Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chanelola

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerjétek meg #TeamKarl fiatal és tehetséges kreatívjait! Ebben a sorozatban betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, és megismerhetjük azoknak az influencereknek a munkásságát, akik az aktuális mozgatórugói a kultikus KARL LAGERFELD brandnek. - Olvashatjuk a Karl.com-on. Ebben a részben Palvin…..
A magyar topmodell a belváros Aria Hotelben található Harmony Spa Budapest nagykövete lett. Az együttműködést jótékonysági akcióval együtt jelentették be a nők jólétét és egészségét zászlajára tűző, szeptember 18-24. között zajló Women’s Wellness Week apropóján.  A spa szolgáltatásainak…..
Azt már megszokhattuk, hogy a kifutókon látott, divatházak által megálmodott és kreált színek, irányzatok, formák és minták hamarosan visszaköszönnek a halandó emberek számára is elérhető fast fashion üzletekben (mint pl. Zara, Bershka, Pull and Bear, H&M, stb). Ugyanez igaz a smink- és haj…..
1. Te is megtanulhatsz Dothrakiul! Ahogy Kahl Drogo, úgy te is menőzhetsz most már a világ egyik legszexibb fantázianyelvével. David J. Peterson megalkotta ugyanis azt a több mint 3000 szóból álló szótárat és nyelvkurzust, melynek segítségével te is könnyedén elsajátíthatod a dothrakit. 2. Akár…..
A hőséget nehéz megélni és túlélni, és mi magyarok, nagyon találékony nemzet vagyunk, és számos jól működő praktikánk és kütyünk van ellene! A legősibb praktika az, hogy ne igyál hideget, csak meleget, mert a tested el kezdi a meleg ital miatt hűteni magát, ergo kevésbé lesz meleged, mintha…..
ÓTEJÓÉG!!! Csak ennyit tudok mondani. Messze van még az évad kezdés, de folyamatosan csöpögtetik a tartalmat készítők. Nemrég mutatták be az előzetest, ahol mintha a Mások vezérének a szemén keresztül láthattuk volna a Sárkányok Anyját Drangonstone-ban (?), Jon Snowt Deresben és Cerceit pedig a…..
Biztosak vagyunk benne, hogy a divatvilág úgy fog emlékezni 2017-re, mint a hologram újjászületésének évére. Az egész az unikornisokkal kezdődött, a csodálatos színekben tündöklő sminkkellékektől kezdve a kiegészítőkön át a ruhákig most már nem csak a körmökön, hanem a hajkoronánkon is állati…..
Akik a 2000-res évek elején voltak tinik, azoknak most ismerősek lesznek a következő képek. Akik viszont még csak ugróiskoláztak az oviban, most lehet, hogy jót röhögnek rajta, de higyjék el, ezek akkoriban nagyon menőnek számítottak! És ki tudja, hogy 15 év múlva nem fog-e egy jóízűt kuncogni a…..
Chanelola 2017.04.10 12:22:43
@roli101: Ne haragudj, de ki vagy te, hogy egy cikk alapján ítélj meg egy embert? Ami ráadásul javarészt fordítás, azaz egy külföldi cikk a forrása? Mégis mit képzelsz magadról, hogy így sértegeted a cikkírót? És honnan tudod, hogy nem egy több gyerekes családanyáról van szó, aki csak a munkáját végzi? Miért ítélkezel alaptalanul? Ez gusztustalan. Boldogok a tudatlanok, mert övék a Mennyek országa.
Van kedved egy kis kuncogáshoz? Akkor nézd meg ezeket a jópofa kördiagrammokat, amiket a Boredpandáról hoztunk nektek! #1#2 (James Blunt írta és énekelte a híres "You're beautiful" c. slágert.)   #3#4#5#6#7#8#9#10#11#12#13Forrás: www.boredpanda.com      ..