Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pizzateszta

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2014.03.26 14:00:00
Penny komolyan gondolja a házasságot, a hátára rávarratta az esküvő időpontját. ..
Hétfő is van, meg esik is, ki bírja ezt ki tévé nélkül? Na ugye, csapjunk is bele ízibe. A Duna lengyel-napot tart a lengyelek nemzeti ünnepén, kezdik 20:40-kor az Emlékezés című magyar dokumentumfilmmel, ami a polák-venger dva bratankiról szól. Aztán jön egy film egy fiúról,…..
pizzateszta 2010.05.03 19:01:46
M egy kiváló félrefordítást talált, és mindjárt segítséget is kér egy másik kifejezés fordításához:Nem sikerült még a blog végére (elejére) jutnom, ezért csak remélem, hogy ezt még nem lőtte le senki. Én nagy Smallville rajongó vagyok, bár lassan szakdolgozatot írhatnék…..
Levélírónk ígérete szerint ez a poszt 100 nyomtatott példányban fog kikerülni különböző benzinkutakhoz, mintegy figyelmeztetésképpen: látod, ha szarakodsz, kikerülsz a Homárra. A bankjegytrükkre válaszként adott "uram, olvassa a homár pont hu-t" mondat pedig…..
Cigiző küldte el a Homár-spinoff Feljelentő blog posztját, amiben nem az az igazán érdekes, hogy milyen parasztul viselkednek a vevőkkel egy nyolcadik kerületi Plusban, sem az, hogy mennyire nem akarják visszaváltani az üvegeket, hanem a fenti kiskáté a pénztárazás trükkjeivel. A…..
KoLa lőtte az alábbi csendéletet a Homár újpesti fészke mellett kicsivel, az Árpád úti fiókban, zárás után. A címe: no comment. Lehet, hogy inkább krómrudat és táncoscsajokat kéne az ilyen "kirakatokba" tenni, rögtön lenne helye a kivett pénznek is...
A Homár nem érti, a netbankból kinyomtatott számlakivonat miért nem volt jó, de naiv ügyfelünk mindenképpen személyesen szeretett volna az OTP-ből egy nyomtatást. Nem is olyan egyszerű ez: Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy bank nem hajlandó az ügyfélnek a saját…..