Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cydelion

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van kérem itt két darab sörnyitós belépőkártya-tartó, meg egy, a játék vicces zenéit tartalmazó CD, illetve két darab speciális fémtok. Sajnos csak tok, játékot nem kaptunk, így kicsit törni kellett a fejünket, hogy mégis hogy tegyük ezt vonzóbbá, de aztán rájöttünk,…..
cydelion 2014.06.02 13:37:50
A detektív aki, Londonban praktizál de nem fél kiruccanni New Yorkba sem. Jól tudja, hogy úgyis neki lesz igaza. Aki megjárta az elvonót, túlélt egy zuhanást és elhitette legjobb barátjával, hogy meghalt. Kedves. Sherlock Holmes-t számos színész alakította már (képzeljétek el,…..
cydelion 2014.05.08 14:05:52
1000 leütés Az Összefogás után 2014.02.26 19:34:21
A Tárki -- átvéve a már Medián által is alkalmazott választási közvéleménykutatási módszert -- a Fidesz és a Jobbik jelentős, az LMP számottevő erősödését hozta ki a biztos szavazók körében, míg az Összefogást jóval a korábbi értékek alatt mérte: választási…..
Mivel az előbb perceken belül meglett a megfejtés, gyorsan kitolok egy újabb játékvadászatot, és ezúttal nem rontom el a keresgélés örömét a saját tippemmel, mert fogalmam sincs, mi lehet ez. Lászlónak adom át a szót: Én már többször nekifutottam a keresésnek, de nem…..
 Az Index szerint ezekben a percekben közli Gyurcsány Ferenc a szocialista frakcióval, hogy az IMF-hitel lehívásához (és az államháztartás aggasztó finanszírozási helyzetének stabilizálásához) milyen intézkedéseket vár Magyarországtól a Nemzetközi Valutaalap. A…..
Tegnap tette közzé a TV2, hogy a fürdővízzel együtt a gyereket is kilökik, azaz a valóban szánalmas Igazság ára, a nem vicces Médiacápa, a vállalhatatlan Mi kérünk elnézést, és a hóttunalmas Liptai show mellett leveszik a műsorról a Beugrót is, az egyetlen olyan műsort, amit…..
Hónapok, sőt évek óta folyik a küzdelem, amit jól nyomon lehet követni az angol genetikai blogoszférában, hogy az amerikai törvényhozás elfogadja végre a GINA-t, azt a törvényt, mely a genetikai alapon való diszkriminációt hivatott kiküszöbölni. A GINA értelmében…..