Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szennymester 6000

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs szerint egészen furcsán oldszkúl módon működik a Mol BuBi éves bérlet meghosszabítása. Vajon miért erőltetik minden áron a személyes találkozót? Szerencsére olvasónk nemcsak elégedetlenkedik, hanem proaktív módon megoldási javalattal is előállt, úgyhogy elküldjük a posztot a BKK-nak, hátha…..
Szennymester 6000 2016.10.03 09:11:32
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: akkor aki tul hulje a vizsgahoz, az mindig perkal?.:D
S mi nincs rendben? Tonkre ment a kombinaltszios protszesszorom.
Szennymester 6000 2016.10.03 09:30:22
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: bealudtam a szavazas kozbe (itthon). Engem miert nem lovet le senki! Kim urfi a beszede alatt nem turi a szunyokalast. Mi meg itt eletre vagyunk iteltetve! Bat Manyecskanak most valamiert jo, szorakozik meg minden.
A Hervis cipői úgy tűnik nagyon nehezen viselik ezt az hordás dolgot. Hol egy kisujj, hol egy köröm csinálja ki őket végzetesen. Petra vigye csak független szakértőhöz, itt tájékozódhat róluk. Kedves Tékozló Homár! Szeretném, ha a Hervis üzletekben senki sem vásárolna: 2016.májusban vásároltam a…..
Szennymester 6000 2016.09.29 15:40:10
Ha szakmailag kiverem a farkam, akkor milyen manager vagyok?
@Manyecs: etterem mellett kell lakni vagy kifozde is jo es mar is van egoar! Emlekszem egyszer milyen jol kinyirtam egyet nyaralohelyen, diadalittas es zavartalan volt utana az alvas. A mai emberek nem tudnak igazit cselekedni mar: ugy mint vadaszat. Talan a szaras es a falas meg egy igazi.
A Samsung idei csúcsmodellje elismerés helyett milliárdos bukást hozott a cégnek, és persze jó adag bosszankodást a vásárlóknak, akik szabadulni szeretnének a veszélyes eszköztől - csak épp egyelrőe nem megy nekik. Tisztelt Homár! Vásároltam egy Samsung Note 7 telefont,…..
Biztosan lesz pár törzskommentelő, aki ránézésre vágja, hogy mit jelent pontosan a csudaképlet, amivel a Whirlpool megajándékozta panaszkodó ügyfelét, de azért lássuk be, hogy ennek értelmezése nem lehet alapelvárás egy hűtőgépvásárlónál, nem beszélve az angol nyelvű magyarázatokról és…..
Szennymester 6000 2016.09.26 20:08:40
Nem nagyon akarnám nagyon piszkálni a Postát, van elég bajuk, de 10 nap alatt kézbesíteni egy levelet, az mi? Olvasónknak pedig, akinek láthatóan nem gond az internetelérés, meleg szívvel ajánljuk, hogy álljon át netes ügyintézésre. Egy új, boldogabb élet nyílik meg vele! Kedves Homár! Tudom sok…..
MInden eddiginél többre vagy képes - állítja a Sony reklámja, és tényleg! Például nézzük levélírónkat, aki igen magas szintre fejlesztette magában a keresztény vallás türelemről és megbocsátásról szóló tanítását, miközben a legkomolyabb buddhista tanítókat is megszégyenítő módon képes volt elengedni…..
Szennymester 6000 2016.09.24 07:56:45
@The Good Boy !: a magneses tolto a (tul)oltesgyanu miatt volt, amit a szarvizes mondott, nem a foliazas miatt. Zelektromossagi folyamat-loket gyanugy eri a rendszert, ha wireless is. Egyaltalan letezik tultoltesre, toltes le nem kapcsolasara automatice pelda a mai korban, mai telefonnal?
Azert foliazgatnak emberek, egyreszt mert nincs tul sok eszuk, a parabola antennak vevofejeikre is nepszokas volt joooo sokaig valamilyen muanyagot, 0.5l-es pet palackot tenni, merthogy beazik. Kozben meg eleve kulterre terveztek.
Szoval nepi, agyatlan divat, masoknal tenyleg az allagmegovas a cel, en pl. habyok egy kutya szajabol elovett, karcos telefontol, igaz, eleg faraszto mindig vigyazni ra, de akad azert aranyozott kozeput. Harnaccor pedig: nagyon nem mindegy milyen muanyagbol svagy uvegbol van az a kijelzo, burkolat, nagy szorast mutat a turesuk, igy van, amelyikre tenyleg indokolt a vedelem. Nemszereny sajatvelemenyem szerint a tok, folilya megoli az eredeti koncepciot, meretben, tapintasra, kijelzett kep intenzitasara, minosegere is sokszor. Erre sincs altalanos szabaly, van, ahova eszszeru, mashova nem. Az enyemen van, es meg epp jo, meg jol is jott mar sokszor.
Jot szoktam mulatni a nyuszifules szilikon tokokon, azok mindent megoldanak. Nem kirohogom, nem ugy, ez tenyleg vicces.
Lépje be a múltba! Történelmi időutazás Ópusztaszeren - hirdeti a Nemzeti Történelmi Emlékpark honlapja, de minden bizonnyal nem az egykor szebb napokat látott puzzle, a nem működő telefon és a viseltes sakkbábuk megtekintésére kapacitálnak. És csak mérsékelten elfogadható válasz, hogy nincs pénz…..
Kevin James abból csinált karriert, hogy nagydarab lúzer melóst alakít. Mindig. Minden körülmélnyek között. Az kurvára mindegy, hogy egy pláza biztonsági őrét hozza, egy speditőrcég sofőrjét vagy nyugdíjas rendőrt, a karakterek megformálása között semmilyen különbség nincsen. Kevin James azért van,…..
Szennymester 6000 2016.09.22 23:24:22
A Válótársak után folytatódik az, amit az RTL már korábban megszellőztetett, és a nemzetközi trendekhez igazodva belehúznak a fikciós műfajba. Új sorozatuk viszont a Válótársakhoz hasonlóan (és a legsikeresebb hazai sorozatgyártó HBO elveit követve) egy remake, ezúttal egy szlovák vígjátéksorozat…..
Szennymester 6000 2016.09.22 23:12:15
@jog-ász: az Oregbereny cimu sorozatban is "kivaloan" el tudtak kepzelni a videki attitudoket, viselkedest, eleterzest. Te jo eg, sikitani tudnek ma is azoktol az alakitasoktol. Iszonytatoan hiteltelen, amator volt. Abbol is latszott, hogy a Korut Nepe mennyire burokban el az orszag egeszi lakossagahoz kepest es azt kerdezte az ember magatol, hogy ha meg ezt sem tudjak hihetoen eljatszani, tenylegesen atlenyegulni, bebiflazott panelek egymasutan rakosgatasa helyett, akkor mit? (Semmit igazan.)
Ellenben az Aranyelet nekem kellemes csalodas, idaig az egyetlen, magyar foldrol.
Hát én nem tudom, hogy a Cityfoodnál hogy megy ez, de én biztos nem engedném, hogy az ételszállítóim lendületből intézzék a vitás ügyeket az ügyfelekkel. Mert most például a futáron kívül ki boldog? Viktória éhes maradt, a cég meg elesett egy előfizetőtől, ahelyett, hogy…..
Szennymester 6000 2016.09.22 08:10:07
@Szennymester 6000: evem. Nem valaszoltal, hogy mi neked a parasztbolt, de gondolom. Amikor (es nem ha) Tilda (Hilda) torkat ell harapom oxxtonszeruen fog elobucskazni ajkaim kozul a kacaj, satani verr zioban. A napi 1 keves. ..mint tudjuk.
A szetnyithato telefonok korszaka jobb volt, nem? Ergonomiailag. Mint a mai kor. Csak ott meg donteni kellett, hogy szetnyithatot veszel vagy osszecsukhatot, igy sok embi jarkalt 2 kagyello telefonnal; az egyik az egyiket tudta, a masik amazt, igy kiegeszitettek egymast.
Szennymester 6000 2016.09.22 08:31:46
@atpijkamo119: hogy kell parasztnak lenni a mindennapokban? Nem a taho/neveletlen szinonimajara gondolok. ilyennek eri meg lenni manapsag?
Nehéz eldönteni, hogy Gézánál maga az akciózási technika (felárazás után akciózunk, így nyerünk, még akkor is, ha nem számoljuk bele az akció feliratokra pavlovi reflexként vásárlással reagálókat) vagy a panaszkönyvi bejegyzésére érkező vállrándítós válasz verte ki…..
Szennymester 6000 2016.09.20 21:01:27
Szennymester 6000 2016.09.20 21:24:05
@atpijkamo119: ezek altalaban erzelmi alapu tarsitasok. A jelenseget-kepesseget nem kisebbitendo emlitem ezt most. Hajlamosak az emberek egyfajta autista esoembernek beskatulyazni az ilyet es mindenre, az elet minden teruletere vonatkoztatni emlekezotehetsegulket, jollehet egyeb tarsitasokat nem fujnak csoda"gyermekeink" akkora elannal, tekintve, hogy az nem erdekli oket, akar tudat alatt nem. nincs bajom ezzel, de ne legyen automatikusan zseni, aki ilyen. Altalanossagban ertekeztem.

Miota megesett az osrobbanas, egyre novekszik az entropia. Egyes elmeletek szerint fokent emiatt tudunk viszonyitasi pontokat letrehozni az idoben (mint a PC-n a visszaallitasi pont). Osszefoglalva: minel tobbminden baszodott el, annal oregebbek vagyunk.:D
Bár a levél augusztusi, tehát olvasónk a panasza megírásakor nem 4, hanem csak 3 hónapja várta a pénzét, azért az is bőven túlvan a tolerálható határon.  Üdvözlöm, Tavaly novemberben vásároltam egy Lenovo Yoga 3Pro-t a LenovoShop.hu-tól. A gép időközben meghibásodott ezért beküldtem a Lenovo…..
Az ember azt gondolná, hogy ha nem a piacon, hanem egy bevásárlóközpontban lévő ékszerboltban veszi a szerelmi zálogot a csajának, nagy meglepetés legfeljebb akkor éri, ha a nő váratlanul nemet mond, erre tessék! Reméljük az ügy végül csak egy fura sztori marad a családi…..
Szennymester 6000 2016.09.15 18:51:32
@Egysimaegyfordított: mert ha 1 ezüst volt köztük, mind az volt? Miért egyértelmű ebből, hogy jelen esetben igazsága van Fehéraranyéknak? Aki 1x csalt máskor is csal? Jóllehet, de az eseti csalást ez nem bizonyítja. Látom én, hogy nőből van az agyad. Sebaj, azért próbálkozol, gépelsz, meg minden.
Szennymester 6000 2016.09.15 19:02:47
@Szennymester 6000: bocs, ezt benéztem. De aptijankónak igaza van.
@melaena: ne mosd össze a rendőri _hivatást_ (haha) a magad kis pultos világával, már bocs. Igenis a forrø nyom sokat számít(ana). Bazmeg. Kikre számítsunk akkor mégis? Jahogy senkikre. Nem nekik kell GTA-t jácani, de a drótot leadhatták volna. Kívánok neked rendőrségi ügyet szopóági oldalon, hasonló hozzáállással! Utána is megnézzük a véleményed.
Szennymester 6000 2016.09.19 17:31:36
Látják ezt a szép, rendezett, letisztult konyhát? Na, hát NIkié egész biztosan nem így néz ki, pedig ikeás elemekből ikeás kollégák lemérése után gyártva, ikeás szakik rakták össze. Kedves Homár! A történetem tavaly tavasszal kezdődött, amikor is úgy döntöttem, hogy az IKEAból szerzem be az új…..
Szennymester 6000 2016.09.16 12:47:23
@nem_vagyok_dj: ja.
@beste: az nem jo. Neked kell, erkelyen nevelt vorosfenyobol, amit elozo eletedben ultettel el, hogymajd. S medvekarommal, meg poniszempillaval disziteni, meg sajat nevelesu kagyloval a kesztermeket. Mas ut nincs.
Milyen temazatu lesz a kovetkezo poszt?
Szennymester 6000 2016.09.16 13:31:34
@herk: 1-gy: az ikeanak nincs segge, 2-ő: az egymasra mutogatas ervenyesul enter.
@Józsi, a migráns köcsög: de azert meg az ikeas termekeket hasznaljatok mintegy mementoul az adozos idoszakoknak?
Szennymester 6000 2016.09.16 15:00:36
Nekünk eddig soha nem volt nagy eltérés a bookingos ár és a ténylegesen fizetendő között, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem gyakori. Aki szokott Booking.com-on foglalni, bökjön már legyen szíves alul a mini közvéleménykutatásunkon! Tisztelt Tékozló Homár! Különösebb hozzáfűzni valóm nincs a…..
Szennymester 6000 2016.09.15 09:25:35
@sarostehen: legalabb nem "Z." vagy "D.", mint mikor az aktualisan egyenjopofa-trendi no ir posztot. Szanalmas, ahogy lemasoljak egymast nulla fantaziaval es egyeniseggel, nos, Pistvan X-nek rogton akad ketto is.:)