Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RosanicsP

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sting múlt héten a BBC-ben járt Jools Holland műsorában, ahol új dalt mutatott be a novemberben megjelenő lemezéről. A 50,000 talán kevésbé izgalmas, mint a már ismert, nagyon stinges I Can’t Stop Thinking About You – amit szintén előadott, ha már egyszer ott volt – de mindenképp ígéretes az új…..
Leonard Cohen szerdán lett 82 éves és ennek örömére adott egy kis ízelítőt a közelgő lemezéről. Az első nagyközönség elé tárt szám az album címét is adó You Want It Darker, amelyben megvan minden, amiért a Cohent a rajongók szerethetik. Melankolikus, lassan lüktető, éteri dal ez, tele biblikus…..
Így definiálta Kiss Tibi a Quimby jelenlegi helyzetét. Szerinte az együttes afféle „házizenekar”, akiknek közvetlen és szoros a kapcsolata a közönségükkel, és akiket így nagyon jól ismernek rajongóik. November 26. pedig pirosbetűs nap lesz minden Quimby-rajongó számára, ekkor tartja Micsodaország…..
Na jó, tudom, nem pantomimfigura, igazából robot. Szóval az van, hogy egy héttel a budapesti koncertek után új videoklippel jelentkezett a Red Hot Chili Peppers, ráadásul nem is rosszal. Az igazat megvallva a zenekar sosem tartoztak azok közé, akiknek unalomig néztem volna a klipjeit.…..