Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bpexperience

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten a Tacos Locos nevű étterembe látogattunk el, ami az Erzsébet körúton található. Elhelyezkedése nagyon jó, könnyen megközelíthető és egy igen forgalmas helyen fekszik. Belépve egy nagyon szép, tágas hely fogadott minket, és az egyik pincér rögtön elénk is sietett. Mondtuk neki, hogy…..
A La-Guna Étterem és Mori Sushi Csepelen, a Bajcsy-Zsilinszky út 47-es szám alatt található egy kertvárosi részben, mely nagyon nyugodt és csendes környék.Arra felhívnánk kedves olvasóink figyelmét, hogy Csepelen két La Guna is található, azonban az egyik étterem és pizzéria, míg a másik étterem és…..
A héten egy némileg rendhagyó poszttal készültünk Nektek. Ezúttal nem egy, hanem két helyre is ellátogattunk, azzal a céllal, hogy majd értékelésünk során összehasonlíthassuk őket. Utunk előbb a Bellozzo nevű olasz ételeket kínáló gyorsétterembe vezetett, ami könnyen megközelíthető helyen, az…..
  Következő úti célunk Budapest új vendéglátó egysége volt, amely nevét egy sztár séfről kapta. A magyar gasztronómiának egy üde színfoltja lett, hogy az első Jamie Oliver étterem Közép-Európában, pont Budapesten nyílt. Választásunk azért is erre az étteremre esett, mert a nyitás óta töretlen a…..
A Nyugati pályaudvar környékén sétálgatva egy igen mutatós üzlethelyiségre lettünk figyelmesek, mely fiatalos, modern külső azonnal felkeltette érdeklődésünket. A „THE BOX” elnevezést viselő fényes üzlet utcafront felőli oldalát hatalmas üvegfalak fedik, így a betérő vendégek az ízletes ételek és…..
Túl vagyunk a szorgalmi időszak felén, az egyetemista lét velejáróra, hogy lassan megérezzük az egymást érő projektmunkák és a vészesen közeledő vizsgák szelét. Ahogy az egy átlagos hétköznap este szokott lenni, az egyetem kapuján kilépve az a gondolatunk támadt, hogy ránk fér egy kis kikapcsolódás,…..
Ez a hét sem telhetett el úgy, hogy ne látogattunk volna el valahova. A mostani állomásunkon azoknak kedvezünk, akik oda vannak a spanyol ízekért. Az étterem két helyen van jelen Budapesten, az egyik Budán, a másik Pesten található. Mi a pesti Pata Negraba látogattunk el, ami Budapest szívében…..
  Örömmel fedjük fel a legújabb kipóbált helyünk nevét. Reméljük a követőnk -aki az ajánlónk volt- is izgatottan olvassa majd a tapasztalatainkat, és reméljük azt is, hogy kicsit a kedvére tehettünk ezzel. A hely Budapest belvárosában található, közel a Blaha Lujza térhez, így könnyen…..
A héten ismét az édes élvezeteknek engedtünk, így ellátogattunk az 5. kerületi Papnövelde utcában található Ahoy nevű forrócsokizóba. A hely könnyen megközelíthető, lévén, hogy a Kálvin tér és a Fővám tér között található, így a 3-as, 4-es metróval vagy akár a 2-es villamossal és egy kis sétával…..
A héten sajnos időhiányban szenvedtünk ezért próbáltuk összekötni a kellemeset a hasznossal:egy olyan helyre esett a választásunk, ami pár perces sétára van a Corvinus egyetemtől. Az Amber’s a vendéglátás különböző területeit próbálja egy helyen megjeleníteni: a hely egyben kávézó, bisztró, pékség…..
A múlt heti nassolásunk után valami egészséges, de mégis laktató ételre vágytunk, így választásunk a Petra’z nevű gyorsétteremre esett. A gyorsétterem szó hallatán kinek jutna eszébe az egészség?! A Petra’z-ban törekednek arra, hogy az általuk elkészített ételek ne csak finomak és gyorsan…..
A következő néhány hétben különböző budapesti kávézókról, bárokról, desszertezőkről és éttermekről számolunk be egy-egy hely meglátogatása után, saját magunk és olvasóink szórakoztatására. Első bejegyzésünkben egy édesszájúaknak erősen ajánlott helyet mutatunk be. Egy hosszú, fárasztó nap után egy…..