Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nevem Senki Most

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        „Olyan férfival vagyok, aki még az exével él. Azzal nyugtatott, hogy barátok maradtak, lakótársak, és besegít neki mindenben, amiben tud” – ...ami elég nyugtalanító, bárhogyan is értsük. Posztolónk megkérdezné barátját, hogy miként látja a közös jövőjüket, bár ő még fél év…..
Nevem Senki Most 2022.10.20 17:49:37
@moonshadow: Most is az egyik volt barátnőmmel lakok együtt. Mondjuk egyik-másik ismerős furcsán néz, amikor elmondjuk neki. Lenne hova mennie tőlem, de nem siet és én sem küldöm. A párkapcsolatunk véget ért, de jó haverok maradtunk, segítjük egymást amikor kell. A jelenlegi barátnőmmel ismerik egymást és senki sem problémázik ezen a helyzeten.
Nevem Senki Most 2022.10.22 16:53:33
@Andy73: Miért is? Azért mert nő? Vagy azért mert volt barátnő? Vagy valami más?

A játékszabályok mindenki számára tiszták. Mindenki ismeri a helyzetet és elfogadta, sőt jól érzi magát benne. Mi is a probléma? Ki mondja meg, hogy hogyan kellene élnünk?

Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne érezzem jól magamat benne.
                       Posztolónk nem a házasság intézményét kívánja leszólni, hanem csak az arra alkalmatlan embereket. Számos kapcsolaton túl van már, és saját, illetve ismerősei rossz tapasztalatára alapozza gondolatait. Szerinte a 30 alatti nők egy bizonyos része számítóvá vált, mert csak a…..
                       A nő barátja külföldön van, Posztolónk pedig gyakran megy fel hozzá, és valahányszor így tesz, határozottan az az érzése, hogy közelebb kerülnek egymáshoz, mert a nő mindig tudja, mikor kell kihívóan öltöznie. Még nem történt semmi, és talán azért is, mert a pasinak a…..
                       Posztolónk négy hónapja próbálkozik egy csajjal, aki csak begerjeszti, de semmi több nem történik, és nem tartja kizártnak, hogy a lelki szadizmus egy új formájába botlott, ahol a nőnek az a fétise, hogy felizgat egy férfit, akinek utána nem nyújt semmit.                …..
                       „Ez nem is annyira az a kérdés, hogy ha nem bízok benne, nem is szeretem, mert a bizalom megvan, egészen az első csalódásig” – Ha a pasid még mindig intenzív viszonyt ápol azzal a csajjal, akibe előtted bele volt zúgva, teljesen normális, ha zavar.                      …..
                        „Ha ő ezt a szabadságot megengedi magának, akkor én is megtehetném. Csakhogy nem akarom, mert nem ezt keresem” – A pasi nem kívánja nyirbálni a barátnő szabadságát, amikor haverozik, bár köztudott, hogy egyetlen bepiált férfit sem hátráltat az a tény, ha valaki foglalt.    …..
Nevem Senki Most 2022.05.24 15:33:56
@VOGAben: Vágom, nekem se mindegy, hogy ki a gyerek apja, csak Ildinek volt az. LOL
Kurvára nem örülnék, ha kiderülne valamelyik gyerekemről, hogy nem én vagyok az apja. Nem valószínű, hogy ki fog, annyira hasonlítanak. Az meg más helyzet, hogy dönthetek, hogy bevállalom-e más gyerekét.
„Azt is már megkaptam, hogy kicsit nagy az orrom, bár ebből is le szoktak vonni bizonyos nők bizonyos következtetéseket, ami esetemben nem annyira igaz” – Ma a randiképes, esztétikus férfitest nyomába eredünk. Levélírónk már sok tömegnövelő praktikát kipróbált, és nem tud belenyugodni abba, hogy ő…..
Posztolónk vitapartnereket keres ahhoz a megosztó kérdéshez, hogy mikor is indokolt a félrelépés? Szerinte minden párkapcsolatban vannak olyan szakaszok, amik egy férfi számára csak így vészelhetőek át.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal,…..
A 44 éves nő nehezen dolgozza fel, hogy már nem húsz évesek udvarolnak neki, de nosztalgiázni szeret róla, még ha ezzel a párját időnként ki is borítja.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem…..
Nevem Senki Most 2022.01.19 18:01:45
@11110000: a linkelt oldal nem bizonyítja, hogy igazad van.
Nevem Senki Most 2022.01.19 18:02:41
@hopp11: bravó! Ez az írás jó lett! Egyetértek!
„Mindig pedzegette, hogy elég nagy a házam, elférne itt ő is. Ekkor már szólt bennem egy vészjelző, és nemet mondtam” – Egy meg nem adott kölcsönt nem ellensúlyoz az, ha a pasi halk szavú és alapvetően kedves.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős…..
Ha 10 éve gyötrődsz egy olyan kapcsolatban, ami igazából kapcsolatnak sem nevezhető, talán könnyű a döntés, amikor azt latolgatod, hogy most a maradék cuccaidat hozd el a pasitól, vagy vigyél még hozzá?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal,…..
Nevem Senki Most 2022.01.03 09:32:26
Így év vége felé kanyarodva Posztolónk mérleget készített, és arra jutott, hogy az utóbbi időkben csak olyan nőkbe botlik, akik egyre kekecebbek és mindent tőle várnak el.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó…..
Nevem Senki Most 2021.12.16 16:34:55
@Peni a Valdes:

ez mi?

" a tiltes csávó házas, 2 gyerekkel. 2015 óta eltelt pár év
A bejegyzés ezzel együtt valódi dolgokról ír"
Nevem Senki Most 2021.12.16 17:32:23
@Peni a Valdes:

Ki a fasz ez? Hogy jön ide?
Nevem Senki Most 2021.12.18 22:27:39
@MsIreneAdler:
Köszi, vágom. Leesett.
Levélírónk kedvező anyagi helyzete az ellenkezőjére fordult és most döbbent rá, hogy eddig miért is szerették a nők.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha…..
Nevem Senki Most 2021.12.06 10:42:55
@hopp11:
A kereső kihoz magyarnemzetes meg mandineres cikkeket, de hangfelvétel nincs közte. Ahol Karigeri beszél pl. Az anonimuszt ne számítsuk ide, az bárki lehet. Ha nem tudsz/akarsz hangfelvételt linkelni, akkor ez az egész csak a te fejedben létezik. Ja meg persze az orbánmédiában. Azt tudtad, hogy a mandiner és a magyar nemzet is az orbánmédiához tartozik? Innen hiteles tájékoztatásra nem lehet számítani, mindig az aktuális parancs szerint hazudnak, csak az agyhalott fidesz hívek hiszik el ezeket. Ha innen tájékozódsz, nem csoda ha így gondolkozol.

Meglátom mi lesz a feljelentések következménye. Csodálkoznék, ha a mocskolódáson túl lenne más, pedig tuti mindent megtesznek. Majd szép csöndesen elültetik ezt az ügyet és találnak egy másikat amivel mocskolódni lehet. A hazudozáson és a lopáson kívül semmire nem képesek, de ebben nagyon jók.
Nevem Senki Most 2021.12.16 16:40:23
@hopp11:

Itt van egy új ügy:

telex.hu/belfold/2021/12/16/belvaros-ujabb-ingatlaneladas-1-3-milliard

Ezzel foglalkozz inkább, ne a nem létezővel.
Itt a lényeg:

"a módszer a szokásos: „titokban” meghirdetett pályázat, rövidre szabott határidők, egy kivételével minden ingatlanra egy ajánlat érkezett, gyakorlatilag ugyanakkor összeget kínálva, mint ami a pályázati kiírásban szerepel. Valódi versenynek nyoma sincs, minden lezongorázva. A fideszes kerületvezetés a látszatra sem ad."

Ez is lopásgyanús ügylet, persze itt se lesz vizsgálat, ahogy a többi fideszes lopásnál se.
„Ha egy férfi mondja egy nőnek, hogy komolyat akar, az lehet taktika, hogy gyorsabban célba érjen, de amikor egy nő mondja, azt valahogy mindenki komolyabban veszi” - A pasi már éppen szakítana, mire a nő rákapcsol és úgy kezd viselkedni, mint ahogy addig kellett volna. Vajon ennek a hirtelen…..
Érdekes tanulságokat hordozó levelet kaptunk: a csaj azt kifogásolja, hogy a pasija nem féltékeny, bármivel is próbálkozik. Az igaz, hogy párja érdektelen mostanában és már semmiben sem kezdeményez, de van ott egy nő is, aki mindezt tűri.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső…..
„Én támogatom mindenben, amiben tudom. Ő bármit megígér, de semmit nem lép, hogy egyenesbe jöjjön” – Mióta Levélírónk barátja felmondott, nem nagyon van kedve dolgozni, viszont otthonosan mozog a barátnő konyhájában.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
„Sok mindent betudok annak, hogy ő amúgy nehezen beszél az érzéseiről, nehezen nyílik meg. Magának való” – Posztolónk abban bízik, hogy párja még megváltozhat, határozottabb lehet és jobban kiáll majd magáért 35 év felett is.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
A határozatlan, mulya pasik előnye, hogy arra is lusták lennének, hogy esetleg később félrelépjenek, hiszen az munkaigényes és masszív tervezést követel. De erre alapozni egy kapcsolatot?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá…..
Nevem Senki Most 2021.11.04 12:09:32
A barátnő három lehetőséget tart reálisnak, ami eldönti a jelenlegi kapcsolatát, de mintha már maga is sejtené, mi lesz annak a vége, ha egy önmarcangolásokban tobzódó pasi mellett marad.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá…..
„Barátok nem igazán vagyunk, munkatársak csak érintőlegesen, pár meg végkép nem” – A nőt és a férfit sok minden összeköti, csak épp egy párkapcsolat nem. Ami miatt Levélírónk ezt nem sajnálja, az a barátnőjelölt hullámzó kedélyállapota.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
Nevem Senki Most 2021.10.19 16:07:09
@horrorpornó bábszínház: A lányok többsége szeretethiányos és hibás önértékeléssel rendelkezik. Nincs náluk egy minimum szint, ami alá nem mennek. Vállalhatatlan kompromisszumokat is köt némelyikük. Az eredmény egy csomó zakkant ember, akinek a gyereke is zakkant lesz.
Nevem Senki Most 2021.10.20 14:58:50
@Almandin: Jó nagy önuralma lehet. LOL
@exilis-nek igaza van, ez az eset felhőztetés. Az első randin az ember eldönti, hogy akar-e valamit a másiktól, az itt szereplő csaj nyilván nem, ha 3 hónapig kézfogás se volt. De a lényeg az, hogy a fickó vegye észre, hogy itt ezután se lesz semmi. Az hogy miért nem lesz, lényegtelen.
Kicsit talán gyerekes szóviccnek tűnik, valójában évek óta nem látott kő zuhant a magyar politikai életben, hogy az ellenzéki előválasztás során Márki-Zay Péter a harmadik helyen futott be. Ez a harmadi helye azonban számára már győzelem, de ő úgy volt vele, hogy 19-re lapot kér. Ez menő, ez frankó,…..
Nevem Senki Most 2021.10.15 12:16:20
@midnight coder: Ferkó kiscserkész orbánhoz képest. Hogy fikázták Ferkót, hogy 10ezer milliárd államadósságot csinált. Persze ezt nem mind ő csinálta. orbán 20-nál tart most és még nincs vége. Ilyen gyűlölködés se volt Ferkó idejében. 500+ milliárdos lölők sem emelkedtek ki a tömegből néhány év alatt. Meg lehet nézni a videófelvételt a 2006-os békésen tüntető focihuligánokról. Én éles lőszert használtam volna, nem gumit. orbán eséllyel pályázhatna az elmúlt 100 év legkárosabb vezetője címre is.

Igen, egyik jelölt se tökéletes, de az előttünk álló időszakban az a kérdés, hogy orbán vagy nem orbán. Klári is jó miniszterelnök lehetne a képességei alapján, de Klári=Gyurcsány és a vidéki emberek Ferkó nevének említése hallatán ész nélkül szavaznak a fideszre. Ezt orbánnak nem is kell különösebben bizonygatnia, hiszen házastársak. És a gyucsányozás menni fog turbó fokozatban, ha Klári lesz a jelölt. Ezért kell most MZP-re szavazni. Ha nem csinálja jól, akkor majd 4 év múlva őt is elzavarjuk. Vagy jöhet még 4 év orbán. Tessék választani!
„Ha ki akar lépni ebből a kapcsolatból, miért nem mondja meg nyíltan? Ha meg nem, akkor azt” - A türelem fontos erény, de csak észszerű határokon belül. A pasi lassan nem tudja már elfogadni a csaj indokait, mivel egyre semlegesebb magyarázatokkal jön.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Levélírónk arra kíváncsi, hogy egy 44 éves férfinél mennyire fejlődhet még a felelősségérzet? Mert egyelőre a barátaival való iszogatást előrébb tartja a fontossági sorrendjében a barátnőnél, de legalább hűséges. Posztolónk semmi rendkívülit nem kér, csak egy kis kiszámíthatóságot.   Ha…..
Ha az asszony maximálisan elzárkózik a szexuális együttléttől, de felajánlj egy kiskaput a munkában kimerült urának, az jelenthet kompromisszumot, de azt is, hogy a nőnek van másvalakije erre a célra.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez…..