Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogi88

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldön ingatlant vásárolni nagy döntés, hiszen ezzel valahol végleg letesszük a garast az adott ország, város mellett – de legalábbis saját ingatlannal már nehezebb mozdulni, mint egy bérleményből. Orsiéknak (akik történetét nemrégiben olvashattátok) hat, zökkenőkkel teli évükbe telt, mire az…..
Bogi88 2021.01.13 15:56:43
@desw:
Egyik legnagyobb felelmem.évek munkaja+nagy adag hitel s belenyulsz a tuttiba.
Tisztelt Szerkesztőség! Megörültem az oldalnak, amikor rátaláltam. 1969-ben születtem, anyám egyedül nevelt hármunkat. Volt, hogy éheztünk, fáztunk, nagyon még ruhánk se volt, és emlékszem, hogy anyám kivágta a cipőnk orrát, ha kinőttük, hogy legyen mit a lábunkra húzni, és a tesómmal ha nem volt…..
Bogi88 2020.02.22 14:51:15
@Almandin: értem.
Köszönöm!
  A váci balettiskolában suli után szorgalmasan gyakorolva a Nagy Renáta nevű kislány még nem gondolta, hogy 15 évesen a balettcipőt a kifutók világára fogja cserélni, és még gimnazistaként bejárja majd a világot. Arról pedig nem is álmodott, hogy még 30 éves kora előtt egészen az Oscar de la…..
Dan Brown könyvét mindig tűkön ülve várja az emberek többsége, hiszen hiába az 500 oldal, műveinek olyan lebilincselő cselekménye és karakterei vannak, hogy regényeit olvasva megszűnik tér és idő. Egy új Landgon- féle kaland megjelenése mindig ünnep az író rajongóinak, akik…..
Péter egészen fiatalon, egy családi örökség segítségével vágott neki a nagyvilágnak, és azóta nem aprózta el, hiszen az Egyesült Államok mellett élt és dolgozott Indonéziában és most a Közel-Keleten is. Ráadásul elég gyakran jár haza Magyarországra is, amit most már más…..
Valamiért mindig az volt az érzésem, hogy London megosztja az embereket: valaki vagy imádja, vagy nem bírja elviselni, kevesen vannak azok, akik semleges érzésekkel viseltetnek a brit főváros iránt. Andi az első csoportba tartozik, ráadásul azok egyike, akinek jutott egy jó magyar…..
Nincs szakember. A Magyarországon (és a régióban) élők egyre gyakrabban szembesülnek ezzel a mondattal, miként azzal is, hogy lassan alig marad ember a különböző ház körüli szakmunkák elvégzésére – és akkor például az egészségügyről még nem is beszéltünk. Apropó,…..