Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karesssz

0 bejegyzést írt és 422 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
A Sassuolo elleni magabiztos győzelemmel a Juventus nagyszerűen kezdte a bajnoki szezont, ám a Sampdoria, majd az AS Roma elleni döntetlenekkel a zebramezesek már négy pontot elhullajtottak, így a negyedik fordulóban, mikor a Spezia csapata látogat Torinóba, kötelező begyűjteniük a győzelmet és mind…..
A Juventus az olasz bajnokság legutóbbi két kiírását egyaránt a tabella negyedik helyén zárta, így a nyáron komoly átalakítások vették kezdetét a keretben, s a klub ambiciózusabb tervekkel vág neki a 2022-2023-as szezonnak. A bajnokság nyitó fordulójában a zebramezesek a Torinóba látogató Sassuolo…..
karesssz 2022.08.15 21:38:17
Az olasz Sky Sport értesülései szerint a Juventus és az Eintracht Frankfurt álláspontja között kicsi már a különbség, és mindössze 2 millió euró választja el Filip Kostićot a Juventustól. Ezért jó esély mutatkozik arra, hogy a mai napon megszülessen az egyezség. Romeo Agresti is megerősíti, hogy…..
karesssz 2022.08.09 11:04:37
@Del Pybala: kulu az mlsz-be?? Spursbe játszik.
A Juventus vasárnap este az Atlético Madrid elleni mérkőzéssel zárja a felkészülési időszakot, majd jövő héten már a Sassuolo elleni összecsapással kezdi meg a bajnoki szezont. A spanyolok elleni találkozónak az eredeti tervek szerint Tel-Aviv adott volna otthont, azonban a Gázai övezetben…..
karesssz 2022.08.07 16:24:46
A Chivas Guadalajara elleni 2:0-ás győzelem, valamint az FC Barcelona ellen elért 2:2-es döntetlen után, a tengerentúli felkészülési túra utolsó állomásaként a Juventus a Real Madrid csapatával szemben mérheti fel erejét. A mérkőzésnek, amely hazai idő szerint vasárnap 04:00-kor kezdődik, a Los…..
A Sky Sport Italia és a Tuttomercatoweb értesülései szerint Nahuel Molina nagyon közel áll ahhoz, hogy az Udinese keretét elhagyva az Atlético Madridhoz csatlakozzon. A játékos jövője kapcsán jó ideje számos pletyka látott napvilágot, és bár a Juventus is érdeklődött a játékosért, most úgy tűnik,…..
Az elmúlt időszak pletykái alapján gyakorlatilag borítékolható, hogy Matthijs de Ligt nyáron elhagyja a Juventust, s igazából már csak az a kérdés, hogy a holland védő milyen vételár mellett, melyik csapathoz igazol majd. Mindeddig a Chelsea tűnt a legelszántabb kérőnek, azonban a londoniak a…..
A legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus megállapodásra jutott Aaron Ramsey ügyében, s 4 millió euro fejében felbontja a walesi válogatott szerződését, aki így ingyenesen távozhat Torinóból. Ramsey a szezon második felét a Glasgow Rangers keretében töltötte, s legemlékezetesebb mozdulata…..
A Juventus egykori hátvédje, Nicola Legrottaglie megszólalt Matthijs de Ligt helyzete kapcsán, s a számos klubot megjárt olasz védő szerint túl sokba kerülne a Juventusnak a játékost akarata ellenére a klubnál tartani. Matthijs de Ligt kapcsán az elmúlt hónapokban több pletyka napvilágot látott,…..
Több pletykalap mára jövendölte a választ Ángel Di María részéről, ám mindeddig erről a válaszról csak Luca Momblano számolt be, aki szerint az argentin csatár igent mondott a Juventusnak. Nicolò Schira szerint Massimiliano Allegri is telefont ragadott, hogy meggyőzze az argentin szélsőt. A klub…..
Nicolò Schira több friss információval szolgált Ángel Di María kapcsán, azonban a hírek nem éppen pozitívak azok számára, akik minél előbb a Juventus mezében látnák az argentin futballistát. Az újságíró szerint a szélső csütörtöktől péntekig Párizsban lesz, és dönteni fog új klubjáról. A Juventus…..
karesssz 2022.06.15 19:09:09
@Leram7: teljesen jól mondod
A Sky Sport értesülései szerint a Juventus és Matthijs De Ligt egyre közelebb áll a megállapodáshoz egy 2025-ig szóló szerződéshosszabbítás ügyében, és az új szerződésben lényegesen alacsonyabb kivásárlási árat határoznak meg a felek. A következő napokban hivatalossá válhat a hosszabbítás. A La…..
karesssz 2022.05.28 11:05:13
@babo0410: Pogbánál nem lehet tudni, hogy besegít e nekünk anyagilag az adidas mint CR7-nél?
A TuttoMercatoWeb beszámolója szerint Kalidou Koulibaly elutasította a szerződéshosszabbítást a Napolival, ezért Aurelio De Laurentiis kész elengedni a játékost 30-35 millió euróért. Az 1991-es születésű, szenegáli és francia állampolgársággal rendelkező játékos szerződése jövő nyáron lejár, s több…..
karesssz 2022.05.26 13:35:04
@Leram7: se Arthurról se Remseyről nem szólnak a hírek. Pedig a Psg bejelentkezhetne már igazán értük
A Juventus a pletykalapok szerint szinte teljesen megújítja keretét a következő évre, középpályások, szélső és középső hátvédek sorát hozzák hírbe a lapok folyamatosan a Juventusszal, illetve egyre több távozó neve is merül fel. Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus szeretne megválni a…..
karesssz 2022.05.25 08:18:25
@MdewC: majd visszahozzuk mikor már elég érett lesz rá. 50millióért...
A Tuttosport értesülései szerint a napokban a Juventus vezetősége ismét egyeztethet Rafaela Pimentával Matthijs de Ligt hosszabbítása és Moise Kean jövője tekintetében, illetve Luca Pellegrini sorsa is tisztázásra vár. Moise Kean játékjogát a Juventus kész már most megvásárolni megfelelő kedvezmény…..
karesssz 2022.05.24 13:50:11
@MarcoT: hát ha a fizetéseket nézzük van benne valami. Felszabadulna pár millió
A Juventus a Fiorentina otthonában elszenvedett 2:0-ás vereséggel zárta a szezont, s a torinóiak keretében több olyan játékos is pályára lépett, aki utolsó alkalommal viselhette a zebracsíkos mezt. Egyikük Federico Bernardeschi volt, akinek június végén lejáró szerződését nem újítja meg a klub. "Jó…..
karesssz 2022.05.23 07:37:21
karesssz 2022.05.23 15:38:49
@venember83: azt már sokaknak feltünt, hogy a képességei megvannak ahhoz, hogy ettől sokkal jobb szezonokat nyomjon. Játékosok fejébn van a gond vagy a juve stábja, edzője tudja ennyire szürkévé tenni a játékosokat azt nemtudom. Szerintem ennél ő ügyesebb jóval
karesssz 2022.05.23 21:53:03
@Del Pybala: hát szerintem a fiorban elég szerencsesen alakult neki azért. Nem véletlen fizettünk érte
Közvetlenül a Genoa elleni meccs előtt a klub alelnöke, Pavel Nedvěd beszélt a sajtóval, s elmondta, gólokat vár a támadóktól, mert ez nagyon hiányzott a csapattól idén, majd az interjú végén a klubvezető Giorgio Chiellinihez hasonlóan a változás szükségessége mellett tette le a voksát. „A…..
A Napoli és a Juventus is BL-szereplő lesz a 2022-23-as idényben, ez a bajnokság vége előtt három fordulóval bebizonyosodott, mivel a Bolognának sikerült pontot szereznie a Roma elleni idegenbeli meccsen. A dél-olaszországi csapat 6-1-es győzelmet aratott a Sassuolo ellen még szombaton, majd a…..
karesssz 2022.05.02 13:09:14
A Juventus ugyan jó teljesítményt nyújtott az Inter elleni hazai rangadón, a számos vitatható ítéletet is hozó mérkőzés végül a címvédő 1:0-ás győzelmével zárult. A zebramezesekre most lényegesen könnyebb mérkőzés vár, hiszen a csapat a Cagliari otthonába látogat a három bajnoki…..
karesssz 2022.04.10 02:42:23
@DelPiero2: jogosan kérte számon. Fájt az igazság
Az elmúlt napok pletykái szerint a Paris Saint-Germain akcióba lépett, s ajánlatot tett a Juventus által is figyelt Paul Pogbának, azonban a Tuttosport arról számol be, hogy a legjobb formáját a zebracsíkos mezben mutató francia válogatott középpályás felfüggesztette a tárgyalásokat, s ennek legfőbb…..
Egyes olasz lapértesülések szerint az Inter már megkörnyékezte Paulo Dybalát, és nyáron szerződtetné a játékost, ám a csatár képviselői közben a Tottenham, az Arsenal és a Manchester City vezetőivel tárgyalnak, állítja az Il Corriere dello Sport. Paulo Dybala nyáron elhagyja a Juventust, miután a…..
Tovább húzódik a lejáró szerződésű Paulo Dybala ügye, s ugyan az olasz sajtó arról beszélt, hogy a játékos ügynöke, Jorge Antun ma tárgyalóasztalhoz ülhet a klub illetékeseivel, az esemény elmaradt, így továbbra is marad a bizonytalanság. Az ügyben most megszólalt az AC Milan egykori játékosa és…..
karesssz 2022.03.10 16:53:03
@Lanzafame: szerintem nagyon kell az a külömbség amit ő tud hozni azok ellen a kiscsapatok ellen is. Ilyeneket tud elmenni pontosan a bajnokság
A Juventus hét közben rendkívül szerencsés körülmények között aratott 1:0-ás győzelmet a Fiorentina otthonában az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Vasárnap kora este a csapat a bajnokságban, egy olyan mérkőzéssel folytatja, amelyen a zebramezeseknek kötelező mind a három pontot Torinóban…..
A bianconero szurkolók egy része bizonyosan figyelemmel követi a klubtól télen kölcsönben távozó játékosokat, így például Dejan Kuluševski jó szereplését a Tottenham Hotspur mezében, aki a Leeds ellen is gólt szerzett Antonio Conte csapatában. Miközben a svéd válogatott kapcsán egyre több a pozitív…..