Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verka5

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Verka5 2017.09.21 12:13:38
@kőkobaki: Antónia nagyon jó helyre ment.
Verka5 2017.09.21 12:15:59
@Transylvanianmixedgrill: tökéletesen egyetértek! Jó kórkép!
Verka5 2017.09.21 12:17:07
@Yzahkin: én is ledöbbentem, amikor a hurrikánt hozta fel.
Egy pontosan koreografált folyamat első állomásánál járunk kedden, amikor a parlament elfogadja a lex CEU-t. A következő lépés a civilek megbélyegzése, a harmadik pedig – nagyjából október magasságában – az ország totális Soros-talanítása lesz. Trumpban remél ehhez szövetségesre találni...
Verka5 2017.04.04 16:32:58
@Jozsef Fehér: Sötét vagy Fehér, de nagyon.
OrangeOrder Én megmondtam 2014.04.12 14:00:28
Büszke vagyok és boldog. Büszke, mert szinte első és egyedüli fideszesként már 2010 végén elegem lett az ellenzék, főleg a baloldal sirámaiból, és útjára indítottam kedves kis blogomat. Előre megmondtam mindent.  Megmondtam, hogy Viktor marad, megmondtam, hogy Pali bácsi…..
A civilek eltakarítására készülő rezsibiztos fellengzősködik a képzettségével. Megértjük: nekünk is ciki, hogy valaki ilyen végzettséggel lehet tényező a magyar politikában. "Az egyetemen azt tanultuk, hogy másnak is igaza lehet a kormánnyal szemben. De ez nem az egyetem. Amikor a határon meg kell…..
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
A századik adásban visszaszerezték Gina feláldozott szüzességét, Soma gumilabdával arcon rúgott két nőt, Katrina pedig valóra váltotta Dávid Barátom legnagyobb álmát. Elárulom, hogy a szájával csinált valamit. De aztán csinált sokkal durvábbat is, valami olyant, amitől garantáltan mindenkinek a…..
Verka5 2016.12.06 12:19:23
@VV Erőlegény: megírtad helyettem is.
A napi kérdés az én esetemben mindig ugyanaz, vagyis Önök kit hívnának ki xxx nevében, ma ugye Atti nevét kopizták az x-ek helyére. A windows megint fagy, és baszik mutatni a neveket, de Anikó zseniálisan spontán műsorvezetői skilljeivel a felirat nélkül is tudja sorolni a lehetséges neveket,…..
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
Verka5 2016.11.23 11:24:03
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
Verka5 2016.11.22 11:53:20
@slara:csak forgatási helyszín. Nekem sem volt hiteles. Vivi is rácsodálkozott.
Exkluzív interjút adott a Nyugati Fénynek a magyar liberális ikon, az SZDSZ és a Fodor-féle MLP alapító tagja, aki 30 éve küzd az elvszerű liberalizmusért Magyarországon. Puza László kipakol arról, milyen bolsevista módszerekkel, sötét pénzügyi érdekek mentén működik a Fodor-párt, amelyik immár…..
Verka5 2016.11.21 17:56:28
@Arthur Bloch: Ez olyan olyan Önnél, mint a kötelező lájkolás. Ez a vén hülye tökéletesen megfogalmazta az 1 % alatti bizniszpártról alkotott véleményét.
Bencus jelentkezik be ma is, a haját kicsit megfútta a keleti szél. A hét Való Világ a Való Világban jegyében telik, vagyis a gyökerek ideiglenesen visszavették szánalmas kis életük felett az irányítást, és jó baráthoz hűen egymást szopatják. Előre kell bocsájtanom, hogy ugyan nem történt semmi, én…..
 A Pusztító Ostorlábú, A Málnaszöktető Kis Iparos, A Flegma Tivy megüzente, hogy a Hogy Volt Online magazinnak nyakába baszajt egy pert. Ha ebből lesz is bármi, akkor abban én is szügyig benne gázolok, így engedtessék meg egy kis öntömjénezés. Tivy, Te egy olyan csodája vagy ennek a Földnek…..
Napraforgó mutat nekünk pillanatnyi állást, csak a megszokás kedvéért az outfitről is pár szót ejtsünk azért , ma óvodás kiskatona jelmezt kapott a stájlisztoktól. A számok alapján igen éles szemével megállapítja, hogy Krisztián valamelyik fiú nagyon elhúzott. A villában eközben felsorakoznak a…..
Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a…..
Előszó Bruti fogta a komédia aranyló hímvesszejét, mélyen megmártotta a szépírás szénfekete tintájában, néhányszor megperdítette erős kezei között, majd úgy nyakonbaszta vele a hét hátralevő napjain becsülettel alkotni igyekvő hogyvolt írókat, hogy azóta sem tértünk magukhoz. Az inkontinenciával…..
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
Verka5 2016.10.05 19:17:55
@PeniValdes: olvasott
Verka5 2016.10.05 19:20:55
@KapitányG: az bizony egy könyv volt.
Verka5 2016.10.05 19:30:13
@kamilla123: Anikó maga a borzalom. Affektáló stílusa, nyögései és amikor végig kimondja a műsor nevét attól frászt kapok. Lilu ezerszer jobb volt, Anikó is időnként lekezelő. Bence jobb Anikónál.
Meglepetésekkel teli epizód volt ez, hallottuk Attila hangját és csinált is valamit végre, a villa egy része szlovákozásba tőrt ki, elhangzott Mádl Ferenc neve, Tivy megidézte Medgyessy Péter szellemét, Mici meg talán először nem káromkodott alkohol hatására, indokolatlanul sokat használva a…..
Verka5 2016.09.26 10:10:53
@Almaka:3 év alatt egy alapfokú képzésben vesz részt, ami egy átlagos középiskola szintje. Milyen foci-maxi képzésben - mit tanult -, azt nem tudom, de egyetem az nem 3 év. Az intelligencia meg nem egyetem kérdése. Egy antinő. Ez az ami tökéletesen illik rá. És az ilyenek mindig kipotyognak. Ebben a nőben semmi nőiesség nem volt, hacsak a műköröm, a magas sarkú cipő, meg egy-két rongy. Mellette meg egy ki ha én nem stílus, visszataszító.
Úgy vártam már az első tematikus hetet, mint Dina körmei a töltést (de most komolyan, valaki küldjön már be egy megszomorodott körmöst a villába, lassan akkorák a lenövések a kis kacsóin, hogy nagykorúsítják magukat és a saját lábukon hagyják el a villát), de erre, amit ma kaptunk, legvadabb,…..
Verka5 2016.09.15 09:29:02
Reggeli körkapcsolás: mindenki csak néz kifele a bepállott pofájából. Valami ilyesmi lehet a pokol, ha még hozzáadjuk azt az embertelen testszagot, ami abban az ablak nélküli szobában megállhat. Még mielőtt megérkezne a levél, Tivy és Zseraldin Depardieu megbeszélik a cigiskanapén a tegnap estét, a…..
A poszt, amit reggel 5 óta írtam elszállt, kösz Windows, meg a maces megszokás, hogy minden automatikusan mentve van, faszom a notepadbe, abba. Időm viszont sajnos most nincs újra összerakni a cuccot, kommentekben beszéljétek ki Részeges Micit meg a többieket, ó faszom, de idegbeteg vagyok most...
Bencus konferál, ma van az I. Kiválasztás Napja. Ezen kívül eltöltünk egy laza fél órát screenshot-okkal és Bencus véget nem érő monológjaival illusztrálva arról, hogy hogyan tudunk majd szavazni. ..
Verka5 2016.09.08 09:31:11
@szociál:szökikamálnának is kell egy öblítés meg még egy-két embernek Dinát is ide sorolhatjuk, mert igencsak mocskos a szája