Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csíkosmami

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  November 1, vasárnap 6 órás út állt mögöttünk, mikor megérkeztünk nem frissen Arnaudville-be Lousiana államba.   Többen kérdeztétek, hogy bírja a család apróléka ezeket a hosszabb/rövidebb majd megint hosszabb autóutakat. Az alkalmat septiben megragadva pontosítanám magát a…..
Asheville-nél hagytam abba a tudosítást, de mielőtt folytatnám, muszáj ezt a kis intermezzót beszúrnom 2 állam és hàrom aligátor közé!  Tegnapi csoda kirándulásunk után a Providence Canyonba, kellemesen kifáradva, családot ellátva, Ruminit továbbolvasva, dedeket elaltatva megérdemelt szabad időmet…..
ApaPOWER Érkezésed 2020.10.17 22:48:58
A születésed előtti utolsó hét nem volt egyszerű. Egyik nap arra ébredtem, hogy iszonyatosan ver a szívem. Annyira rosszul lettem, hogy még EKG-ra is kötöttek azon a héten a háziorvosnál. Mert berezeltem, hogy nem leszek elég jó Neked. Szerencsére semmit nem jelzett a gép, csak a bennem növekedő…..
Csíkosmami 2020.10.20 00:20:12
Határátkelő Amerika 8 év után 2020.10.05 06:30:00
Hosszú hallgatás után új poszttal jelentkezett az Egyesült Államokból Niki, ráadásul mint írásából kiderül, nem csak az eddig eltelt évek, hanem a jövő is kifejezetten izgalmas fordulatokat tartogat...
Csíkosmami 2020.10.06 07:22:07
@gabors: egyik tipp sem jött be. Virginia. Korábbi blogokban is írta már, ha jól emlékszem.
Igazából nem tudom, erről miért nem írtam, mert már kb. a terhességem óta kísér engem folyamatosan a jelenség, bosszankodtam, legyintgettem, elkerültem, ahol tudtam az igazi unatkozó anyukákat. De van az a szint, amikor már egyszerűen nem tudod elkerülni, mert megtalál a nullából és felbassza az…..
Van ember még a földön, aki ne ismerné a fapofával, izomból sót szóró, néha robotként vagdalkozó napszemüveges Johnny Depp imitátort, akinek videóit milliók követik az Instagramon, a Facebookon és az egész interneten? Ha van, ha nem,  bemutatjuk. Ő nem más, mint a híres, hírhedt török…..
Talán ismerős az érzés: Megpróbálod jó színben feltüntetni magad, bátorságot és önbizalmat meríteni az italodból, de csak éppen annyit inni, hogy oda tudj figyelni a veled szemben ülő lányra. Igen, az első randi olykor elég nehéz. Szükséged van egy jelre, hogy kapcsolatotok a jó irányba halad és…..
Hogy miért csíkosmami? Mert minden név foglalt volt, amit használni szerettem volna, és mert egyszer ugyanazon a napon jegyezte meg egyik barátnőm és nővérem is, hogy rajtam mindig van valami csíkos. Igazuk volt, így lettem csíkos. Mami pedig azért, mert amióta van egy kisfiam, azóta szinte megszűnt…..