Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gambolputty

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint egy évet kellet rá várni, de ma elindult a Zona.hu, Szombathy Pál internetes lapja. A névválasztás nem véletlenül olyan, mintha a Mad Maxből lopták volna. A Magyar Hírlap romjain ugye már rég Széles Gábor és Bayer Zsolt tombol szegecselt bőrruhában Ikarus…..
Az autósok impotensek, viszont rajonganak a teáért. A biciklisták pedig öregfejjel is a féktelen erotika megszállottjai, legyen szó civilekről vagy postásokról. Ez derül ki egy videómegosztókon terjedő klipből. A rövidfilmben feltűnik a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium…..
A furmintozás végére neves termelők nevezetes borait válogattuk be. Kíváncsian vártuk, vajon megismerjük-e Somlót és Tokajt ezekből a borokból? Közelebb jutunk-e a fajtajelleg meghatározásához, ha nagy borokat kóstolunk? Vajon milyen állapotban találjuk a 2003-ban szüretelt…..
gambolputty 2008.04.17 17:11:04
:)
Beindult a tavaszi borszezon: kóstoló kóstoló, fesztivál fesztivál hátátán. A jövő hét szombatján, azaz április 26-án a Tokaj Renaissance Egyesület rendes tavaszi évjáratbemutatóján a 2004-es aszúknak örülhetünk a Gundel Étteremben. A kiállítók: Alana Pincészet, Árvay…..
gambolputty 2008.04.16 23:02:14
Önkormányzati szociális bérlakást bérel a jó Batiz András, volt kormányszóvivő, a Miniszterelnöki Hivatal volt kommunikációs igazgatója és volt kereskedelmi televíziós. Jelenleg a Batiz Consulting Kft. kommunikációs cégnek vezetője-tulajdonosa, ami már több állami…..
gambolputty 2008.04.16 17:31:02
 Végre egy értelmes kezdeményezés, amely alapvetően az adófizetőknek, a gazdaságnak, és így végsősoron az egész országnak kedvező. Elég nyilvánvaló, hogy ha nem akarunk még jobban leszakadni immáron Romániához, esetleg lassan Koszovóhoz képest sem, akkor…..
Földhöz ragadva Dacia - VV 81-78 2008.04.14 12:52:00
1988.-ban adtam el a Trabantom (KZ 62-97), olyan jól sikerült kímélnem, hogy szinte újként kelt el, pedig már ötéves volt. Az árával (és további komoly összegekkel) szaladtam a Merkurhoz, éppen akkor kezdték akciósan kínálni a Dacia 1300 TLX szériát. Ennek az autónak egy komoly…..
Budapest Nemzeti szépségverseny 2008.04.12 01:28:00
A Hollán Ernő utcai jegyiroda elleni hecckampány pénteki, remélhetőleg befejező részében feltűnt, hogy egyáltalán nem érdekelnek a felszólalók, hanem leköt az a rengeteg gyönyörű nő körülöttem. A judapest.org-on olvastam, hogy már hétfőn csajozhatott aki akart, és…..