Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor08

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
Gabor08 2017.05.25 02:39:57
@Szalay Miklós: Sajnos sok, az egyszeru ember, sok videki, kevesbe iskolazott- minden orszagban ezek alkotjak a tomeget. Ha nem igy lenne akkor a Fidesz nem lenn hatalmon, ill nem feltene ennyire a hatalmat!
Vendégszerzőnk, Jeszenszky Zsolt írása   Ha sikertelen lesz a népszavazás... ...megbukik a Fidesz? Belecsap a ménkű Orbánba? Felszedik a síneket a felcsúti kisvasúton? Mészáros Lőrinc visszamegy gázszerelőnek?..
Gabor08 2016.09.26 21:38:40
@nu pagagyí: De az a gond hogy a legtobb embernek nincsen meg tul hulye ahoz hogy tudja valojaban mire szavaz!
Gabor08 2016.09.26 21:47:25
@Mr. Rick Blaine: Sajnos szerintem is igazad van!
Gyorsan megpróbálom kifogni a szelet a fanyalgók vitorlájából: nyilván senki, a mai poszt szerzője, Péter sem gondolja azt, hogy írása eljut a brit kormányfőig, ugyanakkor nem is ez a lényeg, hanem a benne megfogalmazott gondolatok, melyek most éppen levél formában jutottak…..
Gabor08 2016.09.21 18:49:11
@diggerdriver: Szia

Szerintem reszben teszik - nem kapsz tamogatast x evig - ami szerintem helyes - tegyel le valamit az asztalra mielott elveszel!
Vajon mitől lesz jól élhető egy ország, egy társadalom? Vajon tényleg létezik-e a "létezés magyar minősége", amiről Orbán Viktor kormányfő beszélt? És ha igen, mi az? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre is megpróbál válaszokat adni Piefke, akit a Magyarország 2.0 pályázatra…..