Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Watermill

9 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazánktól 3000 kilométerre fekvő Lisszabon, egy igazi "élő" város. Habár Portugália fővárosa és az ország legnagyobb városa is, mégsem metropolisz. Egy igazán nyüzsgő, sokoldalú, de ugyanakkor átlátható és barátságos település. Tavaly januárban Amszterdamba készülődtünk kettesben, azonban egy…..
Ma van Nőnap illetve a névnapom és úgy tűnik, hogy végre beesett hozzánk a tavasz. Kicsit sem bánom mert a tél kutya szigorúan búcsúzott, a múlt héten szerdán még -15C-ban vártam a vonatot reggel az állomáson. Na az rettenetes volt főleg olyan buci fejjel. Mostanra már kimásztam a náthából, elvileg…..
hát igen... hosszú ez a tél de nagyon ráadásul jóval keményebb mint a tavalyi, hetekig nem emelkedik a hőmérő 0C fölé. Először talán ma két nap ónos eső és havazás után. Bár kopp-kopp az igazán durva bulit eddig megúsztuk az autópályán :-) Merugye ingázunk tovább rendületlenül. Mindössze annyi a…..
Helló mint helló.... Megint eltelt pár hónap. Asszem gyakrabban kellene írnom, így biztos kifelejtek egy csomó dolgot. Volt ugye közben egy Karácsony ami a 3 hét szünettel nagyon jól sikerült, sajnos a Dia jóval kevesebbet jöhetett el. Aztán amint elkezdődött az újév már le is szedtük a fát, ne…..
Huhh jól elszaladt megint több int fél év :-) sőt majdnem egy... Majdnem egy éve lakunk itthon és ingázok. Otthon lakni jó, nagyon jó. Ingázni már nem annyira de viselhető. Ma éppen tejföl köd volt hajnalban, tegnap meg zuhogó eső, helló ősz. De eddig mindig rendben ideértünk.…..
Emily és a hihetetlen család 2015.01.13 11:06:45
Eljött a 2015-ös év is. A dolgok csak úgy történnek... a legfontosabb, hogy 2014 november 28-tól újra Győrben élünk. Az azóta eltelt egy hónapban sikerült teljesen visszaszokni, DiaMia csodásan otthonossá varázsolta a rözidansziát :-) Vivuska is visszakapta a régi szobáját…..
Emily és a hihetetlen család 2015.01.13 10:39:09
Ejha július óta jól eltelt az idő, történt egysmás :-) A kis Nyuszi elmúlt egy éves. Mászik mint a gép, követ minket mindenhova a lakásban és az sem zavarja ha közben lekapcsoljuk a villanyt. Többnyire átalussza az éjszakákat, igaz, hogy kilenc körül visszük csak lefeküdni.…..
Persze persze növünk is mint a bolondgomba de inkább fejlődünk. Mármint Emily... én már nem annyira :-) A kiscsaj imád pörögni forogni fekve az ágyon, este lefekvés előtt még megjáratjuk így egy kicsit, hogy jobban fáradjon. Aztán amikor már elkezd nyümmögni az álmosság…..
Volt egy hosszú hétvégénk május 1. miatt amit otthon töltöttünk... jó volt de nagyon! Emily nagyon élvezte, hogy a stáb körülötte folyamatosan adja elő a performanszokat :-) Jutka mama és Ernő Papa simán felléphetnének már a zenés táncos műsorukkal. Most szerencsére a…..
Emily és a hihetetlen család 2014.04.25 10:54:34
Emily tegnapelőtt volt féléves :-) elképesztő hogy repül az idő és mennyit változik egy baba fél év alatt. Egyesek kétlik... de már megvan az első szava is amit már többször is kiejtett. Na mi lenne más mint "Apa" :-) hehe tudja a csaj, hogy kell megfőzni engem. A fogai jönnek,…..
1. (én, lassan, tagoltan) - És önt hogy hívják?     (ő) - Bond. James Bond. 2. (ő) - (rámutat a képre)     (én) - Láma     (ő) - (felmutat a mennyezetre)     (én) - Az a Lám-Pa     (ő) - (rámutat a képre)     (én)…..
Watermill 2013.11.27 06:30:30
Mármint Anita és családja Ausztráliában. Határátkelésük az alaposan végiggondolt és megtervezett fajtából való, de nem csak ezért érdemes elolvasni a történetet. (A nyitóképen kívül mindegyik fotó Anitáé, amit külön köszönök.) „Pénteken délután lementünk a…..
Anyukám felolvasta neki ezt a verset: Gazdag Erzsi: Lépegetődal Ez a kislány jaj de szép! Ha egyet lép, hozzám lép. Ha kettőt lép, tillárom! A karomat kitárom. Hogyha hármat lépeget, mondok neki szépeket: tipi-topi, kislányom, jer ölembe, virágom! Lili meg erre…..
Erről majd mindenképp szeretnék videót, de a kisfuvola nagyon szereti ám a zenét. Ha énekelünk, vagy megy valami a zene, vagy csak TB-vel tapsolunk (néha két szólamban), máris bólogat, meg tapsol ő is. És mindig pontosan a mérőre (ezt Bandi mondta így, az én aktív…..
Ha a kisgyermek nyűgös, álmos, bennünket dolgunk köziben megzavar és karba kéredzkedik, ám aludni mégsem akar, megoldás lehet a háton hordozás.  Végezzünk ritmikus tevékenységeket, például töröljük le az asztalt (dörzsöljük a keményen odaszáradt ételmaradékokat,…..
Máskor verd be jól a patkószeget. Én csak az öblítős flakont raktam le lecsöpögni, mert kicsit kifolyt az öblítő, hát lemostam. De valahogy, nem is vettem észre hogy, ezzel meglöktem a reszelőt, ami nekidőlt a két vágódeszkának. A vágódeszkák előredőltek, neki a…..
Előretolt helyőrség SzüLILInap 2013.05.28 22:43:03
(kösz a címet, GO!) azt hittem, ma már nem is fogok tudni írni. az a baj a szülinapokkal, hogy az ember várja, készül rá, és aztán ugyanúgy eltelnek, mint a rendes napok. Pont ugyanolyan hosszúak. De nem lesz még egy ilyen év, aminek ennyire markánsan emlékeznék az…..
Watermill 2013.05.29 09:34:13
Előretolt helyőrség Párban 2013.03.19 10:35:56
Azért az olyan jó, hogy mikor a kisnyúl másodszor rakja csurig a nadrágját egy órán belül, TB pedig épp hazaér a munkából, és kérés nélkül felajanlja, hogy elviszi ő lemosni. Így én foglalkozhattam az ebéddel, minek során eltörtem a kedvenc befőttesüvegem, és odaégettem…..
Angliába jöttem Újratöltve 2012.11.11 22:48:31
Sokat gondolkoztam... Mi legyen a bloggal? Folytassam? Vagy ne? Sok helyről kaptam megerősítést - köztük sok ismeretlen olvasótól is- hogy hiányoznak a történetek.  Akkor kezdjük el... Valahol ott szakadt meg a "film" hogy elindultam Magyarországra... Nem írom hogy haza mert nem…..
ó, nyáron élni jó! ..
Watermill 2012.07.11 13:11:18
Do you sprechen magyar? Juko 2012.06.24 20:18:00
Nem elég angolul tudni, kell a gondolatolvasás is... Iskolapadban nyelvet tanulni az ostoba is tud. Mert amíg a tanár arról magyaráz, hogy az autó az car, és ez az én autóm, az this is my car, addig külföldön szétlopják a bőröndjeidet a kocsid csomagtartójából, ha nem ismered a…..