Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VR46

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész tavaly kezdődött, amikor valamilyen oknál fogva kettő kötőjel négy terepfutással a hátam mögött (plusz Balboák! :) ) beneveztem a Piros 85 nevű terep kalandra. Jó, hosszút már futottam, csak nem föl-le, hanem jobbra-balra. Síkon, aszfalton, vagy legalábbis szilárd, nem csúszós, nem köves…..
A tökéletes futóidőt, és tökéletes pályát hozott nekem az idei Spar Maraton, tökéletesnek tűnő egyenletes tempóval és pulzussal, de van benne pár "mégis".Tökéletes futóidő, 12 Cº, napsütés, mégis aki 5 óra körül futott, az zuhéban ért be.Tökéletes pálya, pl kimaradt a Margitsziget, és mégis gond…..
Október a maratonok hónapja, itt Budapesten a SPAR Budapest Maraton®-é. A felkészülésen ilyenkor már mindenki túl van, de van pár dolog amire a verseny közben, vagy közvetlenül előtte érdemes odafigyelni, illetve átgondolni, hogy te hogyan csinálod majd. Összeszedtük Keratomival a…..
Az első Balaton Trail csökkentett verziója lett a nulladik, 100 csapat nem jött össze az előnevezésnél, csak 88, és közülük is kb 25-en fizették be végül a nevezési díjat, így egy kicsit fapadosabb verzió indult végül. Mi Keratomival párosban neveztünk, Lemúr Miki nyaralt, pedig tuti tetszett volna…..