Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pista_Bácsi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
…pedig már alig várjuk. Matolcsy György igyekszik megfelelni Orbán Viktor elvárásainak, hiszen a napokban bejelentette, hogy rövidesen gazdaságilag utolérjük Ausztriát. A Magyar Nemzeti Bank elnöke szerint teljesen reális cél, hogy ami nem sikerült a szocializmus 40, illetve a rendszerváltás 25 éve…..
Pista_Bácsi 2016.09.13 13:45:28
@egysmás: Hahahaha... Látom neked aztán nem sok ész szorult a nagyvárosi fejedbe... Ahelyett hogy elkezdeném magyarázni egy ország gazdasági működését (amit nyilván a visszafejlet 1 bites agyad úgysem fogna fel) inkább rögtön a tárgyra térek :
Szerencséd van hogy a falusi parasztok eltartják az ingyenélő buta tanulatlan városiakat. Te meg az ostoba családod miatt elégedetlenek az emberek mert amíg ti szén-monoxidon , Ingatlanközvetítőkön , ügyvédeken ,TV2-ős "tehetségkutatókon" és hasonló abszolút haszontalan és teljesen felelsleges inygenélő szemetet gyártatok addig a falusiak gondoskodnak arról hogy ne dögöljetek éhen és szomjan.Szóval gondolom hogy a falusiak tökéletesen meglennének ingatlanközvetítők nélkül de ha a parasztok nem adnának nektek kaját 2 nap alatt éhen döglenétek.

Szóval amit a egy városi dogmákra épített társadalom"munkának" nevez ,a valóságban nem biztos hogy az is.Sőt nem is az.

Ha akarod tegyük próbára.A falusiak nagyon jól el lesznek mert fele annyit kell majd dolgozniuk elvégre az ilyen szerencsétleneket mint ti nem kell eltartaniuk.Ti pedig ehettek GDP-t , szén-monoxidot , papírhulladékot vagy műanyag palackot , mert kb ezek kitermelésében merül ki a munkátok.
Pista_Bácsi 2016.09.16 03:21:16
@egysmás: Szóval azt gondolod hogy a város adja az áramot , a netet és a egészségügyet ? Szörnyen buta vagy.Nem akarlak elkeseríteni de a civilizáció elérte a településeket is.És képzeld még orvosok is vannak ott. Még mielőtt elkezdenéd hogy az orvosok városi egyetemeken tanulnak , én nem látom akadályát hogy például ugyanezt a tudást vidéken is megszerezzék.

Ráadásul a fogadásom még mindíg érvényes.Próbáljuk ki.Ki bírja ki tovább a vidékiek áram , orvosok , net , telefon , bolt nélkül vagy a városiak élelem nélkül ? Két nap után amikor sztárügyvédek és a helpdesk assistant managerek összevernék egymást az utolsó rúd kolbászért akkor ébrednének rá a hasznavehetetlen jelentéktelen életükre.Ebbe a vitába kár belemenni mert ha szorult egy kis ész a fejedbe akkor tudod hogy igazam van.Lehetsz bármilyen dogmatikus világnézetnek a híve de ha nem kapsz zabálni akkor éhendöglesz.Ez biológiai tény.

Ezzel az egésszel nem a politikai nézeteidet akarom kritizálni , csak arra akartam felhívni a fegyelmed hogy mielőtt bárkit le falusi parasztozol gondolj bele hogy van egy fontossági sorrend az életben és ebben a sorrendben a táplálkozás bőven a városi divatszakmák és az "aktatáskákkal fontoskodva rohangálás" előtt van.