Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vesztergombi Tamás

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellátogattunk az OTDK sportszekciójára, ahol megtudtuk, hogyan kell az okos mászófalat tervezni, idős patkányokat fitten tartani, és a sport társadalmi, valamint egészségügyi szerepéről is sok újdonságot hallottunk. Képes riportunk következik...
Sokszor hallhattuk már, hogy az elalvás előtti okostelefon-használat beavatkozik az alvási ciklusunkba, rontja a pihenés minőségét. Az új kutatások szerint azonban a túlzásba vitt telefonozás további káros következményekkel is járhat. Az elektronikus eszközök által kibocsátott…..
Amikor a globális felmelegedés hatásaira gondolunk, víz alá kerülő városok és sivatagok képei ugranak be, pedig Magyarországon is jóval súlyosabb következmények várhatók, mint a téli szánkózás elmaradása. A kutatások szerint az elkövetkezendő évtizedekben gyökeres átalakulásnak lehetünk szemtanúi a…..
Egyszer a gyorsétteremben a hamburger után akartam megenni a krumplit. Ízetlen volt, merev, de mégsem ropogós, egyszóval szörnyen rossz. A gyors átváltozásért tudományosan az étel anyagszerkezetét és hőmérsékletének csökkenését hibáztathatjuk...
Mindannyian emlékszünk a Tizenkét dühös emberre, ahol esküdtekre van bízva a gyilkosság gyanúsítottjának felmentése vagy elítélése. Szimpatizálunk velük, mivel átlagos emberekként vizsgálják az ügyet, jogi sallangok nélkül. De ez elég indok-e arra, hogy bevezessük az esküdtbíráskodást? A…..