Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PamutKecske

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
           Az iskola a kreativitás gyilkosa. Az iskolában mindent megtesznek, hogy tökéletes droidot neveljenek belőled. Itt most főleg az alapiskolákra gondolok, ami egy életre nyomorít meg. Nagyon sok ember abban a tévhitben él, hogy a tanárok jó hatással vannak a gyerekekre. El kell, hogy…..
Frontal Attack A Tartalom Halála 2016.09.10 13:06:26
A külsőségek világát éljük. Olyannyira, hogy a mély tartalommal bíró gondolatokat papírra vetett formájában lealacsonyítjuk a hibás külső elemek hiányára hivatkozva. Kik vagyunk mi, hogy az értékkel és tartalommal feltöltött szavakat megcsonkítsuk,  s helyére a mi mézben áztatott rothadt…..
Frontal Attack Torzult Mentalitás 2016.09.10 02:43:46
TORZULT MENTALITÁS I.Ambiciózus vagy? Van életcélod? Nem a pénzt tartod a legfontosabb dolognak? Kreatív vagy és netán még alkotsz is valamit?A fent említett dolgok mindegyike egy olyan értéket képvisel, ami nélkülözhetetlen egy ember számára, ennek ellenére ezek a dolgok negatívumként vannak…..
Beszélgessünk egy kicsit. Miért imádják utálni az emberek a citromos sört? Vannak akik az íze miatt nem isszák, vannak akik azt mondják, hogy a citromos sör nem sör, és vannak akik szeretik, de a citromos sörről kialakult kép miatt nem merik kortyolgatni. Hadd elemezzem ki a leggyakoribb…..
Frontal Attack Törlés 2016.09.10 02:30:44
Sziasztok olvasók! Nem tudom, hogy egy blognak milyen formában kéne megírva lennie, nem tudom, hogy kéne kinéznie, de ezekre a formalitásokra nem is fogok nagyon adni. Ami itt számítani fog az a tartalom. Töröljük ki az emberekből a sötétséget, mossuk fel a földről, az árvízként hömpölygő tömegek…..