Semmi másról nem beszélnek, ebben a témában…..