Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vegato

167 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Every need got an ego to feed " Bob Marley Ki vagyok én? de még inkább, mit keresek én itt? Mikor nincs erőd átértékelődnek a dolgok, csak a következő lépésre tudsz gondolni, csak a célba érkezés jár a fejedben, csak a túlélési vágy motivál. Egy éve a Mátrában azt hittem…..
Hé spoilernácik, ehhez mit szóltok? Az Entertainment Weekly szerint 99 százalék, hogy Brian kutya már december 15-én visszatér a Family Guyba, és utána ott is marad. Íme a ráutaló jelek, amikből a szemfüles amerikai újságírók levonták a következtetést: ott van a neve a…..
smile and run! Utam négy óra alá 2013.11.17 13:14:12
Régóta érik ez a poszt, de valamiért halogattam ezidáig, talán mert magamban is elkellett rendezni a történteket az ok okozatokat a miérteket. A történet még ezév márciusban kezdődött, amikor egy hideg, csípős versenyen 4óra17perc alatt futottam a maratont. Ekkor határoztam el,…..
A képen az Eastbound and Down egyik vendégszereplője látható, a nevét kérjük. Csak úgy. ..
vegato 2013.11.08 13:01:50
Ma reggel minden rendes android-fannal megfordult a föld. Sundar Pichai, az Android vezére bejelentette, hogy a következő Android-főverzió a 4.4-es lesz, a neve pedig... KitKat. Ez már csak azért is hathatott meglepetésszerűen, mert már majdnem egy éve mindenki az 5.0 Key Lime Pie-t…..
Én eléggé csalódott vagyok. Semmi kiugóran rémes, egyszerűen a Dextertől többet vártam volna, főleg az utolsó évadban. Azért hátha jobb lesz. A fő probléma, hogy egyelőre nem látszik, miről is szól majd ez az évad. Mindig azt gondoltam, az íróknak, esetleg Michael C.…..
Örök vita, hogy ha egy könyvet (novellát, verset, képregényt) feldolgoznak sorozat vagy akár film formájában, az adaptációnak mennyire kell szöveghűnek lennie. A puristák szerint teljesen, a könyv szentírás, és amit abban leírtak, attól nem lehet eltérni - így lett volna 13…..
James Gandolfini halála után számos online orgánum (de fasz egy szó ez, na mindegy) előjött mindenféle listával, mi ezek közül választottunk ki párat random, majd összeraktuk sajátunkat a Maffiózók tíz olyan fontos momentumáról, amiben Tony Soprano volt a központi figura. Az…..
1. II. Eged-hegyi terepfutóverseny, június 2Egerbe jártam fősulira és szégyenszemre egyszersem jártam ez idő alatt az Eged hegyen, pedig nem is olyan messze laktam tőle. Ezért már tavaly jönni akartam az Eged futásra, akkor sajnos nem jött össze, idén viszont neveztem és már nagyon…..
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
Will az éjszaka közepén csámborog a kihalt főúton, de követi őt az odaképzelt jávorszarvas és gyengéden noszogatja emberünket, hogy menjen csak még előre, jó lesz az úgy, de legott már rendőrök jönnek villódzó fényekkel. Sétálgatunk, sétálgatunk? Will azt se tudja hol…..
Miközben mi itt a váratlanul betoppanó, majd a gyerekeknek tafrikárusi mosollyal csokoládét osztogató, majd a fehér inget még fehérebbre mosó anyósokról szóló reklámok szorításában tengődünk, az amerikaiak olyan mozgóképes hirdetésekkel sokkolják a tévénézőket, hogy a…..
vegato 2013.05.03 14:53:55
Elhalaszott április 7.-ei futam 28.-án került megrendezésre Bodaszőllőn a szokott helyen az erdő mélyén. Szerencsére ragyogó napsütés, kiváló futóidő fogadta a részvevőket. na meg rengeteg ismerős arc, oxigén kupáról, egyéb futóversenyekről vagy akár a Nagyerdőről. a…..
A téli mátrát követően elkezdtem célzottan készülni a 3. maratonomra, ahol immár nem a puszta teljesítést hanem időcélt is tűztem ki magam elé. Szerettem volna 4óra30percen belül célba érni, tudom ez sokaknak játszva menne, de én úgy éreztem az a reális idő számomra. A…..
Mielőtt belevágnék az élménybeszámolóba, szeretnék elnézést kérni kevés, de lelkes olvasótáboromtól, a posztok ritkulása miatt. Természetesen nem hagytam fel a mozgással, bár a heti intenzitásból kicsit visszavettem, ami a formámon is meglátszik sajnos. Ez az egyik oka miért…..
Valamelyik nap Józsival ebédeltem, és mondtam neki, azaz inkább fikáztam, hogy tök "gagyi", hogy telefonnal fut. Én ha lehet, otthon hagyom a telefont. Persze van olyan eset, hogy elviszem egy hosszabb futásomra, de talán ez is az oka, hogy még mindig "old school" Nokia típusú telefonom…..
vegato 2013.01.23 15:00:49
@neumanki: sokáig telefonnal futottam, aztán elsősorban azért mert pulzusomat is szerettem volna mérni órára váltottam (garmin forerunner 405). Összehasonlíthatatlanul kényelmesebb, sokkal pontosabb a gps, ahogy írtad tovább is bírja az aksi, a telefonra bajos volt rálesni futás közben (én karomra erősítve hordtam tokban). endomondo egyébként működik garmin órákkal egyszerűen, de polar edzéseket is be lehet importálni. Plusz régebbi modellekhez már hozzá lehet jutni jóval olcsóbban is

ezen fénix-en a navigálásra lennék kíváncsi, hogyan működik illetve arra, hogy több sportra lehet e használni, például kerékpározáshoz. aksi élettartam miatt tetszik főleg
smile and run! Évértékelés 2012 2012.12.18 15:28:26
Na kérem, itt vagyunk az év végén világvége előtt egy futásban gazdag év mögött. Talán itt az ideje egy kis visszatekintésnek, számvetésnek, értékelésnek, hívd ahogy akarod. 2012 számomra egyértelműen a futásról szólt, teljesen háttérbe szorítva a biciklizést például,…..
Érdekes, eddig nem is tudtuk, hogy az ember úgy is lehet vegetáriánus, hogy közben a nyakában egy vörösróka-stóla (és nem Stohl A, hallod, Stöki?) vagy mi a frász díszeleg, bár ha jobban belegondolunk ez így elég meredeknek tűnik. A Bors írta tegnap, hogy Lakatos Márk, a Voice…..
Hát igen, az első komolyabb hó. A hóeltakarítás a bringaúton?! Az ismeretlen fogalom! (Miért is lenne, Debrecenben nem igazán szokás még az utakat se takarítani). A Böszörményi úton épült szép, új, kétsávos kerékpárútnak se igen van gazdája, így járhatatlanná kezd…..
Két éve jelentették be, hogy elkészítik minden idők egyik legjobb űroperájának előzménysorozatát, a Blood&Chrome-ot, mi pedig örültünk, de nagyon. Azt is megtudtuk, hogy Bordán Lili révén magyar színésznő is lesz a sorozatban, ennek még jobban örültünk. Aztán már…..
"Every need got an ego to feed" Bob Marley Nem indult könnyen a második maratonom napja. Korán keltem szokás szerint és végeztem a verseny előtti rituáléimat, reggeliztem, tészta salátát amit viszont későn vettem észre, hogy húsos volt. Úgy ahogy van visszajött az egész,…..
smile and run! Varjak ideje 2012.10.29 18:18:44
"Itt vannak a jarjak, Keke" Mondta kersztlányom Borika nemrég és tényleg, erős őszre váltott az idő, a levelek sárgulnak, barnulnak, pirosulnak, a nappalok rövidülnek, és előkerülnek a téli futó holmik. A maraton után kicsit pihentem és agyaltam a folytatáson, merre kellene…..
18 hete határoztam el, hogy lefutom a maratont. Távoli célnak tünt és sok hullámvölgyet megjártam mire célba értem. De jelentem sikerült, teljesítettem életem első maratonját. Kezdetek.400 métert nem tudtam csak szuszogva lefutni amikor elősször kimentem Csabival az atlétika…..
Itt vagyok két héttel a maraton előtt és fogalmam sincs, hogy készen állok e, csak azt tudom, hogy már nagyon szeretném megfutni. Teljesíteni akarom, hogy értelmet nyerjen az elmúlt hosszú hetek munkája. Meg már most rengeteg tervem van a maraton utánra, egy biztos jó darabig nem…..
Eljött a félmaraton hete, két 10 km-es futással hangolódtam rá a héten, amik teljesen jól mentek, de korábbi formaingadozás miatt nem tudtam mire számítsak hétvégén. Azért bizakodó voltam, bár tudtam, hogy meleg lesz és az általában nem sok jót jelent számomra. Már pénteken…..