Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paonnenoire.

35 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kifosztott gyógyszertárak, pánikvásárlásba feledkezett tömeg, ami elvitt már mindent, aminek a nevében szerepel a vitamin szó, vagy ott tetszeleg a drogériák megfázásra javasolt termékei közt. A hozzám hasonló, tömeges bevásárlást messziről elkerülő emberek már mindennek csak a hűlt helyét találták,…..
Az 2017-es Glamour Women of the Year jelszava a #GirlPower, ami nem is lehetne aktuálisabb, mint most, miután nők ezrei vonultak fel Washingtonban különböző jogokat követelve. A díj számos országban szimbolizálja a nőktől adott elismerést a kiemelten teljesítő nők felé, amiről Maróy Krisztina, a…..
A mai kor nője egyenjogúságot akar. Nem férfi akar lenni, hanem egy olyan rendszer része, ahol az ő szava jogilag ugyanannyit ér elvben és gyakorlatban is, mint egy férfié. A fejlettebb társadalmak körében ez a dolog már régen lerágott csont, mindkét téren. Vannak azonban olyan közösségek, ahol…..
Napok óta ígérik azt a 15 fokot és minden egyes alkalommal elhiszem, annyira várom már a tavaszt. A dolgon mit sem enyhít az, hogy a közösségi oldalakon folyamatosan feltűnnek a márciusi és az áprilisi bulik, melyekre minden ismerősöm visszaigazol és melyeket reméljük, sok szabadban töltött perccel…..
Azt hiszem, sikerült lerombolni a bennem lévő sztereotípiákat a szállodákban helyet foglaló éttermekkel kapcsolatban. Korábbi tapasztalataimból építkezve messzire elkerültem ezeket a helyeket, ha vacsoráról volt szó. Ez esetben kivételt tettem : felkaptam a kedvenc fotós barátnőmet, akinek…..
Alig egy hete hozták nyilvánosságra, hogy kik lesznek a legesélyesebbek az idei Fonogram díjra és alig egy hét maradt arra, hogy izguljunk, idén melyik művész viheti haza az arany mikrofont formázó szobrot. A magyar és a külföldi előadókat egyaránt elismerésben részesítő eseményt, bárki élőben…..
  Néha megesik, hogy egy recept, amit a képmegosztó oldalról vadásztam le, jól sikerül. Mondjuk annyira, hogy az összes baráti összejövetelen feltálalom. Ha már a konyhában vagyok, nagyon nehéz lebeszélni arról, hogy kicsit olaszosan készítsek el valamit. Ebben az esetben a darált húsos szósz esett…..
Néha, mind elájulhatunk magunktól, főleg, ha olyan szuper dolgokat tudunk létrehozni, melyek segítenek, gyönyörködtetnek, vagy rávezetnek az útra az önfelismerés felé. Néha megköszönhetjük, hogy vannak, akik inspirálni tudnak az alkotásban és erőt adhatnak nekünk a folytatáshoz. Amikor alkotunk ,…..
Már csupán pár nap maradt arra, hogy mindenki szavazni tudjon az éjszakai élet kedvenc helyszíneire a Budapest Nightlife Awards-on. Számtalan lokál, számtalan kategóriában versenyez a Heineken által kiosztásra kerülő elismerésekért, melyeket február 2-án adnak át egy Mary Popkids koncert után, az…..
Maradjon édes titok, hogy miért pont velük kezdem az évet és a híres zenészekről szóló cikksorozatot. Beszéljünk most az ő édes pillanataikról, melyek a kirakatban voltak, ahelyett, hogy pusztán pár ember emlékezetében váltak volna egyre színesebbé. Kik voltak azok, akik miatt a kedvenc dalszerzőink…..
Új és meglehetősen kellemetlen jelenség ütötte fel a fejét a közösségi oldalakon : megjelentek az igénytelen vállalkozók által hitegetett ügynökök, akik rossz hírű kozmetikai termékeket akarnak eladni minden ismeretlennek. Ha te sem szeretnéd a Karácsonyt a bőrgyógyászaton tölteni, akkor olvass…..
Pár hónappal ezelőtt elindult egy igen jó kis kezdeményezés, amiben önkéntes meseolvasókat keresnek kórházban fekvő gyerekek mellé. A Gyógyvarázs nevet viselő programhoz nem csak Karácsony előtt, hanem bármikor lehet csatlakozni, így egész évre el lehet látni a kis betegeket érdekes történetekkel.…..
Paonne Noire Hello Bloglovin! 2016.11.22 18:39:53
Follow my blog with Bloglovin <a href="https://www.bloglovin.com/blog/18349163/?claim=gcxj4fbaw4p">Follow my blog with Bloglovin</a>..
Szinte minden banda és valamire való szórakozóhely kötelességének érzi, hogy méltóképpen búcsúztassa el az óévet és hatalmas bulikkal emlékeztessen arra, milyenek is voltak a legkedvesebb zenei élmények. Lesz őrülten táncolós buli, amin még jótékonykodhatsz is és lesznek olyan fellépők is, akik…..
Hamarosan itt a Karácsony és a boltok is megteltek a szebbnél, szebb divatcikkekkel: szoknyákkal, fehérneműkkel, kiegészítőkkel és persze kabátokkal. Az idei szezonból sem maradhat ki a piros, de szerencsére olyan árnyalatok is helyet kapnak, mint a pávakék, a mély lila és természetesen a fekete. Az…..
Már a Bands In Town jelen állása szerint is izgalmas évnek nézünk elébe, ami a turnén lévő világsztárokat illeti és szinte fogalmunk sincs, kik lesznek még a hazai és a környező fesztiválok line upperei. Két hete, a Depeche Mode egy online sajtótájékoztatón jelentette be a hivatalos koncert…..
Három éve hatalmas hír volt, hogy az EU törvénybe vette : olyan terméket nem enged át a kereskedelmi határokon, melyet állatokon teszteltek. A cégeknek így át kellett állniuk azokra az alternatív megoldásokra, mint a bőrhöz hasonló, mesterséges utánzatok, ha európai országban akarnak kereskedni. A…..
Egyáltalán nem kell messzire menned, ha azt szeretnéd, hogy valaki lefotózzon meztelenül és sokan csak akkor mennek messzire modellt keresni, ha a feleségük sodrófával járja a környéket a nyomukban. A Facebook csoportok csak úgy hemzsegnek a "jobbnál-jobb" ajánlatoktól és az ismeretlen…..
Már csak pár nap maradt a Mercedes-Benz Fashion Week-ig, ahol kiderül, itthoni designereink miben mesterkedtek eddig a jövő nyarat illetően. Ha nem tudod, milyen ruhában készülj a jeles eseményre, akkor olvass tovább és nézd meg, mik az idei ősz kedvenc darabjai, a teljesség igénye nélkül. ..
Budapesten beszélt meg találkozót a zene, a színház, az irodalom és a gasztronómia, ráadásul mindenki szeme láttára fogják felfedni előttünk azokat a dolgokat, amiket igazán szeretnek egymásban. A cseppet sem titkolt randevúnak egy 102 éves hotel 102 éves étterme szolgáltat majd hátteret, hogy az…..
Létezik az az ember a földön, aki kis híján 71.000 dollárt keresett azzal, hogy krumplisalátát akart készíteni és léteznek olyan alakok, akik szerint életük kihagyhatatlan lehetősége, hogy Hamlet-nek öltöztessék a házi kedvencüket. Sajnos a jó kis startup-ok kedvenc gyűjtőhelye, a Kickstarter is…..
Annak, aki az űrbe szeretne menni hatalmas koponyával kell rendelkeznie, vagy rengeteg pénzre van szüksége. Egy igazi asztronauta minimum fizikus, matematikus vagy zseni kémiából, míg egy űrturista szimplán normális egészségügyi kondícióban van, ami elég ahhoz, hogy több, mint 100 kilométeres…..
Eljött a bűvös 30 éves kor az ország egyik legkedveltebb animációs filmje számára, amit Ternovszky Béla rendezett. Safranek szenvedéseinek, Mr. Teufel zsarnokoskodásának és a patkányok bénázásának tiszteletére felkerült egy videó is a YouTube-ra, amiben a tavaly elhunyt Sinkó László mondja fel…..
Harminc éve annak, hogy bemutatták az ország egyik legkedveltebb animációs filmjét, ami finom gúnnyal és sok humorral fűszerezve tartott görbe tükröt az akkori politikai helyzet és a kor filmes hősei elé. Ennek örömére, úgy gondoltam illene ezredszerre is megnézni az alkotást és miközben linkeket…..
Ha nem hiszel a Mikulásban, a húsvéti nyusziban, a fogtündérben vagy a csodákban, abban mégis biztos lehetsz, hogy a szövegírói szakma nemcsak létezik, hanem rendkívül fontos is minden vállalkozás életében. Azt hiszem, túl nagyvonalúan fogalmaztam. Nem jelenthető ki, hogy minden vállalkozás…..