Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BAZINGA2

0 bejegyzést írt és 849 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért állítom, hogy EURÓPA nemet mond a Fideszre? Nézzük meg a számokat! Az Európa Parlament pártcsaládokból áll! A pártcsaládok kapnak szavazatot és állíthatnak képviselőket az adott ország népességének arányában! Az Európa Parlament 751 képviselőből áll. Ez a 751 képviselő ma több mint…..
A Televíziós Újságírók Díját március 20-án este adják át, puccos gála, vörös szőnyeg, szeretett szervezőbizottság, miazmás. Az est háziasszonya ezúttal Demcsák Zsuzsa lesz, aki a díj 2014 óta íródó történetének első női házigazdája, #metoo, emberek.  Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a…..
A szimpatikus Márki-Zay Péter (MZP) heroikus küzdelme saját városában a Fidesszel nagyobb sikerekkel kecsegtet, mint az országos szereplése. Ennek -- az országos sikerek elmaradásának -- világos okai vannak, amiken nem érdemes meglepődni. MZP-nek meg kellett volna oldania egy kollektív cselekvési…..
  "A Hajdú-bihari Napló értesülései szerint 20 év után ismét magyar kézbe került a volt kabai cukorgyár. A tulajdonos Eastern Sugár Zrt. évek óta hiába próbálta értékesíteni a 270 hektáros üzemet, mígnem egy szlovák cég tett ajánlatot. Mielőtt azonban az üzlet…..
Orbán a politikai antiszemitizmussal végképp elvetette a sulykot, ezért nem lehet tovább halogatni, hogy kirakják az Európai Néppártból;  A skandináv, balti, holland és luxemburgi konzervatívoknak végképp elegük van Orbán Viktorból, már a németek sem dédelgetik, de azért a szakítástól ők még…..
Jóképű lányok és fiúk, számtalan fordulat és taktika orrvérzésig. Visszatért a Survivor és ezzel együtt én is. A helyszín ezúttal is Mamanuca, Fiji, ahol 14 ropogós szörvájvörke és 4 rutinos játékos hajt 39 napig a dicsőségért és a pénzért. Bemutatkozik az ”Edge of…..
Én ennek kifejezetten örülök, mert gyermekbetegségei ellenére is szerethető és izgalmas volt az előző évad, volt benne legalább négy jó karakter, és ahogy az a legutóbbi amerikai kiadásból kiderült, nemcsak az RTL, a műsort 17 éve készítő CBS is el tudja kúrni a dolgokat váratlan, a rendszerből…..
BAZINGA2 2019.02.20 08:51:34
A magyar társadalom egyértelmű nemtetszése ellenében is áterőltette Orbán a rabszolgatörvényt - ugyanis politikai túlélésének a záloga. Az ügy azt is megmutatja: csak magunkra számíthatunk...
Nem elég kormánypárti a kormánypárti sajtó, ezért nagy átrendeződések várhatók a kormánypárti médiapiacon. Másként szólva: A Vajna-féle lakájmédia nem elég lakáj, úgyhogy a lakájabb Mészáros-féle médiakonszern szerezheti meg a megdádázott filmügyi biztos érdekeltségeit. Ez a hír finoman szólva sem…..
BAZINGA2 2018.06.20 19:54:20
A hagyományos kézfogásnak központi szerepe van az életünkben. Olyanokkal is kezet fogunk, akiket ismerünk és olyanokkal is, akiket nem. A kézfogásunk kommunikálja a személyiségünket, az emberekhez való hozzáállásunkat és számos élethelyzetben használjuk...
A labdarúgó vb az a termék, amire mindenki rákap, ha profilba vág neki, ha nem, olyan, mint a Star Wars, amit majdnem mindenki el tud adni. A History Channel kéthetes, napi 24 órán át tartó futballmaratonjáról már reggel írtunk, az ugye a szakmaibb, vagy mittudomén, sportértékkel bíró része a…..
Imre Csongrádban nőtt fel a szüleivel, szeretetben. Szülei halála után akarata ellenére a pszichiátriára került, aztán pedig egy tömegintézetbe. Azóta leveleket ír minden héten, mert ez az egyetlen még megmaradt kapcsolata a külvilággal. Azzal a külvilággal, ahol másodunokatestvére, Gyöngyi és férje…..
A zászlóshajó (akitől a Lokál és a 888 is átvette) 4 címlapos cikkben is foglalkozik az ATV-s műsorvezetővel (és korábban még háromban). Ennyit csak a Fidesz aktuális riválisai elleni karaktergyilkosságok értek (Simicska, Vona, Hadházy, Juhász, Spéder). Az nagy kérdés, hogy valójában mint követett…..
Az Orbánváltásban érdekelt pártok teszik, amit tenniük kell. Hót nyugodt vagyok, szombat 11-ig nagy örömmel olvasom majd a visszalépésekről, koordinálásokról szóló híreket. Most épp DK-LMP, mindkét körzetben kitűnő jelöltre lehet szavazni, nagyon rendben van. Még az MSZP-LMP deal hiányzik és igazán…..
A Blikk információi szerint ősszel egy új, saját műsort kap az ATV-n Jakupcsek Gabriella, aminek már elkezdődött az előkészítése. A hírt sem Németh S. Szilárd, sem maga a műsorvezető nem erősítette meg hivatalosan, de iparági források alapján az Indes is úgy tudja, hogy a műsor ősszel elindul...
Az Együtt hívta fel a figyelmet az Elios-Tiborcz-ügyre. "Vajon miért van Tiborcz még midig szabadlábon?"..
A police.hu-n csak úgy pörög a migránsszámláló! Özönlenek! ..
Itt a Kávézóban nem értjük, miért van az, hogy a "közvélemény" és a "megmondók" számon kérik az ellenzéki pártokon a kölcsönös visszalépést, de ugyanezt nem várják el a Jobbiktól. Miért lenne természetes, hogy Vona Gábor pártja 106 körzetben induljon, a többiek pedig vonják vissza…..