Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BobbyMonster

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GagaVerzum Szerkesztőt keresünk! 2016.09.24 15:25:08
Azonnali kezdéssel, gyors betanítással Előnyök (nem gond ha nincs, csak előny):- Angoltudás- Rutin facebook oldalak kezelésében- Mobilnet- Nézed az AHS -t- Jó helyesírás- Rugalmasság, jókedv JELENTKEZÉS: GagaVerzum Facebook oldalán     Bobby..
Szeretném letisztázni az elején, hogy ez a cikk nem az én agyszüleményem. A Femina cikkét vettem alapul, amit most kiegészítenék más forrásokkal és a saját véleményemmel. Az előbb említett oldal, azt állítja Gaga saját maga nyilatkozott arról, hogy férfi nemiszerve is van és állítja, hogy Gaga ezt…..
Lady Gaga művészetéből írja diplomamunkáját a patinás cambridge-i egyetem egyik végzős hallgatója.     A Daily Mirror pénteki beszámolója szerint a 21 esztendős Amrou Al-Kadhinak sikerült rávennie professzorait annak engedélyezésére, hogy egyetemi tanulmányait a pop extravagáns amerikai…..
Ha új sablont akarsz létrehozni (egy gyári sablon lemásolásával, és annak átírásával), vagy egy már meglévő egyedi sablont szeretnél másolni, akkor a következőket kell tenned: Menj a Beállítások -> Sablonok menüpontra Görgess az oldal aljára, ott látsz egy ilyen dobozt: Ha rákattintasz a…..
Menj a Beállítások -> Általános menüpontra, és add meg a Facebook oldalad webcímét. Ha ezzel megvagy, menj az oldaldobozokhoz, és másolj le egy Facebook oldaldobozt (erről részletesen itt írtunk). A szerkesztésre (ceruza ikon) kattintva be tudod állítani, hogy mi legyen a…..
A dalt Lady Gaga és Diane Warren írta, továbbá közreműködött Nile Rodgers is. The Hunting Ground című dokumentumfilm betétdala lett, ami az egyetemi campusokon történő szexuális erőszakot mutatja be. Hivatalosan 2015 szeptember 18-án adta ki az Interscope Records kislemezként. A dal nem csak nemi…..
GagaVerzum Lady Gaga kesztyűi 2016.09.11 13:29:01
Tudod mi a közös Lady Gagában, Madonnában, Justin Bieberben , Christina Aguileraban, Katy Perryben, Adam Lambertben, Angelina Jolieban és az Olsen ikrekben? Mindegyik celeb a baranyai városban, Pécsen csináltatja kiegészítőit, kesztyűit. A pécsi kesztyűgyárat a Szom-Hor Kft üzemelteti. A titkuk az,…..
GagaVerzum Lady Gaga sátánista? 2016.09.11 10:21:38
A mozaik menüpontba olyan cikkek kerülnek amik már nem aktuálisak, de mindenféleképpen érdekesek lehetnek számotokra. Lady Gaga sátánista lenne? Több cikk is megjelent 2011-2012 környékén amik arról számolnak be hogy az anyaszörnyet rajtakapták miközben a sátánizmust gyakorolja. Nina Hagen így…..
GagaVerzum A Tökéletes Illúzió 2016.09.11 08:16:38
Lady Gaga szeptember 9.-én visszatért a Perfect Illusion című dallal. A dalt Kevin Parker, Mark Ronson és BloodPop segítségével készítette Malibuban a Shangri La Studios –ban. A hangszerelésnél Gaga a zongoráért felelt, Ronson a basszusért volt felelős, Parker pedig a gitárokon játszott. Rengeteget…..
GagaVerzum Üdv Szörnyecskék! 2016.09.11 00:27:35
Mivel szörny anyánk új dallal tért vissza és hamarosan itt az American Horror Story új évada úgy gondoltuk itt az ideje saját blogba kezdenünk, ahol hosszabban is publikálhatjuk gondolatainkat, tehetünk közzé híreket és információkat. Feladatunknak érezzük azt is, hogy összekovácsoljuk a magyar Gaga…..