Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prednizon

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Bár az utóbbi években Brüsszel és Párizs vezetése sok erőfeszítést tett a tömegközlekedés és a kerékpáros infrastruktúra fejlesztésére, még mindig nem lehet őket a fenntartható városi közlekedés mintaképeinek tekinteni. Mindkettő egy-két milliós nagyváros (az agglomerációt nem számítva), és a…..
ködpiszkáló pektinveszély 2016.03.14 11:11:40
A böjti időszak sokak számára a fürdőruhaszezonra való felkészülés kezdetét is jelenti. Ilyenkor megsokasodnak a fogyókúrás receptek, hasznos, haszontalan és veszélyes tanácsok az interneten. A legnépszerűbbek természetesen azok a módszerek, amelyek nem igényelnek sem életmód-, sem…..
tejmentes  laktózmentes Laktózérzékenység A laktóz a tejben és tejtermékekben megtalálható cukorfajta, melynek lebontása és felszívódása normálisan a vékonybélben zajlik. A laktózérzékenység, az egyik leggyakoribb gyermekkori felszívódási zavarok közé tartozik. A…..
Van közeli barátja a munkahelyén? Olyan, akinek mindent elmondhat, akivel együtt szoktak kajálni, kávézni? Ráadásul még ellenkező nemű is? Könnyen lehet, hogy akkor Önnek is van egy munkahelyi házastársa. Condoleeza Rice és George Bush volt a munkahelyi házastársak…..
Már jó ideje divat és emellett hasznos tanács is, hogy ki kell mozdulni a komfortzónából ahhoz, hogy kiemelkedő eredményre tehessünk szert. Igaz ez a sportolásra is és akár a karrier-mozgásokra is. Mindenhonnan ezt halljuk, lépd át az árnyékod, feszülj meg, mozdulj el a lehetetlen…..
Élővilág és infokommunikációs technológiák összefonódásának újabb példájaként kaliforniai kutatók kólibaktériumot (Eschericia coli, E. coli), a biotech- és szintetikus biológiai kísérletek „népszerű” állatkáját alakítottak át molekuláris áramkörré.…..
A Népligetben az 1920-as években építettek autó- és motorversenyekre alkalmas pályát. 1936-ban itt zajlott le az első magyarországi autós Grand Prix, amelyet Nuvolari nyert meg egy Alfa Romeóval, és amelyről az alábbi videó is szól. Utoljára 1972-ben volt autóverseny a népligeti…..
Hát én nem tudom, hogy a Cityfoodnál hogy megy ez, de én biztos nem engedném, hogy az ételszállítóim lendületből intézzék a vitás ügyeket az ügyfelekkel. Mert most például a futáron kívül ki boldog? Viktória éhes maradt, a cég meg elesett egy előfizetőtől, ahelyett, hogy…..
Utána jártunk rovatunkban egy városi legendát (urban legends) vizsgáltunk meg, illetve nemzetközi tudományos vizsgálatok adatait összesítjük és tesszük közzé.A Cola problémakörrel foglalkozunk.Több aggasztó hír és álhír is napvilágra került, ezeket megvizsgáltuk,…..
A címben szereplő kérdést szinte minden építtető felteszi, akit az energiatudatosság foglalkoztat. Mostani bejegyzésünkben egy megépült és minősített passzívház gazdasági elemzésén keresztül keresi Szekér László a választ, a piaci viszonyok és konkrét költségek, árak…..
Sokan mondtátok egy korábbi posztra, melyben a munkahelyi stressz csökkentésének gyors praktikáiról volt szó, hogy hát igen, ezek nem megvalósíthatók, mert a vezetők olyan szabályokat tartatnak be, olyan kizsigerelő elvárásokat támasztanak, hogy még 18 óra munka sem lenne elég,…..
Tiszteletem!   Szeretném kérdezni hogy megteheti e a munkáltató jogszerűen, hogy a munkába érkező munkavállalót telefonon hazaküldi, hogy igazolatlan a napja, mert késett 20 percet? S orvosi igazolást és szabadságot sem fogad el? Azért kérdezem, mert tudom hogy ezt az…..
Elisabeth Moss tuti befutónak tűnt az HBO idei sikersorozata, a True Detective második évadának beharangozott női főszerepére, de most úgy néz ki, kihívója akadt Rachel McAdams személyében, akit az HBO szeretne nagyon a sorozatban látni Colin Farrell, Taylor Kitsch és Vince Vaughn…..
Elkészült Nicki Minaj harmadik klipje a Pink Friday: Roman Reloaded című lemezéről (kritikánk róla itt). A Starships dalhoz forgatott videóban kiderül, hogy Nicki valóban földönkívüli, és bikinis fenekét látva ebben már mi sem kételkedünk. A Hawaii-on forgatott klipben…..
Kívül tágasabb Van az a pénz 2015.12.22 06:43:00
Nicki Minaj is csatlakozott azon sztárok sorába, akik eladták magukat. Nehéz lenne ugyanis másképp megfogalmazni azt, amikor egy sokat kereső híresség csak és kizárólag a pénzért bármilyen fellépést elvállal. A rapper mellett más példákat is felemlegetünk a múltból. Nicki…..
A fejlett nyugati társadalmak élelmiszer-pocséklásáról szól a film. Nagy élelmiszerláncok a legnagyobb felvásárlók, amelyek sokszor a még le nem járt szavatosságú, teljes élvezeti értékű termékeket tonnaszámra dobják ki. Az egyén, a fogyasztó szintén felelős a kialakult…..
Nagyon népszerűek lettek az előrecsomagolt, mosott-vágott salátakeverékek. Nem is kérdés, hogy miért -  mert gyors és kényelmes. A zsúfolt napi program mellett megkönnyíti az egészségesebb étkezést, mert pillanatok alatt friss zöldségsalátát varázsolhatunk magunknak az…..
5 éve történt a nagy Tohoku földrengés és a fukushimai atomerőmű vesszőfutása az idővel, a természeti kihívásokkal, és a biztonsági hiányosságok következményeivel. Mindnyájunknak az agyába égtek azok a képsorok: hatalmas, hömpölygő árhullám, ami nem kímél házat, iskolát, magával sodor autót,…..
A poszt szerkesztett változatát átvette a Koraszülött.com oldal.Kiadtam magamnak (illetve ennek a posztnak) a fenti címet, de előre szólok, hogy ez egy hatalmas téma. Ebből, meg a következő korosztályból szakdolgoztam és konferenciáltam,  ennek kapcsán kezdtem el komolyabban…..
A Nike ma már a világ egyik legismertebb brandje és sportszergyártója. De hogy tudott ilyen rövid idő alatt sikertörténetet írni a márka? A már az alapítás pillanatában híres atlétikaedző, Bill Bowerman „DIY” technikával készítette az első cipőket tanítványainak. Bill…..
addict Mit rejtenek a márkanevek? 2011.11.24 09:30:00
Egy átlagembert naponta több ezer reklámüzenet ér, melyek mindegyikében ott van a cég neve, szlogenje és emblematikus logója. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek a nyelvi és vizuális kifejezőeszközök a márkaismertség szempontjából. De vajon azt is tudjuk, hogy honnan…..
Tudod-e? Híres márkanevek eredete 2012.07.31 21:40:43
  Adidas Az alapító becenevéből jön, ugyanis Adolf Dasslert a barátai csak Adi-nak szólították. A testvére, Rudolf Dassler (Rudi) később szintén saját cipőgyártó céget alapított, Ruda néven. Később ezt Pumára nevezte át. Adobe A cég nemes egyszerűséggel arról az…..