Regisztráció Blogot indítok
Adatok
111352123othonijelszó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar ostoba "jobboldaliak" egyik legborzasztóbb hülyesége szerint [imperialista nagyhatalom neve] tűzzel -vassal terjeszti a liberalizmust...
111352123othonijelszó 2016.12.02 05:34:09
Nagyon távoliak ezek a gondolatok a politikai képviselet nélkül maradott apátlanul-anyátlanul-médiátlanul kallódó magyar "jógyerekek" számára, hanem inkább gyakorlati életbe átültethető tanácsokat kéne adni, hogy hogyan kezeljék pl. ezt a lassankint a világot elemésztő gonoszságot. Egyébként sokan értjük az amerikai machinációk súlyát amik a mi drága Európánkra is úgy nehezednek, de nem reális elvárni hogy a világ legújabbkori helyezkedésében a mi kis debil Európánkon kívül még egy szereplő, főleg ha az egyik legnagyobb, ugyanígy tátsa csak a száját. Őszintén szólva nem hülyeség úgy okoskodni hogy igen rossz kombinációja az egy térségnek, ha gazdaságilag ágaskodik benne a tetterő, de politikailag-katonailag meg egy infantilis csicska, mindezt úgy, hogy a ruszkik ott vannak a hátukban. Az önérdek semmiképpen nem maradhatott ki a számításból, de a lerohasztásunkban megvolt a globális biztonságot érintő logika is, ami ilyen Putinokkal a képben már inkább tűnik objektív fogalomnak mint bullshitnek. Egyébként lehet hogy sok mindenben már nem jófiúk az amik, de azért bizonyos alapok eléggé jófiús monolitokból vannak ott kirakva náluk, amiket őszintén képes vagyok elirigyelni néhanapján. Igazából hogy Európa halálra van ítélve, ebben benne vagyunk mind vastagon európaiak, mert valamilyen föderalizmusra már régen felhívott minket az evolúció, legalább a legminimálisabb kényszerek és kompromisszumok mellett amik ennek az európai szarkupacnak látszólagos kormányozhatóságát biztosítanák. Ahol nem két tucatnál is több, egymás nyelvét sem beszélő törzsfőnök izzadja ki fáradságos munkával azt, ami szövetségi kormányoknak ujjgyakorlat. És ennél ugye mennyivel bonyolultabb és lassabb az európai döntéshozatal, te atya ég! Ez aztán baromi versenyképes felállás mondhatom. És aki lemarad, az kimarad, vagy legalábbis így képzelem én az európai projekt sorsát. Még egyszer annyit kérnék, hogy legyen legalább időszakosan megjelenő olyan bejegyzésforma is amiben Az Magyar Jó és Igaz Gyerekek kaphatnának ízelítőt a liberális katekizmusból hogy teszem azt például arra a fogós kérdésre hogy hogy ne bassza fel az agyát a magyar jógyerek amikor belefut egy leépült gonoszemberformába, és miért kell véleményszámba venni egy ilyennek a mondandóját amikor nyilvánvalóan csak boldogan élősködik ezen szép szabadságon és amikor már csak rajta fog múlani a dolog fel is zabálja desszertnek ezt a vívmányt.
  Miközben a DC szenved a mozikban legalább azt elmondhatta magáról, hogy tévében odaveri a Marvelt. Eleinte az Arrow, a Gotham vagy a Flash nagyon szép visszajelzéseket kapott, és látszólag itt lépéselőnybe kerültek a Marvellel szemben, akiknek mindössze egy sokszor bénácska, mégis szerethető…..
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
Magánszféra címmel új politikai magazinműsor indul az ATV-n, ami a sajtóközlemény szerint tabuk nélkül mutatja be ismert, magyar politikusok magánéletét. A műsort Péterfi Judit vezeti majd, és szeptember 21-én lesz látható 21:40-től. A házimunka, bevásárlás és más érdekfeszítő napi tevékenységek…..