Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsGy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi, úgy a Mohó Hiéna is csak akkor igazi arc, ha kihasználja a lehetőséget és gondol az olvasóira, pláne ha éppen marakodik a koncon és lop egy falatot nekik is. Ezúttal pedig rendes…..
CsGy 2015.06.08 22:00:35
@ommm: Örülünk, hogy ezt is jobban tudod, b+.
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
CsGy 2015.03.24 21:23:43
@ommm: Köszönjük, hogy kalocsai minta témában IS megosztottad velünk a végső megoldást. Külön öröm, hogy neked nem tartott hét és fél millió évig, mint egy Bölcs Elmének.
Az AMTS-re nem csak a gyíkarc tunerek mennek ám ki, ó nem. A hivatásos gengsztereknek is itt a helyük, és nem szégyenlősködnek, mikor meg kell mutatni mesterségük címerét. Beletolják a szádba a kilencmilliméteres csövét, csak kocog a fogaidon. Nincs álszerénység, itt kipakolják…..
CsGy 2015.03.22 21:59:50
@zolika59: Egyetértek. Ez az ajánló olyan "értékeket" közvetít, amit nem tudok tolerálni. És csak remélni tudom, hogy sokan mások sem.
CsGy 2015.03.24 20:05:52
@streetsta: "Mindenhez nem teszünk kommentposztot, de nagyon sok tartalomhoz szokott lenni."
Ezt nagyon erős csúsztatásnak érzem. Lassan nagyítóval kell kommentelhető tartalmat keresni. Az olvasók facebookra "irányítása" pedig rossz megoldás. Akinek 2015-ben nincs, emiatt sem lesz.
Ez a dolog nem játék, nem olcsó, fillérekből beszerezhető vacak, küszöb alá csavarozható neon, hanem tisztességes minőségű, 73 ezer forintos termék. Nappali menetfény és kanyarfényszóró egyben. A tesztjét elolvashatod itt. Nem kell kendácsolni, nem kell blankolni vagy…..
CsGy 2015.03.21 20:08:12
@geegee: Jól látod, és szerintem itt az egyik legnagyobb baj. Tényleg csak nekünk tűnt fel, hogy szinte már semmit nem lehet helyben kommentelni? Szeretnék hozzászólni, szeretném elolvasni mások véleményét, de nem szeretnék facebook-ot. :-(
Könnyen lehet. Ha egy motor tuningját a legendás Erdős Csaba végzi, akkor bizony elszabadulnak a lovak.  Peti barátom fanatikus testépítés rajongó, aki éppen most a magyar testépítés mekkáját (ez is lesz a neve) jelentő edzőtermet építi a Béke úton. Amikor elmentem…..
Ismerősöm a közös alma máterből, a kecskeméti Katona József Gimnáziumból e rovat egyik olvasója. Gyakran szól hozzá, ezúttal például azt javasolta, hogy ha már naponta írok harminc sort a médiáról, igazán reagálhatnék X. Y. műsorvezető meghökkentő…..
CsGy 2015.01.10 23:29:03
@Mérges 1234: "Én tudnÁk rajta nevetni." Köszönjük, mindent értünk.
Amíg a vágók átvágják (jaj) magukat a több gigabájtnyi forgatott anyagon, addig mi szépen-lassan felépítjük az anyagot, melyet három helyszínen, két napon keresztül vettünk fel Varga "Cigány" Zolival azaz Cigivel. Azzal a Cigivel, kinek sokszor sarkos véleménye helyenként…..
CsGy 2014.12.14 20:18:50
@Bono92: És hála neked, meg a többi rajongójának, még a segge is szép tisztán csillog.
Csak vegyészekkel ne kezdjen az ember! Veszélyes egy társaság, mert mindenre azt mondják, hogy nem lesz baj és tulajdonképpen annyira nincs is. Csak ami nekik nem baj, az másnak mondjuk kellemetlen. Pláne ha a katalízissel szórakozunk. Nézzék csak: Az addig oké, hogy egy…..
CsGy 2014.11.08 13:15:09
@sulala: Ja. Hatalmas nagy.
Belsőség Támad a rozsda 2014.05.08 17:43:31
Az elmúlt szűk egy évben nem vittem túlzásba az E21-es BMW-mről szóló posztokat. Ennek persze meg is volt a maga oka: időm az mindig éppen annyi volt, hogy eldönthettem, írok egy rövid szösszenetet, vagy inkább megpróbálok valamire haladni az autóval. Közben a feneketlen…..
CsGy 2014.05.09 08:35:57
@Momina: A gumiápoló habot leginkább az idényen kívüli tároláskor használjuk, akkor pedig jellemzően nem mossuk a gumit.
Most akkor vagy az osztrákoknál nem esett annyi hó, mint nálunk, vagy a sógorok csinálnak valamit jobban. A felvétel tegnap délután készült, Klingenbach közelében, Sopron felé haladva. ..
CsGy 2013.01.19 19:33:00
@ommm:
"ún. mosással" ugye?
Köszönjük, hogy ismét elénk szórtad tudásod egy kis morzsáját.
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
Miközben készült, azon gondolkodtam, miért nem volt jó nekem egy közönséges japán robogó. Miért akartam mindenképpen Vespát? Persze aki Csikós mellett ül, előbb-utóbb irtózni fog az egyszerű és logikus megoldásoktól. Az is biztos, hogy ha csak a retró forma vonzott volna, a…..
CsGy 2012.05.09 22:58:41
@Tézsé:
"A szabálygyuriság meg indokokkal is türhő, visszataszító dolog."
Szerintem meg türhőzni a szabályokat betartókat a visszataszító, és még finom voltam, amikor csak a te jelződet ismételtem.
Legyél tökös gyerek, buzerálgasd csak a szép hangú bontatlan motorokat, hiszen biztosan nem szeretnél szabálygyuri lenni. Aztán persze írj a jogász rovatba, ha megcsinálnak hátulról egy alaposabb közúti ellenőrzés után.
Észre kéne venni, hogy ha van egy jogszabály/törvény, akkor először be kell tartani, aztán lehet lobbizni a megváltoztatása érdekében.
Csoma szobája Végre szmog 2011.02.25 20:37:00
A Himalája olyan tulajdonságokkal bír, mintha eredetileg a Micimackó című regénybe tervezték volna. Az utazó a hegységben járva egy idő után észreveszi: a csúcsok közé vezető út sokkal könnyebb, mint az, amelyik kifelé visz onnan. Pont mint Nyuszi lakása. Utunk Zangla…..
CsGy 2011.02.27 20:11:37
@Mr Garrison:
Te elmerogyant.
Ennyit tudott kihozni belőled ez a történet?
Mostanában többször ért a meglepetés: felnőtt, huszonsok éves, olykor már harminchoz közeli ismerőseim nem tudták, hogy újonnan kapott/vett/örökölt mechanikus óráikat naponta fel kell húzni. "Öregem, ez egy szar, állandóan megáll. Nézd, most megrázom, megy egy kicsit,…..