Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamagucsi

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pillangóúszás kemény műfaj   Mivel a jobb eredménye által Hosszú Katinka indulhatott Magyarországról az olimpián, Tokióban Jakabos nem állhatott a rajtkőre a 200 méteres pillangóúszáson. De Hosszú, immár a második olimpián lépett vissza közvetlenül a rajtot jelző dudaszó felharsanása előtt,…..
Túlságosan egyértelmű a magyar kormány álláspontja Kínával kapcsolatban, hogy bármiféle kétségünk legyen afelől, hogy valami nagy háttéralku áll az egyre mélyülő barátság mögött. Már túl vagyunk azon a teórián, hogy olyan kapu szeretnénk lenni Európában, melyen keresztül az ázsiai nagyhatalom az…..
Tamagucsi 2021.05.19 13:36:09
@ulpius66: Utálom a kínaiakat, szarok rá, hogy komcsik, a Fideszes bunkók is mind azok voltak. Az állatokkal bánnak mocskos módon, a rohadék kutyafesztiváljukon két nap alatt tíz ezer kutyát ölnek meg forró olajban, vagy lángszóróval égetik őket halálra. Orbán oda húz, ahol nincsenek leszabályozva a jogi helyzetek. Mindegy neki, csak lophasson.
MaGYAUR Orbán magyarellenessége 2021.05.02 09:06:50
Orbán, perverz módon, jobban vonzódik a nem-magyar államfetisiszta, gyűlölkodő nacionalista despotákhoz, fasisztákhoz, kommunistákhoz, mint a magyarországi és külföldön élő magyar Európa-párti, világbékére és nemzetközi egyúttműködésre vágyó pacifistákhoz. Beteges dolog ez egy állítólag a hazáját, a…..
Tamagucsi 2021.05.03 14:13:13
@Alex Shimon: Apukám, olyan igazat mondtál! Csak a hülye fog cigányra szavazni! Orbán csak olyan kormányokkal haverkodik, ahol nincs jogállamiság, ott lehet a zavarosban halászni. Dehogy érdekli ezt, hogy hányan halnak meg, még örül is neki, egy csomó nyugdíjat már ki sem kell fizetnie. Ennyi lóvét még sosem kaptunk, mint az utóbbi években, ez a csótány mindent elcsór a haverjaival.
Hosszú ideig tartott, de a kormány kommunikációs csapata végül kialakította azt új stratégiát, mellyel a Fidesz ráfordulhat 2022-es választások kampányára. Erre azért volt szükség, mert a koronavírus-járvány miatt semmi értelme nem volt továbbra is Soros Györggyel és a migránsokkal riogatni a magyar…..
90 éve született Kispesten Hatscher Jozefin Mária, akit kis hazánk Hacser Józsaként ismert. Portrésorozatunk áprilisi részével a kétszeres Jászai Mari-díjas színésznőre emlékezünk. "A világot jelentő deszkák” Nem volt könnyű gyermekkora, édesapja a Donnál harcolt, ő pedig édesanyjával Budapest…..
Tamagucsi 2021.04.04 19:55:15
2019-ben kis túlzással a vízcsapból is Leonardo Da Vinci folyt. Egész évben voltak megemlékezések, kiállítások, könyvek, filmek, cikkek jelentek meg róla. Közben marketing-eszközzé is volt, számos termékhez asszociálták. Lehetett Leonardo-bort kortyolni a szőlőjében, megcsodálni az építményeket,…..
Magyarországon 5 vakcinával folyik a lakosság COVID-19 elleni immunizálása, mely március 20-án már 1,5 millió ember beoltását jelentette [forrás]. Az 5 vakcina hatásmechanizmusát tekintve három csoportba sorolható: 1.) - Vektor alapú vakcinák. Ide tartozik a brit AstraZeneca és az orosz Szputnyik…..
Tamagucsi 2021.03.22 20:23:50
@Larry Silverstein: Megjegyzem, nekem tavaly október 20.-án csináltak egy sportverseny miatt PCR-tesztet, azóta van feldagadva az arcom, az orvosok semmit sem tudnak velem tenni. Megjegyzem még, a virus addig marad velünk, amig vakcinázunk, mert mindig újabb és újabb mutáns egyedeket kénytelen létrehozni az életben mardásához. A harmadik fellángolás után - történelem - mindig kihunyt az erejük. Most betáblázzuk magunkat vele pár tíz évre.
Olvasói kérdés: csak az a két alternatíva létezik, hogy vagy a Fidesz, vagy a ballibek? Más nincs? Attól tartok, nem nagyon van. Ezt nem én mondom, a valóság mondja, nézze meg mindenki a pártokat és a közvélemény-kutatásokat. Nagyon úgy néz ki, hogy jövőre a Fidesz és egy egyesült ellenzéki tömb…..
Tamagucsi 2021.03.14 15:30:15
@padlogaz: Én Márki-Zayra szavaznék, sem Gyurcsány, sem Orábn nem játszik. Egyébként, nekem már az is jó lenne, ha a sarki fűszeres lenne a miniszterelnök, csak ne ez a rablóbanda, kína-oroszsimagtó szemét, tolvaj csürhe.
Egy éve jött be a koronavírus Magyarországra és több új fertőzött van, mint eddig bármikor. Úgy, hogy Orbán Viktor többször is közölte: felkészültünk. Ez meg hogy lehet? Az első hullámban ugyebár az emberek összefosták a bokájukat, Orbán kénytelen volt zárni este, miután reggel még az ellenkezőjét…..
Aligha érdemes a történtek teljes kronológiáját feleleveníteni, hiszen jóformán mindenki tudja, hogy a Fidesz és az Európai Néppárt kapcsolata az utóbbi időben - a magyar kormánypárt pávatáncos politizálásának és a már a konzervatívoknak is kellemetlen radikalizálódásának következményeként - erősen…..
MaGYAUR Orbánék alkalmatlansága 2021.02.26 09:07:47
"Magyarország, mint állam válik működésképtelenné, és az oltáskampány ezzel szembesít. A kudarcokat pedig a jól bejáratott magyar propagandagépezet nem tudja leplezni, és azért nem tudja leplezni, mert ez az autokrácia elbízta magát. Egyszerűen nem volt felkészülve erre a helyzetre. Nem látta be,…..
Tamagucsi 2021.02.26 23:32:23
@MAXVAL birсaman közíró: Ennek a nőnek több esze van mint Neked. Nem látod, hogy már egyetlen intézménynek sincs gazdája? Mindet valamelyik fideszbunkó felügyeli? Nincs Környezetvédelmi Minisztérium, építésügy, a Rendőrség döglődik, az erdeink, folyóink tele vannak szeméttel, senkit sem érdekel. Mikor veszitek már észre, hogy miben éltek?? Semminek sincs gazdája, bármilyen kérdést felteszel bármiről, csak kussolás van, az intézmények egymásra mutogatnak. Rentegeg embernek nincs munkája, lóvét nem ad senkinek, csak a haveroknak, nem látod az igazságot az elvakult orbánimádatod miatt? ? A nép csak biodiszlet a lopáshoz vazze!
Tamagucsi 2021.03.01 09:45:41
@MAXVAL birсaman közíró: Én meg ezt a balliberális dumát unom, mert nekem sporttársam is ül a Parlamentben, és nagyon jól tudom mennyire liberális...semennyire. Egyébként, ha utána nézel, akkor láthatod, hogy Orbán és csicskásai is liberálisként kezdték, sőt, akik most ott ülnek Fideszesek a Kormányban, azok mind KISZ vagy MSZMP-tagok voltak. Kövér apja részt vett 56 leverésében például. Köpönyegforgatók és lopnak mint az állat. Gyurcsányt is utálom, azonban Ő nem tömte ki ilyen mértékben az alattvalóit. Egyébként meg, mindenki hülye aki egy cigány emberre szavarz.
A cím nyilvánvalóan fikció. Nincs épeszű politikus, aki nyertes helyzetből –márpedig minden ellenzéki híreszteléssel szemben a Fidesz abban van – kiengedné a kezéből a győzelmet. Nyilván a jelenlegi kormánypárt is mindent meg fog tenni, hogy a soron következő parlamenti választást is megnyerje. Az…..
Tamagucsi 2021.01.25 20:47:16
@Vén motoros: Az erőből ért, mert egyébként beszari, csak a magyar birka nép és Orbán mindig is húzogatni fogja a határokat meddig mehet el. Erővel lehet csak kiverni a Parlamentből. Az országot szétlopta és betelepített egy csomó külföldi pénzes embert. Az ukránok háromszázezres nyugdíjáról már nem is beszélek.
Az elmúlt hetekben szinte közéleti vezértémává vált az eredetileg az Apor Vilmos térre tervezett Makovecz-templom kérdése, megépüljön-e vagy sem? Makovecz Imre egykori tanítványaként, gyakorló építészként azt gondolom, ez a jelenség önmagában örvendetes fejlemény, hiszen rámutat az építészetben…..
Tamagucsi 2021.01.22 21:53:11
@gergely_3: egyet értek! Egyébként még annyit tennék hozzá, hogy jobban tenné a sok köcsög, ha elfelejtené a Pilist! Egy kurva templomért ismét fákat vágnának ki és tennék tönkre a természetet. Van elég templom, a sok hülye takarodjon oda!
  Hetek óta minden a vakcináról szól. Amerikai? Kínai? Orosz? Lesz elég? Beoltassuk magunkat, vagy sem? Legyen esetleg egyenesen kötelező, ahogy már oly sokan javasolták? És mikor ér véget ez a nyomasztó karantén-időszak? A mai napon az uniós vezetők videokonferencia keretében megbeszélést…..
Tamagucsi 2021.01.21 22:24:17
@MAXVAL birсaman közíró: Én nem vallok liberális elveket, ettől függetlenül oltsa be magát az aki akarja. Most olvasni ép az Index egyik cikkében, hogy kb. egy évig - talán...- jó az oltás. Évente fogod magad oltatni? Szlávik már a gyerekeket oltatná! Egy vakcina sikere csak hosszú távon mérhető...
Tamagucsi 2021.01.21 22:26:05
@torró: Én beszéltem állatorvosokkal. Az volt a válasz: várni kell, még várni kell... Szerinted miért gondolják így? Nekem nincs kedvem oltatni magam és a gyerekemet sem fogom engedni, pedig Szlávik már ezt zengi.
  Új fejezet köszöntött be a koronavírus-járvány elleni küzdelemben, mégpedig eljutottunk oda, hogy immár hazánkban is oltanak, és ezzel elkezdődött a betegség visszaszorítása ami ugyan nem fog egyik napról a másikra menni, de talán sikerrel járunk. Viszont felmerültek komoly kérdések is az üggyel…..
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
Tamagucsi 2021.01.05 12:46:56
@Nolwell: Nem kell önvizsgálatot tartanom, de örömmel olvastam annak ellenére, hogy nem vagyok egy feminista alkat. Azonban nő vagyok és amikor még rendőrként az utcákat jártam, majd küldést kaptam, hogy apu veri anyut, akkor iszonyúan elpicsáztam aput, hogy tudja, hol a helye. Az a baj, hogy a férfiak többsége csak az erőből ért, a kicsi, pocakos Vezér pedig pláne ilyen. Pont.
Nagyot megy év végén a meglehetősen furcsa háttérrel és felkészültséggel rendelkező Hundub. Az év utolsó napján szeretnék pár „népszerű” elméletet megosztani az olvasókkal arról, hogy vajon ki állhat a Hundub mögött, és mi lehet az oldal „igazi” célja...
Tamagucsi 2021.01.01 19:53:25
@TAURUS: Fideszesek csinálták ezt a szart...
A protekciós-korrupciós mechanizmusokat kiépítő, velejéig romlott orbáni rendszerrel szembenálló magyar ellenzék belföldön lényegében fegyvertelenné vált. Kit, mit kéne támogatni az ellenzéknek európai szinten, hogy együttes erővel véget vethessenek Orbán Viktor politikai ámokfutásának? A 2002-ben…..
A magyar miniszterelnök alól kicsúszott a talaj; kilenc évnyi látszólagos siker után kilenc hónap kudarc és megszégyenülés következett. Európa persze már korábban kiismerte Orbánt, de az Unió döntéshozói mondhatták a választóiknak, hogyha a látszólag kuruckodó Orbán képes az olcsó bérmunka igájába…..
Tamagucsi 2020.12.09 12:50:37
@Matyas_kiraly: Egyetértek. Az emberek elfelejtik, hogy az emberiséget 4% ember irányítja és mindegyik üzletember is egyben. Csak a zsákmány érdekli őket!
Tekerés közben Itt a fal 2020.12.01 20:06:40
Ha jól sejtem, a FIDESZ-ben most nagyon komoly brainstorming folyik, hogy kerüljenek ki abból a slamasztikából, amibe Orbán Viktor belekormányozta a pártot. Biztosra veszem ugyanis, hogy ami Szájer Józseffel a napokban történt, az nem a véletlen műve. Azt, hogy Szájer melegbárokba jár, már régóta…..
Tamagucsi 2020.12.04 00:27:39
@Ekrü: Sosem fogom megérteni az ilyen embereket, akik nem veszik észre, hogy itt semmi sem történik az ország vagy az emberek érdekében, Orbánt csak a zsákmány érdekli. Én leszarom a Szájer botrányt, amikor a lakása robbantásánál helyszíneltünk, - nem tegnap volt - már akkor tudtuk, hogy meleg. Kit érdekel? A gátlástalan lopásuk és a magyar emberek hallgatása az igazán felháborító! Ja, és arról már nem is beszélek, mit tesznek a környezetünkkel, rombolnak!
Rokaffy Farkas Szájer, te böszme! 2020.12.01 15:54:38
  Egy ugyanazon a napon érkezett a két hír. A Varsóba látogató talpig református Orbán Viktor katolikus misén való részvétellel indította napját Lengyelországban, miközben Belgiumban drogos sex orgián kaptak rajta egy magyar Európa parlamenti képviselőt, aki az eseményt követően…..
Tamagucsi 2020.12.02 10:49:23
@Matyas_kiraly: Egyetértek. A húsz évvel ezelőtt dolgozó rendőrök, bocsánat, akik még igazi rendőrök voltak, mind tudták, tudják, hogy Szájer meleg mint a radiátor. Természetesen, a csapatban nincs egyedül, a névsor hosszú. Álszent szemét banda.
Nyakig benne vagyunk a COVID 2. hullámában, és ahogy jönnek a hírek arról, hogy lassan elkészülnek az első védőoltások, jönnek a kérdések is, hogy vajon egy cég kötelezheti-e a munkavállalóit arra, hogy beoltassák magukat.   A munkáltatók számára ez különösen fontos, hiszen egy fertőzés miatti…..
Már írtam róla a napokban. De nem arról, amit itt hagyott. A tényeket hagyta itt. Illetve...lehet, hogy azokat elvitte magával. Nem a mellébeszélést. Nem az álszent takarózást egy népcsoporttal. Nem a szavazatok vadászatát. Nem a népszerűség keresését. Én nem ismertem személyesen, de tekintve,…..
Tamagucsi 2020.07.18 13:54:16
@László Bartalis: Igazi barom vagy!
Úgy átviharzott rajtunk Orbán Viktor országlásának 10 éve, hogy szinte fel sem ocsúdtunk a fülkeforradalom okozta társadalmi, közéleti és kommunikációs sokkból. A Fidesz nagy hatalmú vezére magabiztosan látott hozzá hatalmának kiteljesítéséhez, és ma már ott tartunk, hogy személyének ajnározását nem…..
Tamagucsi 2020.05.31 13:54:04
@MAXVAL bircaman közíró: Te nem látsz a szemedtől és pszichológiából is nulla vagy! Csak a lóvé a lényeg számára és a hatalom, a nép magasról le van tojva.