Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domi44

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A trombózis vezető halálok Magyarországon. Részben azért is, mert a jódoktorok elképesztő módon benézik néha a tüneteket. És mert NINCS ELÉG ÉRSEBÉSZ (sem) az ellátórendszerben… Összeszedtem az elmúlt hetekben szerzett tapasztalataimat, miként előzheted meg ezt az alattomos gyilkost, illetve hogyan…..
Domi44 2016.09.12 10:56:38
Nekem 2 oldali tüdőembóliám volt, gyakorlatilag nulla tünettel. Sportolás közben vettem észre, hogy nehezebben kapok levegőt. Épp kéznél volt az üzemi orvos, megvizsgált, valami furcsát hallott a tüdőmben, ezért beutalt a sürgősségire, ahol diagnosztizálták az embóliát. Utólag is hálás köszönet a lentebb kommentelő professzor csapatának. Nekem is Xareltót írtak fel. Valóban egyszerű a szedése, egyetlen problémám volt, hogy túlzott vérzést okozott a menstruáció idején. A szakorvosok nőgyógyászati problémának gondolták, a nőgyógyász pedig visszaküldött a szakorvoshoz. Amíg ide-oda pingpongoztak velem én majdnem elvéreztem, kórosan vérszegény állapotban jutottam el a Honvéd Kórház hemophiliájára egy orvos ismerős javaslatára. A megoldást végül a dózis csökkentése jelentette, 20 mg helyett már csak 15-öt szedek. Mikor ez történt (kb 2 éve) még elég újnak számított a Xalertót, nem igazán ismerték a mellékhatásokat, ezért nem volt semmi ötletük.
A nőgyógyászom elmondása szerint sok betege kereste meg őt ugyan ezzel a problémával és nem tudott segíteni, mert a vérzés nem nőgyógyászati eredetű volt. Ahogy ő fogalmazott: attól, hogy az emernek vérzik az orra, még nem feltétlen az orrával van probléma.
Remélem ezzel tudtam segíteni másoknak, akik hasonló tünetekkel küzdenek, hogy ne kerüljenek olyan helyzetbe, mint én, mire megoldást találtam.