Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ízfokozott Légszárító

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különös élmény nyaralókat a kasszák előtt tanácskozva látni. Vajon miért szívják a fogukat sokan még mindig, ha belépőről van szó?..
Ízfokozott Légszárító 2020.06.30 21:38:16
@kolomparlole1114:
Kérlek mondd, hogy nem vagy jogász!

Btk. 367. § Zsarolás
367. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel vagyoni hátrányt okoz, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Téged ki kényszerít arra, hogy a Balatonra menj pénzért fürdeni?
"Sem Borároson, sem a Kvassay hídnál, sem a csepeli Hév végállomáson nem tud elmenni senki mosdóba, mert nincs." A tegnap megjelent Csak jó szándék kellene, de helyette lelketlenség van a Kvassaynál című cikkünk a csepeli HÉV  idiglenes végállomásával, az ott kialakított és kialakult állapottal…..
A nagy, sokat fogyasztó és szennyező kamionok és nehéz teherautók milliárd tonnányi árut szállítanak az USA területén minden évben. Új módját fedezték fel nemrégiben, hogyan lehet a közúti teherforgalom üzemanyag-fogyasztását csökkenteni, és ehhez nem a gépjárművekben, hanem az utakban kell keresni…..
Igen sok követelménye van a masszív fideszessé válásnak, ám a közvélemény-kutatások tanulságai alapján minimum kétmillió embernek sikerül mindezeket teljesítenie. Orbán Viktor nem karikás ostorral terelte össze saját táborát, ám elég egyértelművé teszi, hogy mely kritériumoknak kell megfelelniük…..
Ízfokozott Légszárító 2017.10.18 09:56:53
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Igazad van, sokkal jobb egy ilyen illiberális új-baloldali (mert akárhonnan nézem a Fidesz intézkedéseinek túlnyomó többsége baloldali) kvázidiktatórikus személyi kultuszos kleptokrácia.
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
Ízfokozott Légszárító 2017.10.02 22:07:54
@ébrenjáró: Így van, rögtön fikázz, anélkül, hogy ismernéd a körülményeket. Nekem egy kb 10 éves, anno 65-70eFt-ba kerülő elől töltős Whirlpool mosógépem van. A dob felfüggesztése csapágyas, lassan olyan hangja lesz, mint egy helikopternek. Kihívtam a szerelőt, azt mondta, hogy ennél a modellnél egybe van öntve a felfüggesztés a dobbal, nem lehet külön cserélni, egyben pedig 60-70eFt, és akkor még mindig ott van a tízéves vezérlés, ami bármikor meghalhat. Nincs értelme megjavíttatni.
Szépen, a sebességhatárokat betartva halad az ember az autópályán, amikor megérkezik egy 70 km/h-val száguldó Suzuki mögé - rosszabb esetben a belső sávban -, aki nem érti, hogy miért is kellene többel mennie, ő ezt érzi biztonságosnak. Ekkor felmerül a kérdés alanyunkban, hogy a túl lassú sebesség…..
érintőkijelzős laptop vásárlása: akkumulátor üzemidő csökkenés, rossz billentyűzet elérés, magasabb ár, nagyobb súly - képernyő csere Néhány nyomós ok, amiért nem érdemes érintőképernyős laptopot vásárolni  Megtörtént már veled, hogy asztali számítógéped monitorján kézzel akartál odébb húzni egy…..
A repüléstől való félelem gyakori jelenség, helyzethez kötött specifikus fóbia. Tünetei több diagnosztikai kategóriát magukba foglalhatnak, mint például a pánikbetegség, az agorafóbia, vagy a klausztrofóbia. A közelmúltban végzett vizsgálatok szerint a felnőtt népesség kb. 2,5%-át érinti, míg más…..