Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mate ♋

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ijjas Tamás nagyszerű kezdeményezése pár napja látott napvilágot szerzői oldalán. Saját bevallása szerint, bár ez egy tudatos válasz a KMTG (Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft) által meghirdetett Előretolt Helyőrség Íróakadémia nevű programra, nem egy ellenállási mozgalom. Inkább arról…..
Synecdoche X-Factor(y) 2016.11.11 19:12:14
A globalizáció táptalajából kivirágzó kereskedelmi tehetségkutatózás minősége fordított arányosságban áll a mértéktelen fogyasztás egyre inkább növekvő tendenciájával. Így vált ez az alapvetően sok lehetőséget rejtő műfaj egy like-vadász, sztárgyáros kultúrszemétté. A műsor állítólagos célja és…..
A zenekart azt hiszem, senkinek nem kell bemutatnom. De ha esetleg tévednék, beszéljenek a fiúk helyettem. „a 30Y egy zenekar. négyen testvérek. ikrek. négy tojás, olyanok, hogy meg sem tudod különböztetni őket. néha ők maguk is összekeverik a másikat saját magukkal. nem is a dalaik miatt ismerik…..
             Az elemzésem vezérfonalául Ady babonás, szorongó, állandó érvényű félénk természetét választottam. A későbbiekben tárgyalt műveit ennek tükrében próbálom meg kibontani és értelmezni, kitérve a legfontosabb, legjelentősebb részekre.              Ady költészetében gyakran megjelenik a…..