Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dekorésön Staff

79 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden ország igyekszik évről-évre elkápráztatni valami új dologgal a turistáit. Ezek legtöbbször valamilyen szórakoztató, érdekes dolog, vagy egy látványosság. Nos, utóbbi történt most is.   Kínában az oroszlán is tiszteletbeli állat, így a majom és a sárkány helyett most az állatok királyára…..
Az állami támogatásokat sok mindenre költik itthon és külföldön is. Nos, ezúttal szerintünk a lehető legjobb ötletre használták fel a 22,467 dollárt. (kb. 6 millió forint)   Ez a kis falu Kampung Pelangi eddig is a turizmusból élt (már amennyire sikerült nekik) és hát ezután is ebből fog. Az…..
A világnak elég nagy része kávézik. Ki otthon főzi, ki a munkahelyén, egy automatából szerzi be vagy netán egy kávézóba. Az utóbbi tud nagy nagy meglepetést okozni, ha nem egy multihoz megyünk be, hanem egy olyanhoz ahol minden apró részletre figyelnek, és nem a mennyiség, hanem a minőség…..
Itt a tavasz, dagad a... virágcsokor! Így, ahogy közeledünk a nyár felé nyílnak a virágok, lomboznak a fák, csicseregnek a madarak. Ez mind jó érzés nekünk, szebb lesz tőlük a napunk. Egy fickó is pont így gondolta a tengerentúlon.   Lewis Miller virág dízájner azt találta ki, hogy feldobja a new…..
Mindannyian láttunk már olyan filmet, amikor a főszereplő megveszi álmai otthonát a város legforgalmasabb pontján és elégedetten nézi az esti fényeket. Most akár Te is hasonlót élhetsz át bárhol! :)   Merthogy, olyan redőnyt találtak ki ami fekete alapon lyukas. De pont úgy, hogy a kívülről…..
Ha valaki nem tudná, Május 4-e a Csillagok háborúja napja, ami egy szóviccből ered. Ha magyar szinkronnal nézted te is, akkor ezt hallottad: Az erő legyen veled! De angolul így hangzott: May the force be with you! Ez kétértelmű lehet így kiejtve mert magyarosítva az is lehet, hogy: Május negyedike…..
Ha felnőtt vagy, és ha van gyereked, ha nincs, akkor is biztosan emlékszel arra, amikor a kedvenc játékaid helyét átvették az új kedvenceid. Mert, ahogy idősödtél, úgy a játékaid és lecserélődtek nagyobbaknak való játékokra. A legjobb példa erre a Duplo amit 4 éves korig szoktak ajánlani, utána…..
Az új élet lehet nem is igaz, mert az eredményt elnézve inkább új világot vagy esetleg új univerzumot kapott! Ha jártatok már főszezonban a Balatonnál, akkor biztos láttál olyat, hogy egy fickó az utcán mindenféle eszközzel fest. Lábossal, edénnyel, tányérral, pohárral, kanállal, borotvával és még…..
Sokan szeretjük azt, amikor valamit mi csinálunk meg saját kezűleg. Az ilyen dolgokhoz jobban kötődünk, hiszen rengeteg munkát öltünk bele mi magunk. Ez általában egy kisebb tárgy. De ez az ember egy elég nagy dologba vágott bele. Egyedül! Igen, ez a fickó arra vállalkozott, hogy saját maga…..
Te is feltetted magadban a kérdést, hogy óriásokat miként lehet elrejteni, ha ilyen nagyok? Igen mi is. Hiába nagy város Koppenhága, ott is mint a magyar fővárosban, sok "erdő" van két betondzsungel között. Mint például a Határ útnál lévő erdő a József Attila lakótelepen, vagy gondoljunk csak a…..
Super Mario fanok! A márka egyre jobban kezd újraéledni. Jött a Super Mario Run játék mobilra, a Nintendo is leporolta a bajszos úriembert és több játékot terveznek vele, a rajongók nagy örömére. De most az olasz-amerikai vízszerelő felcsapott pincérnek, hogy ő vigye neked a sört. Mit szólsz?   Mi…..
Korábban bemutattunk egy érdekes növényt, aminek a levelei, hajtásai olyanok voltak mintha épp egy delfin ugrana ki a habos tengerből. Most pedig egy olyat mutatunk meg Nektek, ami olyan mintha egy rózsa épp kinyílt volna.    Igen, ez is újabb vitát váltott ki az internet világában, hogy valódi-e…..
A mai világnak és a médiának köszönhetően már egyre több márka van amit szinte mindenki ismer. Ilyen a nagy múltú Dolce & Gabbana is. De van, hogy egy nagy cég összeáll egy kissebbel. Ezt történt most is.   Az olasz divatház és a Smeg nevű cég azt találták ki, hogy közösen alkotnak egy nagyot.…..
Bemutattunk már több test dekorésönt Nektek, de ilyet még nem. Mi más ebben?    Az, hogy valami eszméletlen élethű. Nem mintha az eddig bemutatottak nem lennének azok, de ez valahogy más. Ha megnézed a korábbi test dekorésönös cikkeinket megérted. Ha nem, akkor is ámulni és bámulni fogsz. Amit…..
A Húsvét tipikusan az a több napos ünnepünk, amely telis tele van a tavaszi vidámság szépségeivel. Mindenki a maga sajátos módján éli meg, aminek nagy részében szerepet játszanak a hagyományok és tradíciók. Ilyen többek között a tojásfestés is, mely az egyik legkedvesebb része az ünnepnek, nemcsak a…..
Eljött hát a következő nagy ünnep: a Húsvét! Piros tojás, aranyeső, kis kosárka szalmával. Ismerősek ezek a dekorésönök? Persze hisz ez szinte mindenkinél megtalálható, legalább az egyik. Te is unod? Mi is.   Egy dizájner, akit Miának hívnak, ő is unta már ezeket. De mivel épp most tesztel egy…..
Abban egyetérthetünk, hogy WC-n ülni csak úgy senki sem szeret. Biztos ami biztos, századgyára is a kezünkbe vesszük az illatosító flakonját, hogy elolvassuk a hátulját vagy éppen még ott is a telefonunkat fogjuk szorongatni. Ez így nincsen rendjén! Kell valami, ami elég érdekes ahhoz, hogy egy kis…..
Egy olaszországi festő Martina Billi kész művész. Igaz még tanul egy képzőművészeti akadémián, de ezt az ötletet sehol sem tanítják!   Földünk megmentését mindenkinek a szívén kellene viselnie, hiszen ha mi még élvezhetjük a zöldellő tavaszt, addig lehet dédunokáink már nem, ha így folytatjuk.…..
Megint a japánok.Egy Twitter felhasználó @kao77neko osztotta meg ezeket a képeket a nagy közönséggel, ami most 10 ezer retweetnél és 11 ezer lájknál jár. Mondhatjuk, hogy elkezdett terjedni. A képeken egy különleges növény látható, amelynek levelei úgy néznek ki, mintha egy-egy delfin épp kiugrana a…..
A japánok nekünk európaiknak, pláne nekünk magyaroknak mindig tudnak újat és érdekeset mutatni. Leginkább a szokatlan, olykor fura dolgaikkal.   Számunkra még mindig hihetetlen az, - pedig több videót is megnéztünk erről- hogy Japánban és Kínában is van olyan ember, akinek tulajdonképpen az a…..
Az arcade játékokkal kapcsolatban már írtunk egy cikket Nektek korábban, hogy milyen fantasztikus "játékgép-bútort" hozott össze két ember teljesen profi módon. Ebben a cikkben is egy hasonló témájú darab kerül bemutatásra.    A történet pofon egyszerű. Ha SuperMario fan vagy, a nosztalgia és már…..
Sokan gyűjtünk dolgokat. Van aki érmét, bélyeget vagy pokémon tazót. A lényeg abban van, hogy te szeresd a gyűjteményed mind1, hogy mit gyűjtesz bármi lehet. Én például cigaretta papíroknak a kis dobozát gyűjtöm.     Írtunk egy hölgyről, aki érméket gyűjtött és csempe helyet az lett a földön, egy…..
Óraátállítás, tavaszi fáradtság, vasárnap, hónap vége. Huhh. Ti is elfáradtatok?   A válaszotokat sajnos nem halljuk, de ha ia válasz igen, akkor együtt tudunk érezni. Ha nem vagy fáradt, akkor viszont örülünk, hogy te legalább erődben vagy! :) Így most mi is csak egyszerű, de nagyszerű cikkel…..
Jártatok már esőerdőben? Eléggé beszélő a neve, hiszen egyik pillanatról a másikra elered az eső, és te úgy elázol, mintha a zuhany alatt énekeltél volna 1 órát.   Dubai mindig elkápráztat minket. Ott van a világ legmagasabb épülete, a sziget amit mesterségesen hoztak létre, az egyik hotelbe pedig…..
A héten épp Nektek kerestünk valamilyen érdekes Dekorésön cikket és egyen meg is akadt a szemünk, annyira szép és különleges volt. Majd mikor észre vettük, hogy a művészt és a cikk írót is Szaniszló Viviennek hívják, megkértük, hogy mondja el Nektek Ő a történetét! Hiszen ki más mondhatná el jobban,…..