Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pók

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi bejegyzéssel sokáig bajban voltunk, mivel nem tudtuk eldönteni, hogy az Index-család melyik blogjában kellene leközölni. Kollégium-ügyi blogunk ugye még nincs. Végül azért esett a választás a Képviselő Funky-ra, mert végre egyértelmű bizonyíték van arra, amit Gusztos…..
Fittyet hányva a gazdagági válságra Dolce & Gabbanába, Laura Biagottiba esetleg Armaniba öltöztetné totyisát, hogy ő legyen a homokozó császára? Minden vágya, hogy gyermeke egy miniatűr Nike-ban tegye meg első lépéseit, ezzel is determinálva trendiségét egész…..
pók 2009.03.27 20:32:27
@Kisbandi: Légyszi majd számolj be arról, hogy a gazdasági válság közepén nyereséges-e a boltod!
Tényleg érdekel...
Rengeteget dobhat megjelenésünkön egy-egy különlegesebb fülbevaló! Érdemes kellő időt szentelni reggelente az öltözékünkhöz passzentos darab kiválasztásának, hiszen egy túl díszes vagy semmitmondó ékszer nem éri el a kellő hatást. Ha nem szeretjük az arany-ezüst darabokat…..
Hölgyeim és hölgyeim esetleg femininebb uraim!Mindenki - amint teheti - azonnal  rohanja meg a legközelebbi women'secret üzletet annyi pénzzel  a zsebében, amennyit nem szégyell elkölteni! Melltartókat 1190 Ft-tól, ezekhez passzentos alsóneműt pedig már 899 magyar forintért…..
Új MÁV blog Re: Házon kívül 2008.04.18 13:09:12
Ami kimaradt a műsorból. Érdemes figyelmesen elolvasni. Mert az éremnek mindig két oldala vanKedves Zsibrita úr!Alább megküldöm Önnek a teljes RTL-Klub-hoz átküldött MÁV–választ.Íme:A szolnoki pályaudvar tervezése folyamatban van a tervezői tender kiírás alatt áll. A…..