Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OriginalBlackMamba

0 bejegyzést írt és 301 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, itt az újabb párbaj, megint eggyel kevesebb ápolt lesz bent, nekem pedig most nincs annyira sok időm, úgyhogy kicsit kevesebb lesz a duma és több lesz a kép, a végeredményt úgyis tudja mindenki, az ostoba cicaharc meg szerintem nem is igazán…..
OriginalBlackMamba 2021.02.14 22:39:28
OriginalBlackMamba 2021.02.14 22:52:16
Néhány óra telt csak el, és már megint itt vagyok, ezek után nem csoda, ha álmomban is a villában voltam, és a dohányosok legvadabb rémálmát éltem át, azt, amikor nyirkos, átizzadt pólóban ébredsz a végén, hörögve kapkodva a levegőért, és utána percekig kell nyugtatnod magad az ágyban ülve, hogy…..
OriginalBlackMamba 2021.02.08 23:09:37
Helló és halló minden kedves, kevésbé kedves és a nekik címzett kommentekre egyáltalán nem reagáló olvasónak! Vasárnap van, párbaj utáni nihil, ilyenkor szoktak a legnagyobb semmik történni. Tematikus hét nincs, kutyapicsázás nincs, mindenki le van nyugodva és/vagy sokkot van kapva a tegnapi…..
Ancsa köszönt minket a 74. összefoglaló elején. Azt kell mondjam, ma nagyon egyben van: jó a smink, jó a séró és ez a lehetetlen anyagú felső is jól áll neki. Hozzá képest Virdzsó és Merdzsó eléggé le vannak rongyolódva, nem tesz jót nekik a Gazda-Hét. Azzal kezdünk, hogy a két jobb sorsra érdemes a…..
OriginalBlackMamba 2021.01.27 23:27:00
@Kiégett Hobbynyúl: azért nem mutatták, mert általában a kiválasztott annyi ideig húzta a beszédet, hogy lejárt a műsoridőt. Vici rövid volt, ezért maradt erre idő.
Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja…..
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
OriginalBlackMamba 2021.01.22 22:43:20
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
OriginalBlackMamba 2021.01.16 23:22:23
OriginalBlackMamba 2021.01.16 23:42:02
@Mók_Ica: én az rtl2-n nézem a filmet, még nem láttam de szeretem a thrillereket
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
OriginalBlackMamba 2021.01.15 12:51:29
@Niemandhäuser: nézve ennek a sztorinak az evolúcióját (Gina bent, Gina a JJb-ban és most ez a sztori), ha még sokat beszélgetnek erről a csáládi ásztálnál, szegény Bálint mire kijön a villából, lehet már az oltárnár várja Gina és kedves családja
OriginalBlackMamba 2021.01.15 22:34:43
@PYT: azt tudom, de múltkor rencsike is bent volt, miközben Fru pisilt. Nagyon beteg emberek ezek :-/
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
PP a mai porondmester, akin ismét van valami rózsaszín és ez már biztosan nem véletlen. Nekem nincs ezzel bajom, kaptam én is karácsonyra a csodálatos szerelmemtől egy olyan pulcsit, mint ami korábban rajtavolt… Nade kit érdekel az én magánéletem és karácsonyom, amikor ma a driccmadár és kitalálója…..
A kihívás utáni pillanatokkal indítunk, parázs vita pattan ki, hogy Rencsó szekrénypüfölése mennyiben tér el Merci ajtó csépelésétől, Fru magabiztosan hátradőlve ecseteli Bálintnak, hogy de hát kéremszépen, a kettő márpedig teljesen más, hiszen Reni ÚGY jött be, ezzel szemben Merci meg egy 19 éves…..
OriginalBlackMamba 2020.12.26 21:29:29
@Cérnahuszár a natív: azért tart 11ig, mert még kiválasztás is van, nem?
Feliz Navidad Béláim! Remélem mindenkinél járt már a karácsonyi tatu és hozott sok szépet és jót, bejglit, halászlevet s egyebet és remélem mindannyian kajakómában fetrengve vártátok már a mai HV-t. Ugyehogyugye?Gyökereink megint egy tábla előtt állnak és meg kell nevezniük maguk közül hármat,…..
OriginalBlackMamba 2020.12.24 13:51:10
@Bo(a)rder Gamer: nyilván, de az ő agya szerintem ezt nem fogja fel... Ez abból is látszik, amennyire kiborult azon, hogy Merci rárakta az a kib@szott pöttyöt a mágnestáblán. Teljes tévedésben él a nő. Dani nekem szimpi, de nem kedvenc, nem magamból kiindulva írtam azt, hogy ott lesz a döntőbe. Ha rajtam múlt volna, Zsuzsu se vitte volna el a 9-es szériát :D de nekem ez a megérzésem most, hogy a két srác közül lesz valamelyik a győztes.
Hellószia mindenkinek, ismét itt vagyok és velem együtt érkezik a tattika nélküli kiválasztás, az 5x3órás fárasztó munkahét utáni megérdemelt bulika, valamint az előzetes alapján a bakcigány megmutatja egy szekrényajtónak, hogy ki az alfa. Csapjunk is bele, PP vár minket hawaii ingben és már ígéri…..
OriginalBlackMamba 2020.12.20 22:25:54
@VV10 Velőtrázó Vélemény: ohhh :((((((((((((((((((((((
OriginalBlackMamba 2020.12.20 22:26:22
@OriginalBlackMamba: tegnap valaki írta a BV alatt, hogy szerdán lesz párbaj. Az féknyúz volt?
Egyre erősebb az érzésem, hogy Péterünk stylistja olvassa a blogot és úgy válogatja össze a műsorvezető aktuális szettjét, hogy muszáj legyen megemlékeznünk róla. Ezúttal egy a pszichedelikus világ ihlette ingben pompázik és valljuk be, a műsor gyakran felveszi a versenyt egy komolyabb trippel.…..
OriginalBlackMamba 2020.12.19 23:24:17
@Alice from madness: :D :D :D :D
Hellóhalló fiúk-lányok és EKG-csoport! Mivel a tegnapi hv-t nagyon sokat kattintottátok meg és sok volt a komment is, így ma is van hv és ma is engem kaptok. Igazából akkor is lenne, ha a kutya se olvasná, de így azért jobban hangzik. Párbaj van, így másfél óra nettó adásidő, úgyhogy csapjunk is…..
Az adás neuralgikus pontja szokás szerint egyből az elején eljön mikor meghallgathatjuk, hogy hol olvashatóak a játék részvételi feltételei és bár sok rosszat kinézek az RTL-ből, nem hinném, hogy el szándékoznák adni a szerveinket. Egy világjárvány idején, a magyar kormány és az EU közötti újabb…..
OriginalBlackMamba 2020.12.11 23:15:38
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..
OriginalBlackMamba 2020.12.02 22:58:50
@Cérnahuszár a naív: visszanéztem. Visszavonásig kell hordania.
OriginalBlackMamba 2020.12.02 22:59:22
@Rugdoll: igen, visszanéztem, igaz!
Itt vagyok, ragyogok kedves feleim, az aggódóknak üzenem, hogy voltunk, vagyunk és leszünk is, max kicsit megritkulva, akik pedig elárasztottak jószándékú üzeneteikkel, hogy hogyan oszthatnám be még jobban azt az embertelenül kurva sok szabadidőmet ami hogyvoltírásra van, hogy ne legyenek ekkora…..
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
OriginalBlackMamba 2020.11.24 19:29:18
@ppupu: :D :D :D :D visítok
OriginalBlackMamba 2020.11.24 22:43:26
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
OriginalBlackMamba 2020.11.23 14:14:59
@hereverő heverő: akkor lehet csak több lábon áll :D a stáblistát én sem bogarásztam még át...
OriginalBlackMamba 2020.11.23 14:29:10
@PYT: oké, nyugi, nem láttam ezt a bejegyzésedet...
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
OriginalBlackMamba 2020.11.21 22:28:31
@Trasheater: fogalmam sincs, de némi influencer-tevékenységet véltem felfedezni az oldalán (reklámoz mindenféle termékeket) Ugye elvileg minden villalakó az eddigi, saját instáját használja (de nem mindenki), így Amandánál is pl látható, hogy tényleg mennyivel karcsúbb volt pár éve. Virág instája is a sajátjának tűnik, ugyanis 2018-tól vannak rajta bejegyzések.
OriginalBlackMamba 2020.11.21 22:31:55
@Trasheater: hát ezaz, hogy nem is 18 évesen, hanem már korábban is. Hajvitamint, mobilos kiegészítőt, kajáldát, bort, smink cuccokat, etc...
OriginalBlackMamba 2020.11.21 22:36:26
@Trasheater: nyilván... :D
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
OriginalBlackMamba 2019.09.21 15:00:25
@szkófild: gondolom úgy, hogy külföldiül a Sándor az Alexander