Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ronin14

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indítsuk be az agyunkat egy jófajta körökre osztott stratégiával. A Battalion: Nemesis azt a receptet követi, amit mondjuk annak idején a GBA-s Advance Wars: földi, vízi és légi egységeink vannak, kő-papír-olló rendszerben ezek egymás gyengéi illetve nemezisei. A négyzethálós…..
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
Ha valaki megkérdezné tőlem, mit jelent a postoknál a „disztroj” tag, csak elküldeném neki a Zeta Flow linkjét (amiért Smedet illeti köszönet). A játék ugyanis letisztult, csak a pusztításra koncentráló darab: egy puritán játéktérben lebeg kis űrhajónk meg egy…..
Tudom, mostanában kicsit sok a point-n-click kaland, elnézést, kicsit rákattantam a műfajra. A mai versenyzőnk az Automaton 2 (ebből következik, hogy első része is létezik), ami nyomasztó steampunkos hangulatával fogott meg. Egy pléhkaszni szívbemarkoló kalandjai kidolgozott…..
Emlékeztek még a Fillerre? Nagy buborékokkal kellett sarokba szorítani kis bogyókat, a minimáldizájn ellenére roppant szórakoztató játék volt. A BioLabs: Outbreak! ezt koppintotta le kicsit más környezetben, szebb grafikával. Most vírusokat kell elintéznünk a szérumot jelképező…..
A pókerrel mindig úgy voltam, hogy élőben kell játszani, nem számítógépen, de a Governor of Poker mégis nagyon bejött. Szép és aranyos grafika, korrekt játékmenet, sok-sok órára elegendő munkakerülés. Köszönjük RoToRnak, aki beküldte a linket...
Soha rosszabb hétfőt: megjelent a Shift 3, az egyik legjobb logikai játék folytatása (első és második rész itt és itt, egy Shifthez hasonló játék pedig itt). A cél továbbra is a fekete alapon fehér, illetve a fehér alapon fekete főszereplővel átjutni az akadályokkal teli,…..
Igazi utolsó munkanapra való kreténség a Pillage the Village, Király kolléga találata. Főhősünk egy kéz, akinek békés falusiakat kell az égbe hajítania, lehetőleg úgy, hogy a jobb sorsra érdemes emberek kileheljék a lelküket. Minden hulláért pénz jár, amit a kézzel össze…..
Ronin14 2008.07.08 16:07:40
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
A mai kis videót Spantz küldte. Nézz mereven a képbe, aztán amikor megjelenik a felirat nézz bárhová máshova. :)..
Csodálatos ügyességi játékot küldött be TheMummy kartárs. A Through the Machine-ben egy léggyel kell kimenekülnünk egy veszélyes gépezetből, ami önmagában nem nagy szám, de a mesteri pályatervezés, a fekete-fehér grafika és a szegecselőgépek, fűrészlapok és más…..
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
István küldte be a Drunken Masterst, ami az év elején postolt szusis és hotdogos játék újabb variációja. Ezúttal egy bár vendégeit kell kiszolgálnunk különféle italokkal, a szokásos „klikkelj a megfelelő sorrendben” játékmenetet az üvegekkel elvégezhető trükkök…..
Ronin14 2008.06.08 00:01:50
Aki azt gondolja, hogy unalmas a kő-papír-olló játék, próbálja ki a három tárgyat Mortal Kombat-klónban feldolgozó Rock, Paper, Scissort. Kombók, fejleszthető harcosok, vér és disztroj – a játékban minden adott a kulturált munkakerüléshez...
Először is elnézést kérek a mai késésért, technikai okok miatt nem tudtam frissíteni időben, remélem többet nem fog ez előfordulni, igyekezni fogok.A mai képet B. György küldte be nekünk. Nem magyarázok sokat mellé, így is jól elhúztam :)..
Tök jó, hogy a sorozattal/velem kapcsolatosan készülnek rajongói munkák, amelyeket sok apró bejegyzések helyett, összegyűjtöttem egybe. Új videó munkálatai elkészültek, az egész játékot kb 20 perc alatt végigvittem(csak hogy érezzétek a játék komolyságát), nagy szar, csak…..
ROFL-net Bizarr gólok 2008.03.13 09:31:00
Ronin14 2008.05.24 17:16:08
Főleg, ha még el kell magyarázni őket. "I love Budapest TV" új kiadását látjátokTudjátok mit? Most egy héten át csak Budapest TV-s felvételek jönnek! ..
Rengeteget gondolkodtam, hogy a mai kis játék végül kikerüljön a blogra vagy ne, mivel nem egy igazi optikai illúzió, viszont igazi vizuális orgazmust nyújt ez a kis flash játék.Klikk a linkre:http://patterngame.com/Mozgasd az egeret, klikkelgess, bal alsó sarokban válassz mintát, és…..
Múltkor ugyan volt már egy olasz melós cikk, de ez egy másik. És szerintem egy lényegesen jobb írás. Köszönöm Tom Bizkitnek. Az általam bemutatott játékokról készült cikkeknek mindig örülök, egy másik véleményt olvasni tényleg érdekes. A szülinapi különleges videón…..
Kicsit megkésve, de azért meg kell említeni, hogy kis blogomat megemlíti a "Tallózó" nevű újság, amely az iskolákban jelenik meg. Mindig megtiszteltetés az ilyen, azt azért sajnálom, hogy valamit félreértettek, mert a bemutatott játékokat nem lehet letölteni a blogon.…..