Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brigante

1491 bejegyzést írt és 1151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondhatnánk úgyis: ételünk az életünk vagy ahogyan Hippokratész mondta: amilyen az ételed, olyan a gyógyszered. Az életmóddal, a táplálkozással, a mozgással összefüggő betegségekért mindenképpen az egyén a felelős, hisz ezekért ő maga tehet a legtöbbet. Mindig is a megfelelő táplálkozást tartották…..
Mi az: nem gyógyszer, mégis gyógyít? A csokoládé :) Mindazok, akik olvasták a Harry Potter könyveket vagy látták a könyvből készült filmet, tudják, hogy a „varázslók” világában a csokoládé univerzális gyógyszer. Mielőtt csupán az írónő fantáziájának tudnánk be ezt a gyógymódot, érdemes kicsit…..
Ha naponta legalább kétszer eszünk gyümölcsöt, és öt féle zöldséget is fogyasztunk, akkor máris felvérteztük magunkat az öregedés elleni első számú fegyverrel. Valahányszor a kolbász helyett salátát, a sütemény helyett inkább gyümölcsöt választunk, a szívinfarktus és a különböző rákos megbetegedések…..
  A felmérések szerint egyre több híve van a vegetáriánus táplálkozásnak. A vegetarianizmusnak többféle változata van, vannak akik a húsok közül a szárnyast, halat fogyaszthatónak tekintik, míg a szigorú vegetarianizmus hívei még, tojást, gombát, mézet és tejet sem vesznek magukhoz. Tovább a…..
A szépség és az egészség általában együtt jár, de mit tegyünk, ha ez nem így van? Mint tudjuk, a hangulatunk és érzéseink megjelennek az arcunkon, vannak emberek, akik, ha akarnák sem tudnák elrejteni a gondolataikat. Arcunk orvosi szempontból is sok mindent elárul, vonásaink, ráncaink, bőrünk…..
A nyúlünnep utáni első munkanapon köszöntök mindenkit, végre meg fog íródni a JLB utolsó része, ami igazából nem is JLB, hanem JLGY, mert bizony Vivi itt Jött, Látott és Győzött. Anikó szerint is így van ez, hisz a JLGY az bizony a JLB különkiadása..ám legyen. Könnyebb lesz címet adni ennek a 39…..
Brigante 2021.04.20 10:08:36
@Fálki: hogy a viharba ne emlékeznénk :) .

Jut eszembe a netflixen van egy jó kés két évados reallity: Kör címmel. Akinek hiánya lenne ajánlom szeretettel :D
Brigante 2021.04.20 10:10:14
@evacat: amit a TV2 csinál az ... (Frut idézve)... Tyűűűű, de szar... attól még ránézek!
Brigante 2021.04.20 20:01:46
@evacat: ja ja ja.... ahogy fáklinak is mondtam. A Netflixen a Kör egy jó kis reality ajánlom :)
Vízben oldódó vitaminok: A vízben oldódó vitaminoknak a sejtek anyagcseréjében, a szénhidrátok és zsírok átalakításában, a szervezet energia termelésében, valamint felhasználásában van fontos szerepük. Könnyen szívódnak fel és gyorsan ürülnek ki, a szervezet nem gyűjt belőlük tartalékot /kivéve a…..
A vitaminok létfontosságúak a szervezet normális működéséhez, hiányuk betegségeket idéz elő. Erre utaló tünetek lehetnek: fáradékonyság, levertség, rossz közérzet, kimerültség, ingerlékenység, töredezett köröm, fénytelen haj, csökkent fizikai és szellemi tevékenység, ezenkívül az ellenálló-képesség…..
A vitaminok felszívódása bonyolult folyamat, amit sok tényező befolyásol, pozitívan és negatívan egyaránt, a vitaminok egy része, mint tudjuk vízben oldódik, ezek a vizelettel viszonylag hamar kiürülnek a szervezetből, ezért pótlásukról folyamatosan gondoskodni kell. Másik részük pedig csak zsírok…..
  A legtöbb vitamint századunk első évtizedeiben fedezték fel és tisztázták az emberi szervezetre gyakorolt hatásaikat. Ennek ellenére még ma sem tudjuk pontosan megmondani, hogy mennyi vitaminra is van szükségünk. Az életkortól, a testsúlytól és a fizikai állapottól függően találgatjuk mennyit…..
Mi a hosszú élet titka?  Az öregedés elkerülhetetlen következményei /ráncok, memóriacsökkenés, szív és érrendszeri betegségek, csontritkulás/  nagy részben az életstíluson, életmódon múlik.   Tovább a cikkhez >>>..
Felgyorsult világunkban egyre többen küzdenek testi és lelki problémákkal. Nem csoda hisz, rendszertelenül táplálkozunk, nem sportolunk, nem figyelünk kellőképpen egészségünkre. Tudjuk, hogy a betegségek kialakulása szervezetünkben jelentkező hiányokban kereshetők, ezért feltétlenül pótolni…..
Az emberi test egy olyan erődítmény, ami egész élete során betegségek ezrei ostromolnak , és ezek az „ostromlók” a legkisebb gyengeségre betörik az erődítmény kapuját, és beözönlenek rajta. Immunrendszerünk támogatása és serkentése talán a legfontosabb lépés a betegség megelőzésében. Tovább a…..
Kevesen tudják, hogy a fekete teának is van az élénkítő hatáson kívül más hasznos tulajdonságai is! Pedig bizony van! Nem mellékesen a májat is kevésbé terheli meg, mint a zöld tea!   http://egeszsegeseletmodok.hu/2021/04/03/a-fekete-tea-is-antioxidans-hatasu/  ..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves, beoltott és oltás nélküli, Ancsa kedvelő és kevésbé kedvelő kitartó VV HV rajongónak! Itt az utolsó JLB, ezúttal a legjobb nem győztessel, Lóbelttel, akinek a nagyinterjúja mellé már most kiteszem a 8milliós számlálót és egy egyszerű ding jelzéssel…..
Brigante 2021.03.26 11:15:32
@Fálki: Köszi a az Öfit!

Ha ilyen celebek fognak kieesni az RTL-ből, mint Vivi, Bálint és Robi felőlem csinálhatják!
Ha Pumped Gabó/Győzike kategóriák elmehetnek nyugdíjba... bár még Gabó is a tolrálható szinten mozog...
Brigante 2021.03.26 11:16:46
@Gia: nem bírom magamat rávenni az exatlonra... inkább Lehetettlen küldetés a TV2 Comedy-n (Wipe Out)
Brigante 2021.03.26 20:36:23
@VV11Vikcsii: reality... celeb vagyok, páratlan páros... sacra ennyi nézhető van... pedig én csípem a műfajt...
Ez a ValóVilág10pwrdbyBB kísérőműsorának a Hvja, csak hogy stílszerűen indítsam a Mercikéről szóló jövést, látást, bukást. Ez az adás más lesz mint a többi, legalábbis Ancsa szerint...
A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel…..
Brigante 2021.02.28 17:42:17
@Spitzbauer: gyere a survivorra is :) z is jó szokott lenni!!!!!!
Brigante 2021.03.02 10:05:46
@Majom1Parádé #Team PINLobelt:

Menj fel a sorozatbarátra ott majdnem minden fent van a JLB-ből.

Vivi megérdemelte a nyereményt! Bálint és Robi is megérdemelte volna.
Hogy őszinte legyek a VV5 óta nem voltam ennyire kibékülve a végeredménnyel!
Brigante 2021.03.02 10:07:48
@VV Erőlegény #TEAMBÁLA:

Ezzel egyetértek! Oké, hogy csak egy viheti el a nyereményt, de azért itt nem a Hegylakó jelmondata van: "Csak egyetlen egy maradhat"
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
Brigante 2021.02.27 20:21:25
@alma_szósz: Köszi a százalékot!

Szerintem a sorrend, Robi, Vivi, Merci... ha a kiesik Merci, Vivi behúzhatja! Hajár csajos!
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
Brigante 2021.02.27 14:10:53
@Kosztarika: én is mind a kettőjüknek (Robi és Vivi) tudnék örülni, de Vivire fogok szavazni.

Valaki írta, hogy mennyit szivatták a csajt ... ez pontosan így volt.
Brigante 2021.02.27 14:55:13
@ficekence: ha beszart az app, szedd le és rakd fel újra... nálam működött!
Brigante 2021.02.27 14:57:29
@Post Modern Prometheus: nézem a szavazást, tegnap is egészen jól modellezte a végeredményt :)
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Brigante 2021.02.26 13:55:23
@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: én is mondtam, hogy Bálintank jó lenne a Survivor...

Neki való lenne! A másik srác szerintem nem lesz annyira jó.... ha lesz survivoros hogy volt gyertek majd arra is... én azon lettem igazából, hogyvolt fun :)
Brigante 2021.02.26 14:51:17
@Gia: tök jó a közösség... csíplek titeket! Rendesen hiányérzetem lesz ha már nem lesz HV minden nap ....
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
Brigante 2021.02.25 13:38:53
@VV Erőlegény #TEAMBÁLA:

Hát Merci .... Merci azért szeretjük mert Merci... :)
Brigante 2021.02.25 14:42:26
@MsIreneAdler:

Logikailag: meg nyerhetsz 36 milliót, de vagytok rá 5-en. Egy biztos, hogy nyer, de mivel nem még nem voltál kint, nem tudod mennyire vagy erős. Ezért úgy kalkulálsz, hogy a 8 milla több mint a 0.

Maga módján még korrekt is volt, hiszen sacra úgy lőtte be, hogy mindenkinek ugyanannyi jusson a végén, ha felosztják egymás között a pénzt... (azért mondjuk annál egy millával többet lőtt be magának)

Ha korrekt lett volna akkor 7 200 000 ír arra a papír lapra...
Brigante 2021.02.25 15:49:31
@MsIreneAdler:

Az Éden Hotelre emlékszel. A srác kiszámolta hol a fele az összegnek és azt mondta, hogy ez neki elég.

Ő megkapta, a párja meg hazament pénz nélkül... ha megvárják a végét akkor osztozhattak volna.... ennyi...

Na az szemétség volt, azt a gyereket én is utálnám
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Brigante 2021.02.24 09:19:10
@SirLemming:

"Ha mindezek ellenére Bálint lehozza ép ésszel és nyer azért az nem lesz olyan kis mutatvány, most megdolgoztatják. :D"

Egyetértek ezzel :) Ha bejut a top2-be és nincs ott Vivi, akkor Bálintra fog menni az x-em....
Ha Vivi Robi lesz a vége, akkor Vivi kapja

Moha és Meric... szerintem itt kellene véget érnie a játékuknak...
Brigante 2021.02.24 11:43:21
@Krétagarbó: Az remélem mindenkinek meg van, hogy Robi próbálta úgy összerakni az általa kivenni szánt pénzt, hogy egyenlően osztozva közel mindenki ugyanannyit kapott volna. Ezért repect neki.

Vivi: tudatosan tolja a hülyét és a naívat. És valóban vannak nála defektek, de korántsem annyi, mint amennyit mutat magából. Én szeretem a karakterét...

Bálint, szerintem az a figura akivel gond nélkül barát tudnék lenni ... igen indulatos, ha valami bekattan a fejébe, de összességében jó ember.

Nekem Merci és Moha a két fekete ló... nem értem, hogy ezek a srácok, hogyan lehetnek ilyenek amilyenek...

Az, hogy Moha nem ment el a virtuális randira senkivel... jaj anyám... ez most mi... lehet, egyébként, hogy az előző barátnőjével való szakítás odavágott neki. Ezt gond nélkül elhiszem, de akkor ezt kellene kifelé kommunikálnia...

Merci, meg az abszolult naíva...
Brigante 2021.02.24 14:21:28
@Majom1Parádé #Team PINLobelt:

Hülyeség! Vivi egy akkora 0-írt oda, mint ide Nagykáta... nézd vissza
Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát…..
Brigante 2021.02.23 11:14:25
@mérges nokedli: kizárt. Bele fog rohanni a csapdába. Lesz egy elődöntő és a végén Moha becsúszik a top3-ba.

Mi meg szegényebbek leszünk egy Bálint vagy Robival. Mondjuk az az egy nap már nem oszt nem szoroz...

Vivire lennék kíváncsi, hogy a végén, hogyan dönt a pasik között.

@_Pipp: Loblet: folyamatosan azon taktikázott, hogyan tud a legkisebb sérülésekkel kikerülni a helyzetekből.
Sunyinak nem sunyi, csak kerüli a konfliktust még akkor is amikor már régen felellene vallania.
Picit bátrabb játékkal és sokkal több őszinte kapcsolattal fényévekkel előrébb lehetne.

Ha ügyesen döntött volna, csont nélkül a top2-ben lenne. Így valószínűleg Vivit fogja oda juttatni :)

#HajráPini
Brigante 2021.02.23 13:54:40
@hereverő heverő: helyesbítek! Robi nálam lenne előrébb a rangsorba.

Igazad van: Bálint statikusan ugyan azt nyújtja az elejétől a végéig, ha valakinek szimpi rakjon rá.

Az igazi jellemfejlődés itt, Daninál, Virágnál és Vivinél volt.
Dani, egy ostoba toplákból, egy szerethető toplák lett a végén.
Virág, egy ostoba p...ból egy, (számomra) tűrhető 19 éves kislány lett.

Vivi, egy befelé forduló nem tudod miből, kinyílt és egy abszolult szerethető karakter lett.

Esküszöm Bálával csinálhatnának kabaré jeleneteket :) mint anno Gálvölgyi és Csala Zsuzsa :)

www.youtube.com/watch?v=HElxBr9TRX8
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, neveket most nem sorolnák, mert így is elég nagy szenvedés lesz a tegnapi adásról írni bármit is. Az egészségem helyreállt, ezt így kérdés nélkül is közlöm, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora tömegeket foglalkoztat, mint a párbaj…..
Brigante 2021.02.22 18:36:37
Szia @Fálki #TEAMPINI: ! Jó volt ez (ne und már ennyire, ennyire nem volt rossz a rész)!

HA van kedved és energiád akkor legyen JBL - Virág öfi. Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Üdv:
Brigante a 47-es ügynök
Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden…..
Brigante 2021.02.20 20:57:19
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Miért nem mehetett Dani helyet Bálint? A kérdés jogos...