Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csab carmarthen

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A katolikus.ma oldal "Francesco c. film: Manipulálták Ferenc pápa nyilatkozatát?!" címmel közölt releváns részleteket Ferenc pápa szavainak "Francesco" című portréfilmbe történt beszerkesztéséről. A cikkükkel kapcsolatban az alábbi bejegyzést tettük közzé a Facebook oldalunkon. (Manipulálták Ferenc…..
csab carmarthen 2020.11.06 07:34:07
@kritizator: a fordító kissé slendriánul tette oda zárójelbe a saját megjegyzését.
(jogos az észrevétel!!:))

Itt az angol fordítás (a nevezett szerkesztői megjegyzés nélkül):
www.jesusmariasite.org/blessed-anne-catherine-emmerich-prophecy-on-the-two-popes/

A két-pápás egyházat Assisi Szt Ferenc is megkapta próféciában:

archive.org/stream/worksseraphicfa00frangoog#page/n268/mode/1up

248-251.oldal
XIII. fejezet
A Szent Ferenc szóhasználata nagyban összecseng Jézus az evangéliumban adott leírásával:

21Akkora lesz a gyötrelem, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mindmáig és nem is lesz. 22Ha nem rövidülnének meg azok a napok, nem menekülne meg egyetlen ember sem. De a választottak kedvéért megrövidülnek azok a napok.
szentiras.hu/SZIT/Mt24,21-22
A homoszexuálisoknak jogukban áll egy család részévé válni. Ők Isten gyermekei, és joguk van a családhoz. Senkit sem szabadna megvetni vagy megnyomorítani emiatt. Törvényt kellene alkotni a bejegyzett élettársi kapcsolatról. Ilyen módon jogilag is védetté válnának. Én kiálltam emellett. A fenti…..
Bezáratta az egyházmegyéje papneveldéjét Eduardo Maria Taussig, az argentínai San Rafael püspöke (a kezdőképen), mert az intézményben azután is lehetőséget adtak nyelvre áldozásra, hogy a püspök a járványveszélyre hivatkozva kötelező kézbe áldozást írt elő. A szeminárium papjai ragaszkodtak ahhoz,…..
csab carmarthen 2020.08.22 04:59:37
KV BLOG A végső katolikus válasz 2019.12.15 00:09:58
Részleges búcsút intünk. Imádságos mérlegelés és közös eszmecserék után, a legörömtelibb okból tesszük: az elmúlt hónapokban a szerkesztőségünk több tagja is elérte családjában azt a gyermekszámot, amelybe felelős szülőséggel, teljesidős civil munka mellett, a szerkesztői szolgálat már nem fér…..
csab carmarthen 2019.12.27 12:19:42
A német "szinódusi út" első megállapítása: a homoszexualitás a szexualitás normális formája. Mindezt a német katolikus püspöki konferencia a házasság és a család témáiért felelős bizottsága (a katholisch.de cikkében nevesítve: a bizottság elnöke, Heiner Koch berlini érsek, valamint Franz-Josef Bode…..
csab carmarthen 2019.12.21 00:44:27
HE HOMOSEXUAL PAPACY?
There is no authentic love for you, not one shred.
December 20, 2019 85 Comments
PODCAST AVAILABLE FOR PREMIUM SUBSCRIBERS
TRANSCRIPT

Reports swirled around the internet earlier yesterday that the Pontifical Biblical Commission had given its approval to a reading of Sacred Scripture that approves of homosexual unions. The reports were based on a new 300-page book entitled What Is Man?

Some media outlets reported the book said the following things about homosexuality: "a legitimate and dignified expression of the human being." The media reports went on to claim that the book said, "A new and more adequate understanding of the human person imposes a radical reservation on the exclusive valuation of the heterosexual union in favor of an analogous reception of homosexuality and homosexual unions."

In short, the time for looking at heterosexual unions as the only morally permissable union is at an end. Put the brakes on the idea of just heterosexual unions. The Church has been wrong for 2,000 years. It's time to now include homosexual unions as also morally legitimate.
www.churchmilitant.com/video/episode/vortex-the-homosexual-papacy

Az Európai Unió rá akarja kényszeríteni az azonos neműek házasságát a tagállamokra. www.youtube.com/watch?v=akuObMknv7Y

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2019.12.19 06:22 |

Megdöbbentő és egyben felháborító dolog derült ki az Európai Parlament üléséről. A Parlament elfogadott egy olyan határozatot, mely a tagállamokra akarja kötelezni az azonos neműek házasságát és az "LMBTQI személyek védelmét". Deutsch Tamás EP-képviselő közösségi oldalán számolt be róla.

"Tegnap az Európai Parlament a Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű és Interszexuális (rövidítve: LMBTI) személyek helyzetével foglalkozó határozatot fogadott el.

A szöveg javarészt az unalomig ismert jogvédő mantra. A határozat F. pontja például így szól: “mivel az LMBTI-közösség biztonsága és Európa teljes lakosságának biztonsága egymástól nem független”. Igen, nem tévedés, jogvédőék szerint a tömeges illegális migráció jelentette terrorfenyegetés és az európai emberek biztonsága egymástól teljesen független dolgok, ezeket illetlenség összekapcsolni, viszont az LMBTI-közösség biztonsága és Európa biztonsága szorosan összefüggenek.

Egy másik helyen, a határozat 18. pontjában az szerepel, hogy az Európai Parlament “ismételten felkéri a Bizottságot, hogy (...) fogadjon el uniós szintű LMBTI-stratégiát”.
Igen, nem tévedés, uniós szintű LMBTI-stratégia közeleg.

A dübörgő genderizmus idején mindez már szinte szóra sem érdemes.A határozat viszont arról is rendelkezik, hogy az Európai Parlament“25. elítéli a kiskorúak számára hozzáférhető információkról szóló jogszabályokkal való, különösen az oktatás és a média területén folytatott visszaélést, amely arra irányul, hogy cenzúrázzák az LMBTI-vonatkozású tartalmakat és anyagokat,”.

Az Európai Parlament többsége tehát a virtigli LMBTI-ideológia jegyében elítéli és megváltoztatandónak minősíti azokat a tagállami törvényeket, és a törvényekre épülő gyermekvédelmi gyakorlatokat, amelyek szerint a kiskorúak védelme érdekében - más, rájuk veszélyes tartalmak mellett - az LMBTI tartalmak hozzáférését is szűrik, korlátozzák a gyermekek számára. Az EP határozat szerint az LMBTI tartalmak nem korlátozhatóak.

A határozat rendelkezése szerint az Európai Parlament“6. (...) felhívja a tagállamokat, hogy vezessenek be az azonos neműek közötti házasságok (...) egyenlő elismerésére vonatkozó jogszabályokat,”.

Az Európai Parlament többsége tehát,

Az összes DK-s, a megmaradt egyetlen MSZP-s és az összes Momentum-os képviselő lelkes támogató szavazatával !!!!!!!!!!!!!

Az uniós szerződésekkel egyébként teljesen ellentétesen - arra akarják rákényszeríteni a tagállamokat, hogy mindenhol kerüljön be az országok jogrendjébe az azonos neműek házassága."
Az EP többsége szerint tehát nincs alkotmányos szuverenitás, nincs demokratikus népképviselet, nincs szabad akarat, ha az azonos neműek házasságáról van szó.A Fidesz és a KDNP képviselői nem támogatták a határozatot.
Talán ezek után lenne értelme elgondolkodni Bayer Zsolt javaslatán.

hirhatter.eu/az-europai-unio-ra-akarja-kenyszeriteni-az-azonos-nemuek-hazassagat-a-tagallamokra?fbclid=IwAR3aGxnX9SQIZ1J1eV_x5C2ZvQY_rnnRup7Ygy-a8LChaR0JZqqeEqFdo9Y
"Az életfogytiglani börtönbüntetés burkolt halálbüntetés." - ezzel indokolta korábban Ferenc pápa, miért tartaná helyesnek a világon mindenhol eltörölni a halálbüntetéssel együtt az életfogytiglani börtönbüntetést is. A Szentatya még 2014. október 23-án beszélt erről egy a Nemzetközi Büntetőjogi…..
csab carmarthen 2019.10.01 11:30:26
az iszlám állam minden hohéra kószáljon szabadon...
...de lehetőleg inkább FP és Mutter tervei szerint az EU hadsereg álig felfegyverzett katonájaként...

2015. szeptember 7-én huszonnyolc európai szabadkőműves-páholy adott ki közös nyilatkozatot, amelyben felszólítják az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót.

www.youtube.com/watch?v=K0hD7IffTJs

Nemleges válasz esetére azzal fenyegetnek, hogy újabb konfliktusokat szítanak Európában. (A nyilatkozatot többek között a francia Medias-presse.info tette közzé 2015. szeptember 9-én.)
A páholyok arra hivatkoznak, hogy felül kell emelkedni a nemzeti egoizmuson, az európai vezetőknek be kell tartaniuk az emberi jogokat, a szolidaritás és testvériség eszméit, s az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatából kell kiindulniuk. Meglepő, hogy a nyilatkozat lényegében ultimátum jellegű, ugyanis kijelentik, hogy ha az európai államok nem engedélyezik a korlátlan bevándorlást, akkor, mintegy válaszképpen, „megosztottságot és konfliktusokat” helyeznek kilátásba.
Mindebből levonható néhány következtetés a szabadkőműves-szervezetek alapállásáról. Kiindulópontjuk a szabad individuum és a francia forradalomig visszanyúló emberi jogok, eszményük az egyének közötti világméretű társulás, „szolidaritás”, s ezáltal egy univerzális világpolgárság, világtársadalom létrejötte. A nemzetet, a nemzetállamokat a múlt rekvizitumai közé sorolják, a „nemzeti egoizmust”, a nacionalizmust pedig meg kell szüntetni, hogy átvegye a helyét a kozmopolita nemzetköziség, a globalizmus.
Ezen belül egy olyan új Európát képzelnek el, amelyben keverednek az etnikumok és a vallások, megszűnik a kereszténység és a keresztény egyház kitüntetett pozíciója, hogy helyette egyfajta „ökumenizmus” vegye át a szerepet. Ez rövid távon a vallások közeledését és kiegyenlítődését jelentheti, hosszú távon azonban felbukkan az egységes világtársadalom mintájára és logikus következményeként az egységes, szinkretista világvallás víziója is.
Ebben az összefüggésben pedig korántsem véletlen, hogy a szabadkőműves-szervezetek nagy erőkkel támogatják a korlátok nélküli bevándorlást Európába, mert ez eszmei-ideológiai víziójuk megvalósítását segítheti elő. És az is teljesen világos, hogy azokat a kiemelkedő súlyú, fontos intézményeket irányító személyiségeket is támogatják, akik céljaiknak megfelelő közéleti tevékenységet folytatnak.
Nem vitás, hogy Ferenc pápa egyértelműen a migránsok feltétlen befogadá­sára helyezte, helyezi a hangsúlyt, s a szabadkőművesek által is hangoztatott szolidaritás és humánum fontosságát emeli ki, már-már közelítve az ultraliberális emberi jogi fundamentalizmushoz.
Feltűnő az is, hogy Ferenc tézisei is kifejezetten a migráns mint egyén szempontjaira helyezik a fő hangsúlyt, miközben feltűnően hiányoznak ezekből az érvelésekből a nagyobb közösségek, az európai nemzetek szempontjai, a nemzeti értékek, érdekek figyelembevétele, a nemzetekkel kapcsolatos „tolerancia”, „szolidaritás” és „humanizmus”. Úgy tűnik, hogy a migráns emberi jogai a legfontosabbak, és a történelmi, keresztény nemzetek jogai pedig lényegtelenek, érdektelenek és „tradicionalisták”.

www.magyaridok.hu/velemeny/szabadkomuvesseg-es-papa-1647286/
csab carmarthen 2019.10.01 11:32:40
az iszlám állam minden hohéra kószáljon szabadon...
...de lehetőleg inkább FP és Mutter tervei szerint az EU hadsereg álig felfegyverzett katonájaként...

2015. szeptember 7-én huszonnyolc európai szabadkőműves-páholy adott ki közös nyilatkozatot, amelyben felszólítják az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót.

www.youtube.com/watch?v=K0hD7IffTJs

Nemleges válasz esetére azzal fenyegetnek, hogy újabb konfliktusokat szítanak Európában. (A nyilatkozatot többek között a francia Medias-presse.info tette közzé 2015. szeptember 9-én.)
A páholyok arra hivatkoznak, hogy felül kell emelkedni a nemzeti egoizmuson, az európai vezetőknek be kell tartaniuk az emberi jogokat, a szolidaritás és testvériség eszméit, s az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatából kell kiindulniuk. Meglepő, hogy a nyilatkozat lényegében ultimátum jellegű, ugyanis kijelentik, hogy ha az európai államok nem engedélyezik a korlátlan bevándorlást, akkor, mintegy válaszképpen, „megosztottságot és konfliktusokat” helyeznek kilátásba.
Mindebből levonható néhány következtetés a szabadkőműves-szervezetek alapállásáról. Kiindulópontjuk a szabad individuum és a francia forradalomig visszanyúló emberi jogok, eszményük az egyének közötti világméretű társulás, „szolidaritás”, s ezáltal egy univerzális világpolgárság, világtársadalom létrejötte. A nemzetet, a nemzetállamokat a múlt rekvizitumai közé sorolják, a „nemzeti egoizmust”, a nacionalizmust pedig meg kell szüntetni, hogy átvegye a helyét a kozmopolita nemzetköziség, a globalizmus.
Ezen belül egy olyan új Európát képzelnek el, amelyben keverednek az etnikumok és a vallások, megszűnik a kereszténység és a keresztény egyház kitüntetett pozíciója, hogy helyette egyfajta „ökumenizmus” vegye át a szerepet. Ez rövid távon a vallások közeledését és kiegyenlítődését jelentheti, hosszú távon azonban felbukkan az egységes világtársadalom mintájára és logikus következményeként az egységes, szinkretista világvallás víziója is.
Ebben az összefüggésben pedig korántsem véletlen, hogy a szabadkőműves-szervezetek nagy erőkkel támogatják a korlátok nélküli bevándorlást Európába, mert ez eszmei-ideológiai víziójuk megvalósítását segítheti elő. És az is teljesen világos, hogy azokat a kiemelkedő súlyú, fontos intézményeket irányító személyiségeket is támogatják, akik céljaiknak megfelelő közéleti tevékenységet folytatnak.
Nem vitás, hogy Ferenc pápa egyértelműen a migránsok feltétlen befogadá­sára helyezte, helyezi a hangsúlyt, s a szabadkőművesek által is hangoztatott szolidaritás és humánum fontosságát emeli ki, már-már közelítve az ultraliberális emberi jogi fundamentalizmushoz.
Feltűnő az is, hogy Ferenc tézisei is kifejezetten a migráns mint egyén szempontjaira helyezik a fő hangsúlyt, miközben feltűnően hiányoznak ezekből az érvelésekből a nagyobb közösségek, az európai nemzetek szempontjai, a nemzeti értékek, érdekek figyelembevétele, a nemzetekkel kapcsolatos „tolerancia”, „szolidaritás” és „humanizmus”. Úgy tűnik, hogy a migráns emberi jogai a legfontosabbak, és a történelmi, keresztény nemzetek jogai pedig lényegtelenek, érdektelenek és „tradicionalisták”.

www.magyaridok.hu/velemeny/szabadkomuvesseg-es-papa-1647286/
A mozambiki útja során Ferenc pápa szeptember 5-én huszonnégy jezsuita szerzetest is fogadott, ahol a rendtársai szabadon kérdezhettek tőle. A beszélgetésen elhangzottakból az azon szintén jelenlévő Antonio Spadaro SJ közölt részleteket a La Repubblica olasz lapban. A megjelentekből mi is…..
csab carmarthen 2019.10.01 11:24:16
A szabadkőművesség Ferenc pápát megválasztása óta különös becsben tartja, és ezt a tényt nem árt figyelembe vennünk akkor, amikor a Vatikán vezetőjének tevékenységét és annak lehetséges következményeit megítéljük nem sokkal békéltetőnek szánt egyiptomi útja után, ahol szélsőséges muszlim csoportok kopt keresztényeket ölnek halomra.
Kezdjük először is azzal, hogy a pápa megválasztását követő napon az Olasz Nagy Kelet páholy (Grande Oriente D’Italia), amely az ország szabadkőműveseit képviseli, kibocsátott egy hivatalos közleményt, melyben dicsérte őt a megválasztása napján megtett első egalitariánus, egyenlőségre törekvő intézkedéseiért. A dokumentum nyilvánvalóvá tette a szabadkőművesek azon várakozását, hogy az új pápa az egyházat a szabadkőművesség által vágyott demokratikus útra vezeti majd. Ez az álláspont az Olasz Nagy Kelet páholy hivatalos honlapján jelent meg. (Forrás: Katolikus-honlap.hu)
Gustavo Raffi, a páholy nagymestere ekkortájt arról beszélt, hogy „Ferenc pápával semmi sem lesz többé olyan, mint előtte”, illetve kifejtette: „Az egyszerű kereszt, amit fehér reverendáján viselt, reményt kelt bennünk, hogy az egyház emberei újra felfedezik a minden jóakaratú emberrel és a szabadkőművességgel való párbeszéd fontosságát, ami a latin-amerikai tapasztalat tanítása szerint az emberiség javára és haladására szolgál, amint azt Bolívar, Allende és José Martí is megmutatta, hogy csak néhányat említsünk. Ez az a »fehér füst«, amit várunk korunk egyházától.”
Ha a szabadkőművesség mondja azt, hogy az új pápával semmi nem lesz többé olyan, mint előtte, annak különös jelentősége van. De menjünk is tovább! Jorge Mario Bergoglio bíborost 2005-ben a Buenos Aires-i Rotary Club mint az év emberét a klub Silver Laurel díjával tüntette ki.
A Rotary-klub-tagság, illetve a klubhoz kötődés általában nem áll távol a szabadkőművességhez kapcsolódás beismerésétől, vagy utóbbi céljainak elfogadásától. A Rotary Magazin 2013-as számában egy bizonyos Martin Lohmann nevű szerző a pápát dicséri, és idézi Perez izraeli elnököt, aki szerint „Az újonnan megválasztott pápa az Istennek való odaadás, az Isten iránti szeretet, a béke iránti szeretet, egy szent szerénység és egy most ébredő kontinens mellett áll ki.”
Érdemes felfigyelni az „egy most ébredő kontinens” kitételre. Vajon mit takarhat ez a gondolat, mi lehet a tartalma ennek az ébredésnek? Érdemes ezzel összefüggésben idézni a Time Magazin címoldalát a pápa megválasztását követően. A címoldalon ez szerepelt: „New World Pope (Az új világ pápája). Vajon mit jelent itt az új világ? Mindenesetre Ferenc pápa az ökumenizmus elkötelezett híve, s nagy megértéssel, empátiával beszél az iszlámról, annak egyistenhitéről.
www.magyaridok.hu/velemeny/szabadkomuvesseg-es-papa-1647286/
csab carmarthen 2019.10.01 11:27:04
2015. szeptember 7-én huszonnyolc európai szabadkőműves-páholy adott ki közös nyilatkozatot, amelyben felszólítják az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót.

www.youtube.com/watch?v=K0hD7IffTJs

Nemleges válasz esetére azzal fenyegetnek, hogy újabb konfliktusokat szítanak Európában. (A nyilatkozatot többek között a francia Medias-presse.info tette közzé 2015. szeptember 9-én.)
A páholyok arra hivatkoznak, hogy felül kell emelkedni a nemzeti egoizmuson, az európai vezetőknek be kell tartaniuk az emberi jogokat, a szolidaritás és testvériség eszméit, s az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatából kell kiindulniuk. Meglepő, hogy a nyilatkozat lényegében ultimátum jellegű, ugyanis kijelentik, hogy ha az európai államok nem engedélyezik a korlátlan bevándorlást, akkor, mintegy válaszképpen, „megosztottságot és konfliktusokat” helyeznek kilátásba.
Mindebből levonható néhány következtetés a szabadkőműves-szervezetek alapállásáról. Kiindulópontjuk a szabad individuum és a francia forradalomig visszanyúló emberi jogok, eszményük az egyének közötti világméretű társulás, „szolidaritás”, s ezáltal egy univerzális világpolgárság, világtársadalom létrejötte. A nemzetet, a nemzetállamokat a múlt rekvizitumai közé sorolják, a „nemzeti egoizmust”, a nacionalizmust pedig meg kell szüntetni, hogy átvegye a helyét a kozmopolita nemzetköziség, a globalizmus.
Ezen belül egy olyan új Európát képzelnek el, amelyben keverednek az etnikumok és a vallások, megszűnik a kereszténység és a keresztény egyház kitüntetett pozíciója, hogy helyette egyfajta „ökumenizmus” vegye át a szerepet. Ez rövid távon a vallások közeledését és kiegyenlítődését jelentheti, hosszú távon azonban felbukkan az egységes világtársadalom mintájára és logikus következményeként az egységes, szinkretista világvallás víziója is.
Ebben az összefüggésben pedig korántsem véletlen, hogy a szabadkőműves-szervezetek nagy erőkkel támogatják a korlátok nélküli bevándorlást Európába, mert ez eszmei-ideológiai víziójuk megvalósítását segítheti elő. És az is teljesen világos, hogy azokat a kiemelkedő súlyú, fontos intézményeket irányító személyiségeket is támogatják, akik céljaiknak megfelelő közéleti tevékenységet folytatnak.
Nem vitás, hogy Ferenc pápa egyértelműen a migránsok feltétlen befogadá­sára helyezte, helyezi a hangsúlyt, s a szabadkőművesek által is hangoztatott szolidaritás és humánum fontosságát emeli ki, már-már közelítve az ultraliberális emberi jogi fundamentalizmushoz.
Feltűnő az is, hogy Ferenc tézisei is kifejezetten a migráns mint egyén szempontjaira helyezik a fő hangsúlyt, miközben feltűnően hiányoznak ezekből az érvelésekből a nagyobb közösségek, az európai nemzetek szempontjai, a nemzeti értékek, érdekek figyelembevétele, a nemzetekkel kapcsolatos „tolerancia”, „szolidaritás” és „humanizmus”. Úgy tűnik, hogy a migráns emberi jogai a legfontosabbak, és a történelmi, keresztény nemzetek jogai pedig lényegtelenek, érdektelenek és „tradicionalisták”.

www.magyaridok.hu/velemeny/szabadkomuvesseg-es-papa-1647286/
Kritikai dolgozatot adott ki július 16-án Gerhard Müller bíboros, a Hittani Kongregáció előző prefektusa az október 6-a és 27-e között Rómában megrendezni tervezett, a pán-amazóniai régióval foglalkozó püspöki szinódus munkadokumentumáról (Instrumentum Laboris, rövidítve: IL). Ebben a bíboros…..
csab carmarthen 2019.08.20 19:36:04
@Gratia Copiosa:
Mi akkor az a szentségtörés ami Németországban folyik interkommunió néven...? ...amikor ezreket buzditanak arra...felülről.., hogy (akár halálos bűnben ) vegyék magukhoz az Oláriszentséget...

Vagy már érvényét vesztették volna Szt Pál szavai?...

"Ezért aki méltatlanul eszi a kenyeret vagy issza az Úr kelyhét, az Úr teste és vére ellen vét. 28Tehát vizsgálja meg magát mindenki, s csak úgy egyék a kenyérből és igyék a kehelyből, 29mert aki csak eszik és iszik anélkül, hogy megkülönböztetné az (Úr) testét, saját ítéletét eszi és issza. 30Ezért sokan gyöngék és betegek közületek, többen pedig meghaltak"
1 Kor 11,27

De mindez most Németországban püspőki/biborosi BUZDITÁSRA történing...sőt a hierarchia annál magasabb szintű hallgatolagos jóváhagyásával.

Jézus minderre..és arra ami még jön előre figyelmeztetett...

Ezek az Ő szavai..

A tények is Őt igazolják..(ha már a hit elhomályosult is)
csab carmarthen 2019.08.20 19:40:43
@Gratia Copiosa:

Mi akkor az a szentségtörés ami Németországban folyik interkommunió néven...? ...amikor ezreket buzditanak arra...felülről.., hogy (akár halálos bűnben ) vegyék magukhoz az Oltáriszentséget...

Vagy már érvényét vesztették volna Szt Pál szavai?...

"Ezért aki méltatlanul eszi a kenyeret vagy issza az Úr kelyhét, az Úr teste és vére ellen vét. 28Tehát vizsgálja meg magát mindenki, s csak úgy egyék a kenyérből és igyék a kehelyből, 29mert aki csak eszik és iszik anélkül, hogy megkülönböztetné az (Úr) testét, saját ítéletét eszi és issza. 30Ezért sokan gyöngék és betegek közületek, többen pedig meghaltak"
1 Kor 11,27

De mindez most Németországban püspöki/bíborosi BUZDÍTÁSRA történik...sőt a hierarchia annál is magasabb szintű hallgatólagos jóváhagyásával....

Jézus minderre..és arra ami még jön, előre figyelmeztetett...

Ezek ui. az Ő szavai..

A TÉNYEK is ŐT igazolják..(ha már a HIT elhomályosult is..)
A Püspöki Kongregáció prefektusa, a kanadai Marc Ouellet bíboros október 7-én nyílt levélben válaszolt az Egyesült Államok korábbi pápai nunciusaként szolgáló Carlo Maria Viganò érsek második levelére, amelyben az érsek a prefektust az első vallomásában szereplő tényállítások megerősítésére kérte…..
csab carmarthen 2018.10.17 11:12:20
A 3. Fatimai titok ...
www.youtube.com/watch?v=5uhUvexMTsU&t=112

www.youtube.com/watch?v=H6isd20OPYY&t=56s

....Felszentelt szolgáim közül, mindjárt az elején, sokan nem lesznek tudatában annak, hogy valójában mi is történik. Csak akkor fogják nehéznek találni, amikor elolvassák azt a levelet, melyet a magas tisztségekben lévők adnak nekik.

Azokat, akik fenntartják Szent Szavamat, mely a Szent Biblia Ajándékán keresztül adatott az embernek, felszólítják majd és sürgetni fogják, hogy fogadják el a módosításokat. Ezeket a módosításokat majd átadják nekik, és azt várják el tőlük - hogy elfogadván - nyeljék le azokat, mint Igazságot. Ők egyetlen dolgot akarnak elérni:

Arra fogják sürgetni felszentelt szolgáimat, hogy fogadják el a bűnnel szembeni toleranciát.

Azt fogják mondani nekik, hogy Isten egy mindörökké irgalmas Isten, és hogy Ő mindenkit szeret. Igen, ez a része igaz. Aztán arra utasítják majd őket, hogy elnézzék az olyan törvényeket, melyek utálatosak Szememben. A család egysége és annak tönkretevése lesz a gyökere mindennek.
Másoktól azt fogják kérni, hogy egy új típusú szertartást fogadjanak el, mely felváltja a Szentmisét és Szent Eukarisztikus Jelenlétemet.

Ezt egy mindent átfogó kezdeményezésnek fogják tartani, hogy egyként egyesítsék az összes Keresztényt és más vallásokat. Ez lesz a vég kezdete.
Az a nap, amikor véget vetnek a Szentmiseáldozat naponkénti bemutatásának, minden kibontakozásra kerülő esemény kezdete lesz, amint az János Evangélistának meg volt jövendölve. Ez lesz a fenevad felemelkedésének ideje is, és az ő befolyása nagy lesz. Ő sok pap szívét és lelkét fogja megnyerni. Az a célja, hogy minden Szentmisét eltöröljön, és hogy megszentségtelenítse a Szent Eukarisztiát.

Ő már most is ezt teszi a fekete miséken keresztül, melyeket sok Katolikus Templomban tartanak. A hűtlen szolgák csoportjának magja összeesküszik Egyházam ellen, és ők sokakat félre fognak vezetni.
Legyetek éberek! Nyissátok ki szemeteket, és könyörögjetek Hozzám erőért, melyre szükségetek van, hogy ezzel az aljas és gonosz tervvel szembeszálljatok.
Ez egy ádáz harc lesz földi Egyházamon belül. Pap, pap ellen. Püspök, püspök ellen. Bíboros, bíboros ellen.

Tudassátok azt, hogy felszentelt szolgáimat, akik ismernek és szeretnek Engem, vezetni fogom. Irányítani foglak benneteket. Erőt fogok adni nektek, hogy elbánjatok Isten ezen ellenségeivel. Nem vagytok egyedül.
Sosem szabad hallgatnotok a hazugságokra, melyeket az Én Nevemben adnak, vagy mutatnak be nektek. Egyedül csak ti ismeritek az Igazságot a szívetekben. Hallgassatok a szívetekre. Maradjatok hűségesek mindahhoz, amelyről már korábban azt mondták nektek, hogy Isten Törvénye.
Ha bármi olyat mutatnának be nektek, ami úgy tűnik, hogy ellentétben áll Tanításaimmal, akkor annak hátat kell fordítanotok.
Jézusotok

A család egysége és annak tönkretevése lesz a gyökere mindennek
2012.12.23 15:30

docplayer.hu/15118323-Uzenetek-jezus-krisztustol-valo-felkeszitesul-a-http-www-thewarningsecondcoming-com-alapjan-jelen-dokumentum-az-uzenetek-megtalalhatoak-a.html
Meglehetősen nagy visszhangot váltott ki egy indiai rendtársunk Saju atya tánca és az oltárnál való jelenléte az egyik szeptemberi jezsuita nyolcas misén. Kommentelők sokasága fejezte ki véleményét tartalmilag és stílusban meglehetősen széles spektrumban pro és kontra. A kérdésben tekintélyes atyák…..
csab carmarthen 2017.11.02 15:30:29
@Nuntiulus Noster:

" www.youtube.com/watch?v=VO7jnR8F3Pg "

"Teljesen egyetértek a videóban foglaltakkal. "

Akkor hozzzáteszem még ezt is:

"The TLIG prophetic revelations enjoy the Magisterium's Imprimatur and Nihil Obstat – official ecclesiastic seals of approval."

www.tlig.org/en/testimonies/churchpos/nihilobstat/
csab carmarthen 2017.11.11 00:18:07
Tánc hindu istenek elött...
www.youtube.com/watch?v=7cz-ZH_RlIw&t=63
??a new age szolgálatában??

The Truth About Hinduism Full Documentary (Idolatry and Devil Worship)
www.youtube.com/watch?v=7WN9d7LNIv0&t=8m33s

Múlt vasárnapi olvasmány: Malakiás könyve 2,1

Most ezt az intelmet intézem hozzátok, papok! 2Ha nem hallgatjátok meg, és nem szívlelitek meg, s nem dicsőítitek meg nevemet – mondja a Seregek Ura –, akkor átkot küldök rátok, és átokká változtatom áldásaitokat. Sőt már átokká is változtattam, mert senki sincs köztetek, aki ezeket szívére venné. 3Nos, eltöröm karotokat, arcotokba szórom a szemetet, ünnepeitek szemétjét, és benneteket is kiszórlak vele együtt. 4Akkor megtudjátok, hogy én küldtem nektek ezt az üzenetet, hogy megszűnjék Lévivel kötött szövetségem – mondja a Seregek Ura. 5Szövetségben voltam vele: ez élet volt és béke – de így adtam neki; félelem és rettegés – félt engem, és tisztelte a nevemet. 6Igaz tanítás volt a szájában, ajkán nem volt semmi hamisság. Velem járt, békében és egyenes lélekkel, és sokakat eltérített a gonoszságtól. 7A pap ajkának kell ugyanis a tudást őriznie, és az ő szájából várják a tanítást, mert a Seregek Urának követe. 8Ti azonban letértetek az útról, sőt sokakat félrevezettetek a tanítással. Ti bontottátok fel Lévi szövetségét – mondja a Seregek Ura. Én ezért megvetetté és alávalóvá tettelek benneteket az egész nép előtt, mert nem jártatok útjaimon, hanem a tanításban tekintettel voltatok az emberek személyére.

Démonok kultusza a hinduizmusban
en.wikipedia.org/wiki/Category:Demons_in_Hinduism

Hindus are said to be peace-loving. Not so! In the Indian state of Orissa, hundreds of Christians were attacked by Hindu mobs, who demanded that they convert to Hinduism or be killed, along with their children. This is no different to the wicked ISIS attacks on Christians in Syria! 50,000 Christians were left homeless, 59 were murdered, and thousands of houses and churches were burnt to ashes. All this was sanctioned by the World Hindu Council (The Guardian, October 2008). In the ‘conversion’ ceremonies Christians were forced by priests to eat cow dung and drink cow urine “to purify them”. Rape was also a feature. Since that time nothing much has changed. What else can be expected from people whose religion is not just pagan but demonic?
www.christiandoctrine.com/christian-doctrine/anti-god-beliefs/1513-hinduism-satanic-to-its-core

@studiorum: @Déli pályaudvar: @matthaios: @mezeinewsee:
@korizoli @csab carmarthen:

(83) Ima a büntetések enyhítésére

Ó, drága Atyánk, Legmagasságosabb Isten, mi, a Te szegény gyermekeid Mennyei Trónod elé vetjük magunkat. Könyörgünk Hozzád, szabadítsd meg a világot a gonosztól. Irgalmasságodért esedezünk azon lelkek számára, akik rettenetes nehézségeket okoznak gyermekeidnek a Földön. Kérünk Téged, bocsáss meg nekik. Kérünk Téged, távolítsd el az Antikrisztust, amint ismertté tette magát. Kérünk Téged, drága Urunk, enyhítsd büntetésed Kezét. Kérünk Téged, hogy cserébe fogadd el imáinkat és szenvedéseinket, hogy könnyítse gyermekeid szenvedéseit, ebben az időben. Bízunk Benned. Tisztelünk Téged. Köszönjük Neked azt a nagy áldozatot, amelyet akkor hoztál, amikor elküldted egyetlen Fiadat, Jézus Krisztust, hogy megszabadítson minket a gonosztól. Újból üdvözöljük Fiadat, mint az emberiség Üdvözítőjét. Kérünk Téged, védj meg minket. Tarts távol minket a bajtól. Segítsd családjainkat. Légy Irgalmas hozzánk. Ámen.

nagyfigyelmeztetes.hu/rozsafuzerek/uj-imahadjarat-jezustol/
csab carmarthen 2017.11.11 07:38:07
ad ~ fenti videó(k)... "a youtube-on"...

s akkor még néhány rövid részlet:

(...)a megkorbácsolás, amit ebben az időben elviselek, nemcsak az Elárulásom miatt van, amely Egyházamon belül most folyamatban van, hanem köze van a hamis pogány bálványokhoz is , amelyekkel a mai világban helyettesítenek Engem.

A pogányság rohamosan terjed , és új népszerű kultúraként az Egy Igaz Istenbe vetett hit alternativájaként fogják üdvözölni. Ennek számos formája van. A legfontosabb, hogy az úgy lesz bemutatva, mintha egy ártalmatlan szórakozás lenne azok számára, akik belekóstoltak a New Age gyakorlatokba, és mintha a személyes fejlődés egy fontos része lenne – egyfajta humanizmus és önszeretet.

Ez a világméretű pogányság meg volt jövendölve a végidőkre, és sok olyan ember számára, akik nem tudják annak felismerni, mint ami az valójában.

(...)

Legyen az bármilyen tan – New Age, vagy más –, ami nagy lelki vigaszt ígér nektek, és aminek az a célja, hogy önzésre hatalmazzon fel benneteket, tudnotok kell, hogy az nem Istentől származik. Minden olyan tant, ami azt diktálja, hogy olyan szobrokat tiszteljetek, amelyek nem Istentől valók, vagy ahol azt kérik tőletek, hogy olyan gyakorlatokban vegyetek részt, amelyek az okkultizmusba keveredtek, minden áron el kell kerülnötök. Nem tudjátok, hogy mit jelentenek ezek a lelketek, az elmétek és a testetek számára? Elpusztítják azokat.

Oly sok lélek fertőződik meg e gyakorlatok által, mely gyakorlatok megnyitják lelketek ajtaját, és lehetővé teszik a Sátánnak és démonjainak, hogy felfaljanak benneteket. Ezek –tévedés ne essék – erőteljes gyakorlatok, amelyek vonzzák a gonosz szellemeket.

A tarot kártyák használata, a joga, a reiki és a bizonyos típusú meditációk, amelyek felkarolják a pogány praktikákat, meg fognak fertőzni benneteket. Idővel megbetegedhettek, és tele lesztek sötét kétségbeeséssel, amint a gonosz szelleme belép az életetekbe, amiből alig van menekülés.

Ezek a sátáni hatások jelei a világban, és sok ördög jön a fény angyalaként álcázva.

(...)

A pogányság másik formája, az ateizmus gyakorlatában rejlik. Azoknak, akik büszkék az ateizmusukra, és akiknek jó az életvitelük, mely által kedvesek és szeretettel vannak mások iránt, és tisztelettel bánnak felebarátjaikkal, tudniuk kell, hogy a Mennyek Országa nem lesz az övék.

Én sohasem tudnálak befogadni benneteket Királyságomba, amikor majd az utolsó lélegzetet veszitek, független attól, hogy milyen nagy szívfájdalmat okoz ez nekem. Ha nem könyörögtök Hozzám – éspedig még halálotok előtt -, hogy fogadjalak el benneteket, akkor nem tudok segíteni nektek, mert a szabad akaratotokba nem avatkozhatok bele. Legyen az bárki, aki azt mondja nektek, hogy az ateizmusnak nincs jelentősége, az egy hazug.

Az Igazság az, hogy csak azok léphetnek be Királyságomba, akik elfogadnak Engem, és akik elismerik Istent.

(...)

Hallgassátok az Igazságra ,és fogadjátok el ,annak ellenére, hogy esetleg kellemetlennek találjátok, és akkor az Örök Élet Ajándéka megadatik nektek – egy élet, amelyre éppen most vágytok, de ami sohasem lesz a tietek, ha továbbra is hamis isteneket bálványoztok, és elutasítotok Engem, Jézus Krisztust. A választás egyedül a tietek..(...)

http://www.nagyfigyelmeztetés.hu/pogany-gyakorlataitok-a-pokolra-juttatnak-benneteket

The New Age All-In-One Religion ...
www.youtube.com/watch?v=M0YPBORIoB0

Gál Péter: A New Age – keresztény szemmel
www.ppek.hu/k407.htm

Imahadjárat (143) Védelmezd ezt a Küldetést

Ó, Üdvösség Anyja, védelmezd ezt a Küldetést, Isten Ajándékát, hogy Örök Életet hozzon gyermekeinek, mindenütt a világon.

Kérlek, járj közben értünk szeretett Fiadnál, Jézus Krisztusnál a bátorságért, kötelességeink elvégzésére;

hogy mindenkor szolgáljuk Istent, különösképpen akkor, amikor azért szenvednünk kell.

Segítsd ezt a Küldetést, hogy lelkek milliárdjai térjenek meg Isteni Akaratának megfelelően, a kőszívűeket pedig alakítsd át Fiad szerető szolgájává.

Add meg nekünk az erőt, hogy mindnyájan, akik ebben a Küldetésben Jézust szolgáljuk, legyőzzük a gyűlöletet és a Kereszt üldözését, és hogy nagylelkűen fogadjuk a velejáró szenvedést, teljesen elfogadva mindazt, aminek még meg kell történnie.

Ámen.

www.nagyfigyelmeztetes.hu/rozsafuzerek/uj-imahadjarat-jezustol/
A Jelenések könyvében hétszer is e felszólítás olvasható: „Akinek van füle, hallja meg, hogy mit mond a Lélek az egyházaknak!” A keleti görög egyház emberei szoktak noszogatni bennünket, nyugatiakat, hogy jobban figyeljünk a Szentlélek indításaira. Szíria második…..
csab carmarthen 2017.11.01 20:32:42
"Én, János láttam, hogy napkelet felől egy másik angyal száll fel. Nála volt az élő Isten pecsétje. Hangos szóval így kiáltott a négy angyalnak, akiknek hatalmuk volt arra, hogy ártsanak a földnek és a tengernek: „Ne ártsatok se a földnek, se a tengernek, se a fáknak, míg meg nem jelöljük homlokukon Istenünk szolgáit!”..."

Mindenszentek
www.katolikus.hu/igenaptar/ma.html

Álljatok most fel, és fogadjátok Pecsétemet, az Élő Isten pecsétjét!

2012.02.20 12:20
Szeretett leányom, Szívem erősen ver bánatomban, gyermekeim bűnei miatt.

Mint bármely szerető apának, kettészakítja Szívemet az egymás iránti gonosz gyűlöletük.

Mintha tőr járná át Szívemet, soha nem szűnő módon.

Én vagyok a Magasságos Isten, akinek – a minden Gyermekének megadott szabad akarat miatt-, állandó fájdalmat kell elszenvednie, míg az Új Paradicsom ki nem bontakozik a földön.

Majd akkor fogtok ti, Gyermekeim, az Én Szent Akaratommal való egységben egyesülni.

Amíg ez meg nem történik, nem lehet béke a földön.

Amikor végleg megsemmisül a gonosz, és azok, kik szolgamódra követik beígért hazugságait, csak akkor nyugodhat meg a világ.

Leányom, mondd el Gyermekeimnek, hogy Én nem élvezem Gyermekeim megbüntetésének a gondolatát, mivel szeretem őket.

Ők az enyéim, az Én dédelgetett teremtményeim. Látni azt, ahogyan a gonosz megrontotta az ő lelküket, az Számomra, az ő szeretett Atyjuk számára, egy állandó gyötrelem.

Az az óhajom, hogy mindannyiatokat, szerető gyermekeim, kik ismeritek és megértitek irántatok való Szeretetemet, elvigyelek az Én gyönyörű földi Új Paradicsomomba.

Megígérem nektek, hogy az üldöztetés gyors (rövid) lesz, és védelem alatt fogtok állni.

Mert Én most örökül hagyom Szeretetem és Védelmem Pecsétjét.

Ezzel el fogjátok kerülni azoknak a figyelmét, akik nehézségeket fognak okozni országaitokban.

Pecsétem az Üdvösségre tett Ígéretem.

Ezzel a pecséttel az Én erőm fog keresztüláradni rajtatok, és semmilyen bántalom nem érhet majd benneteket.

Ez egy csoda, gyermekek, és csak azok lehetnek megáldva ezzel az isteni ajándékkal, akik kisgyermekként,

szívükben Irántam való szeretettel leborulnak Előttem, az ő Uruk és a mindenség Teremtője előtt.

Álljatok fel most, és fogadjátok el Pecsétem, az Élő Isten Pecsétjét.

Imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat (33) eme imáját, hogy pecsétemet méltányoljátok, és fogadjátok azt szeretettel, örömmel és hálával.

Álljatok most fel, és fogadjátok Pecsétemet, az Élő Isten Pecsétjét

************

„Istenem, szerető Atyám,

szeretettel és hálával elfogadom Védelmed Isteni Pecsétjét.

Istenséged körülveszi testemet és lelkemet az

örökkévalóságig.

Alázatos hálával meghajolok,

és felajánlom Neked, szeretett Atyám,

mélységes szeretetemet és hűségemet.

Könyörögve kérlek, hogy védj meg engem és szeretteimet

ezzel a különleges Pecséttel

és megígérem, hogy életemet

a Te Szolgálatodnak szentelem mindörökkön örökké.

Szeretlek, Drága Atyám.

Vigasztallak Téged , Drága Atyám. ezekben az időkben,

Felajánlom Neked,

szeretett Fiad Testét és Vérét,

Lelkét és Istenségét,

engesztelésül a világ bűneiért

és minden gyermeked üdvösségéért. Ámen.”

****************

Menjetek gyermekeim, és ne féljetek. Bízzatok Bennem, szeretett Atyátokban, aki szeretettel teremtett meg mindnyájatokat.

Én minden egyes lelket ismerek, minden részetek ismert Számomra. Egyikőtök sincs részesül kevesebb szeretetben, mint a másik.

Éppen ezért egy lelket sem akarok elveszíteni. Egyet sem.
Kérlek, hogy továbbra is imádkozzátok mindennap Isteni Irgalmasságom Rózsafüzérét.

www.youtube.com/watch?v=DYtxixBnVGg

Egy szép napon majd meg fogjátok érteni, hogy szükséges ez a megtisztulás.

nagyfigyelmeztetes.hu/2012/02/isten-az-atya-alljatok-fel-most-es-fogadjatok-el-pecsetem-az-elo-isten-pecsetjet/

(Imahadjárat 16) Segítségül, hogy a lelkek erősek maradhassanak az Irgalmasság nagy eseménye alatt

Ó, Jézusom, tarts erőben engem Nagy Irgalmasságod ezen megpróbáltatásának ideje alatt. Add meg nekem a kegyelmeket, amelyekre szükségem van, hogy kicsi lehessek Szemeidben. Nyisd meg a szemem az Örök Üdvösség Ígéretének Igazságára. Bocsásd meg bűneimet, mutasd meg nekem Szereteted és Barátságod Kezét. Végy a Szentcsalád karjaiba engem, hogy ismét eggyé válhassunk. Szeretlek, Jézus, és a mai naptól kezdve megígérem, hogy Szent Szavadat, félelem nélkül a szívemben és lelkem tisztaságával örökkön örökké hirdetni fogom. Ámen.

nagyfigyelmeztetes.hu/rozsafuzerek/uj-imahadjarat-jezustol/

www.youtube.com/watch?v=mebv_0bpytg
„...kincseiből régit és újat hoz elő.” (Mt 13,51) Ezen írás előző részében – Gerald O’Collins nyomán – három szempontot soroltunk fel annak bizonyítására, hogy Ferenc pápa tanítása összhangban áll az egyházi hagyományokkal és kreatív módon továbbfejleszti a II. Vatikáni zsinat tanítását. Az eddig…..
„...kincseiből régit és újat hoz elő.” (Mt 13,51) 2013. március 13-án a bíborosi konklávé Ferenc pápát Róma püspökévé és az egyetemes egyház pápájává választotta. A pápa lelkipásztori és teológiai tevékenységét azóta is sokan és sokféleképpen értékelik, az egyházon kívül és belül egyaránt. Olykor…..
Már régebben történt, de azt hiszem, nem fogom elfelejteni, amíg élek. Előzőleg egy előadást tartottam egy szerzetesnővér-közösség számára Róma egyik külvárosi negyedében. Ezért aztán, dolgom végeztével, talpig fekete papi ruhában békésen baktattam a rendházunk felé. Nem akartam buszra szállni, hogy…..
csab carmarthen 2017.04.19 12:34:47
Problem Reaction Solution - David Icke Explains the Hegelian Dialectic
ordo ab chao... az épitőmesterek taktikája
www.youtube.com/watch?v=B7EbJKF-wBQ

..kreálj káoszt, és ha megvan, te legyél az, aki megszervezi a segítséget az újjáépítéshez és közben kimazsolázza a legjövedelmezőbb üzleteket. Bontsd le a határokat, hogy azok ne akadályozzák a mozgásodat. Bontsd le a nemzeti szuverenitást, hogy az ott lakók, vagyis a helyiek érdekei ne hátráltassanak....
latoszogblog.hu/blog/a_baloldal_sirasoja
Nemrég (2017. március 13-án) ünnepelte az egyház Ferenc pápa megválasztásának negyedik évfordulóját. Már aki ünnepelte… Merthogy Róma püspökének szavai, cselekedetei és döntései kétségtelenül nem mindenkiből váltanak ki osztatlan lelkesedést. Talán mindez azzal is összefügg, hogy az új papa bizony…..
csab carmarthen 2017.04.19 14:53:22
Natália nővért a XX. század legjelentősebb magyar misztikusának tartják, nem véletlenül. A felvidéki Pozsonybesztercén, német anyanyelvű családba született orsolyita apáca látomásai jelentették többek között a kiindulópontját a Nagy Magyar Engesztelés, később Világ Királynője Engesztelés mozgalomnak. Szűz Mária és Jézus Krisztus üzenetei rengeteg magyar és európai történelmi eseményt is előre jeleztek, amelyek később beigazolódtak. A látomásokról készült dokumentumokat megkapva, XII. Piusz pápa hitelesnek ismerte el azokat és pápai áldását adta rájuk.

Mindszenty József esztergomi érsek, hercegprímás 1946. január 25-én saját kezűleg írta a látomásokban pontosan leírt Világ Királynője Engesztelő Kápolna tervrajza alá: "A Világ Királynője nagy engesztelő mozgalomra főpásztori áldásomat adom." A kápolna megvalósítása mindmáig várat magára, a Kútvölgyi Boldogasszony-kápolna azonban 1753 óta áll a Svábhegyen. Az eredeti faépület helyén 1990-ben szentelték fel a sóskúti mészkőből épült Magyarság Engesztelő Kápolnáját, amelynek felállításában meghatározó szerepet játszott a 2013-ban elhunyt Regőczi István atya áldozatos munkája.

Natália nővér látomásai, Mindszenty József bíboros, hercegprímás munkássága és Regőczi atya életútja is szóba kerül a 2017. április 20-án, csütörtökön 18.00 órai kezdettel a Háló Közösségi és Kulturális Központban (1052 Budapest, Semmelweis utca 4.) megrendezésre kerülő eseményen, ahol Maurer Oszkár délvidéki borász és Lajtai Péter szervező meghívott egyházi személyiségekkel, szakértőkkel és szemtanúkkal beszélget.

engesztelok.hu/aktualis/1212-natalia-nover-latomasatol-a-kutvolgyi-kapolnaig

www.youtube.com/watch?v=Qiq_crd9J-Q

www.youtube.com/watch?v=E47ak-DnkCo

Imahadjárat (10) Szeretetlángod hordozása

2011. november 29. kedd, 15.35

“Segíts nekünk drága Jézus, hogy bátran kiálljunk a Te nevedben, és hordozzuk Szeretetlángodat, minden nemzeten át.

Add meg nekünk, gyermekeidnek, az erőt, hogy szembenézzünk a gyalázkodásokkal, amelyekkel szembe fogunk kerülni mindazok között, akik nem hisznek igazán a Te Irgalmadban. Ámen.”
Ahogy látom, a Time Magazin Ferenc pápát újra beválogatta a világ legbefolyásosabb személyiségeinek 100-as listájába. Nem biztos, hogy jót tesz az ilyen népszerűség; persze nehéz is ellene védekezni. Az is vitatható (s vitatját is eleget), hogy vajon tényleg „prófétai” vezetőre van-e szükség…..
csab carmarthen 2016.09.29 22:36:12
Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Amen.

XIII. Leó pápa imája Szent Mihály főangyalhoz:

Mennyei seregek legdicsőségesebb fejedelme, Szent Mihály főangyal: védelmezz minket a küzdelemben és tusakodásban, melyet a fejedelemségekkel és hatalmasságokkal szemben, e világban a földi sötétség vezérei, a mennyekben a gonosz szellemek ellen vívunk. Jöjj segítségére az embereknek, akiket Isten halhatatlannak teremtett, és saját képének hasonlatosságára alkotott, és nagy áron váltott meg az ördög zsarnoksága alól.

Vívd meg az Úr harcát ma a szent angyalok seregével együtt, amint megütköztél a gőg fejedelmével, Luciferrel és pártütő angyalaival: és nem diadalmaskodhattak, sem helyük nem volt többé az égben.

És levetteték ama nagy sárkány, a régi kígyó, ki ördögnek hívatik és sátánnak, aki elcsábítja az egész világot; és a földre vetteték, és vele együtt az ő angyalai.

Lám, az ősi ellenség és az emberek gyilkosa dühöngve fölkelt. A fény angyalának képét öltve, a gonosz lelkek teljes hadával szerte körüljár, és rátámad a földre, hogy kitörölje róla Istennek és az ő Fölkentjének nevét, az örök dicsőség koszorújára rendelt lelkeket őrjöngve tegye áldozatává, és taszítsa örök pusztulásba.

E gonosztevő sárkány álnokságának mérgét mint valami tisztátalan folyamot árasztja az eszüket vesztett és romlott szívű emberekre, a hazugság, kegyetlenség és káromlás lelkét, és a fényűzésnek, minden véteknek és hamisságnak halálos leheletét.

Az Egyházat, a szeplőtelen Bárány jegyesét a fortélyos ellenség betöltötte keserűségekkel és megrészegítette ürömmel; szentségtörő kezeit vetette minden kívánatos dolgaira. Ahol Szent Péter széke és az igazság katedrája a népek világosságára alapíttatott, oda helyezték utálatosságuk és kegyetlenségük trónusát, hogy megvervén a pásztort szétszélesszék a nyájat.
www.youtube.com/watch?v=k_0cWp30Oj8&t=3m24s

Segítsd tehát, győzhetetlen herceg, Isten népét a rá törő lelki álnokságokkal szemben, és vezesd diadalra.

Téged tisztel őrizőjeként és pártfogójaként a szent Egyház, benned dicsekszik mint védelmezőjében a föld és a pokol istentelen hatalmai ellen, terád bízta az Úr a megváltott lelkeket, hogy bevezesd őket a mennyei boldogságba.

Könyörögj a békesség Istenéhez, hogy vesse a Sátánt lábaink alá, hogy ne tarthassa többé fogságban az embereket és ne árthasson az Egyháznak.

Ajánld föl imáinkat a Fölséges Isten színe előtt, hogy elénk siessen az Úrnak irgalmassága; és ragadd meg a sárkányt, a régi kígyót, aki az ördög és a sátán, és megkötözve taszítsd őt a mélységbe, hogy ne hitegesse többé a népeket. Ámen.

Azért a te védelmedben és oltalmadban bizakodva, a mi szent szolgálatunknak hatalma által (ha laikus, vagy az exorcisták rendjét még föl nem vett klerikus mondja, akkor: az Anyaszentegyház szent hatalma által)

az ellenséges ördögi cselvetéseket Jézus Krisztusnak, Istenünknek és Urunknak nevébe vetett hittel és bizalommal kezdjük elűzni.

V. Íme, az Úrnak keresztje, meneküljetek, ellenséges erők.
R. Győz az oroszlán Júda törzséből, Dávidnak gyökere.

V. Legyen a te irgalmasságod, Uram, mirajtunk.
R. Amint tebenned bízunk.

V. Uram, hallgasd meg az én könyörgésemet.
R. És az én kiáltásom jusson eléd.

(Ha legalább diákonus, hozzáteszi)

V. Az Úr legyen veletek!
R. És a te lelkeddel!
Könyörögjünk!

Istenünk, és a mi Urunk, Jézus Krisztusnak Atyja: segítségül hívjuk a te szent nevedet, és könyörögve kérjük kegyelmedet, hogy a Szeplőtelen, mindenkor Szűz, Istenszülő Máriának, Szent Mihály főangyalnak, Szent Józsefnek, ugyanazon Szent Szűz Jegyesének, Szent Péter és Pál apostoloknak és minden szenteknek közbenjárása által méltóztassál nekünk megadni a segítséget a sátán és minden más tisztátalan lélek ellen, akik körüljárnak a világban az emberi nem ártalmára és a lelkek elvesztésére.

Ugyanazon Krisztus, a mi Urunk által. Ámen.

apologetica-hitvedelem.blogspot.hu/2014/03/xiii-leo-papa-imaja-szent-mihaly.html
csab carmarthen 2017.01.01 22:21:25
>Pap pap ellen. Püspök püspök ellen. Bíboros bíboros ellen.

Tudjátok meg, felszentelt Szolgáim, ti, akik ismertek és szerettek Engem, hogy Én vezetni foglak benneteket. Én utat fogok mutatni nektek. Én meg fogom adni nektek az erőt, hogy Isten ezen ellenségeivel elbánhassatok. Nem vagytok egyedül.

Soha ne hallgassatok a hazugságokra, melyeket az Én Szent Nevemben továbbítanak vagy mutatnak be nektek. Csak ti ismeritek az Igazságot, a szívetekben. Hallgassatok a szívetekre. Maradjatok hűségesek mindahhoz, amit Isten Törvényének mondtak nektek.

Ha bármi olyat mutatnak be nektek, ami Tanításaimmal ellentétesnek tűnik, akkor hátat kell fordítanotok.>

nagyfigyelmeztetes.hu/2012/12/a-csaladi-egyseg-es-annak-lerombolasa-lesz-a-kivalto-oka-mindennek/

v.ö.:
www.catholicherald.co.uk/news/2016/11/16/cardinal-burke-we-will-make-formal-act-of-correction-if-the-pope-doesnt-make-amoris-clarification/

Dubia cardinal: Whoever thinks adultery and Holy Communion are compatible is a heretic

www.ewtn.co.uk/news/holy-see/pope-says-he-may-split-the-catholic-church-according-to-der-spiegel

v.ö.:
"Fire Will Fall From Heaven" by Sis. Agnes Sasagawa
www.youtube.com/watch?v=3YP3cgj7DGc&t=2m3s

Kérlek, imádkozzatok reményért, és imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet minden nap, azokért, akik Rómában kormányoznak. Imádkozzatok mindazokért, akik a Katolikus Egyházat vezetik. Kérlek, foglaljátok bele azt az illetőt is, aki Péter Székében ül, mert nagy szüksége van imáitokra.
nagyfigyelmeztetes.hu/2013/03/az-udvosseg-anyja-imadkozzatok-rozsafuzeremet-mindazokert-akik-romaban-kormanyoznak/
Kedves olvasó! Ha nincs időd, olvasd el Reményik Sándor Kegyelem c. versét. Az van. Azt élem. Ha van időd, olvasd tovább a cikket :) Korábban azt hittem, hogy a szentelésre én fogok készülni. Programok. Beszélgetések. Apostoli tevékenységek. Ima. Kurzusok átismétlése. Misekönyv. Lelkigyakorlat.…..
csab carmarthen 2016.12.26 15:17:23
“Ó, szeretett Jézusom, Add, hogy erős legyek és add, hogy irántad való szeretetem lángoljon a napom minden pillanatában.Soha ne hagyd, hogy az irántad való szeretetem lángja pislákoljon vagy kialudjon. Soha ne engedd, hogy elgyengüljek a kísértés jelenlétében.Add meg nekem a szükséges kegyelmeket, hogy tisztelni tudjam elhivatottságomat, önfeláldozásomat és hűségemet
És, hogy fenn tudjam tartani a Hagyományos Katolikus Egyház tanításait.
Felajánlom Neked hűségemet minden időben
Elkötelezettséget fogadok, hogy harcolok a te hadseregedben, hogy a Katolikus Egyház ismét feltámadjon dicsőségben, hogy örömmel fogadjon Téged, drága Jézus, amikor újra eljössz. Ámen.”
nagyfigyelmeztetes.hu/2012/01/imahadjarat-22-ima-a-katolikus-papsag-reszere/

„Ó, drága Jézusom, könyörögve kérlek, tarts meg engem erőben és bátorságban, hogy meg tudjam védeni az Igazságot a Te Legszentebb Nevedben.

Könyörgök, add meg nekem a szükséges Kegyelmet, hogy mindenkoron tanúságot tegyek Szent Szavadról.

Tégy képessé engem arra, hogy ellenálljak annak a nyomásnak, hogy hazugságokat hirdessek,
( en.denzingerbergoglio.com/2016/05/27/francis-confirms-the-denzinger-bergoglio-was-right/ )
amikor a szívem mélyén tudom, hogy azok bántanak Téged.

Segíts, hogy hű maradjak Szent Szavadhoz, egészen a halálom napjáig. Ámen.”
nagyfigyelmeztetes.hu/2013/07/imahadjarat-110-ima-a-papok-szamara-hogy-huek-maradjanak-szent-szavadhoz/

Imahadjárat (10) Szeretetlángod hordozása

01DEC 2011. november 29. kedd, 15.35

“Segíts nekünk drága Jézus, hogy bátran kiálljunk a Te nevedben, és hordozzuk Szeretetlángodat, minden nemzeten át.

Add meg nekünk, gyermekeidnek, az erőt, hogy szembenézzünk a gyalázkodásokkal, amelyekkel szembe fogunk kerülni mindazok között, akik nem hisznek igazán a Te Irgalmadban. Ámen.”
www.szeretetlang.hu/?old=leiras&parent=0

engesztelok.hu/magyarorszag-engesztelo-hivatasa

A Szűzanya szándéka szerinti legjobbakat!
Csaba
Mi papok ritkán prédikálunk, és még ritkábban írunk az imáról. Néha az a rosszindulatú feltételezésem, hogy ez azért van, mert nem foglalkoztat minket, mert nem is gyakoroljuk… Vagy csak nem eleget. Most mégis az imáról szeretnék valamit megosztani veletek, elsősorban talán a…..
Tudok egy plébánosról, aki az iskolában, ahova hitoktatni járt, provokatíve nem engedte előre az ajtónál a tantestület hölgytagjait. Mikor aztán valaki számonkérte rajta a férfiak részéről a nőknek kijáró kötelező udvariasságot, az illető kéjes öntudattal kijelentette:…..
csab carmarthen 2016.10.03 21:04:44
Cardinal Müller: Communion Remains Off-Limits for “Remarried”
(...)
Half of marriages today invalid – and eligible for annulment?
....
veritas-vincit-international.org/tag/divorce-and-remarriage/

Polish Bishop Antoni Stankiewicz said that any view that dismisses so many unions as invalid reflects an “anthropological pessimism” that would hold that “it’s almost impossible to get married, in view of the current cultural situation.”
(...)
veritas-vincit-international.org/2015/10/18/half-of-marriages-today-invalid-and-eligible-for-annulment/ (?)

Cardinal Rosales: Catholic Church Cannot Conform Her Teachings on Divorce
(...)
Cardinal Rosales: Even if 99 percent favor divorce what is wrong is wrong

March 26, 2015 – Manila Archbishop Emeritus, Cardinal Gaudencio Rosales said that the Catholic Church cannot conform her teachings about divorce to the world’s wishes.

According to CBCP News, the former archbishop of the Filipino capital stressed that even if a new survey shows that 60 percent of Filipinos want divorce to be made legal, no one can change the teachings of God to suit what people want. Since Church doctrine comes from Divine Law, it cannot be changed, he said.
veritas-vincit-international.org/2015/08/04/cardinal-rosales-catholic-church-cannot-conform-her-teachings-on-divorce/
2000. december 4-én az Egyesült Nemzetek Szervezetének Közgyűlése az 55/76-os határozatával a menekültek világnapjává nevezte ki június 20-át, amit 2001. június 20-tól kezdve minden évben megünnepelnek. Így kerül sor ennek megünneplésére az idén 2015. június 20-án,…..
csab carmarthen 2016.09.17 06:40:35
Néhány válasz és indoklás:

Balás Béla, Kaposvár katolikus püspöke: NEM. "Nemmel fogok válaszolni, mert magyar vagyok. Magyarságunk ugyanis istenadta kincs, semmivel sem kockáztathatjuk."

Beer Miklós, Vác katolikus püspöke: NEM. "A népszavazás jelzés az unió vezetőinek, hogy így nem lehet megoldani a népvándorlási helyzetet." De azt javasolja, mindenki szavazzon a lelkiismerete szerint.

Kozma Imre lelkész, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke: NEM. "Ez nem azt jelenti, hogy érzéketlen lennék, hanem azt: hozzájárulásunk nélkül minden döntés diktatórikus. Ebből pedig nem kérünk."

Kocsis Fülöp hajdúdorogi görögkatolikus érsek-metropolita: NEM AKAROM. "Nyilván tudni kell nemet is mondani - például a betolakodásra."

Szenczy Sándor lelkész, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke: NEM. "Az így, ebben a formában feltett kérdésre, véleményem szerint, más válasz nem adható."

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze: NEM. "A nemzetközi presszió ellenére is ragaszkodnunk kell a szuverenitásunkhoz."

"A migránstömegek letelepítése hazánkban is drasztikusan növelné a terrorveszélyt."

Radnóti Zoltán, a Mazsihisz rabbitestületének elnöke: TÁVOLMARADÁS ÉS ZSOLTÁR. "A kampányban két dolgot láttam: az egészséges emberi félelmeket felhasználva és alakítva próbálják befolyásolni a szavazókat, illetve éppen ellenkezőleg, nevetségessé tenni a görcsös akarást. Ebben a játékban nem veszek részt. Abban a fél órában, amíg szavaznék, inkább elmondok húsz zsoltárt."

Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija: NEM. "Ezek a kérdések a zsidó közösségek számára fokozott, a mindennapi fizikai biztonság kockázataihoz kapcsolódnak, így nem tartanám szerencsésnek, ha a betelepítés bármilyen formája kötelező és ellenőrizetlen lenne."

index.hu/belfold/2016/09/15/a_hit_gyulekezete-vezeto_nemmel_szavaz_a_rabbi_inkabb_zsoltart_mond/

Huszonnyolc európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amelyben felszólítják az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót. Nemleges válasz esetére azzal fenyegetnek, hogy újabb konfliktusokat szítanak Európában....

www.medias-presse.info/immigration-les-obediences-maconniques-sunissent-pour-imposer-le-grand-remplacement/38439

"..Ily válságos időben, midőn minden keresztény intézmény oly ádáz és állandó nyakassággal támadtatik meg, kötelességünknek tartjuk jelezni a veszélyt, rámutatni az ellenségre, s ravaszsággal és tervével tőlünk telhetőleg szembeszállani, nehogy Örökké vesszenek el azok, kiknek lelki üdve ránk van bízva, s hogy Jézus Krisztusnak birodalma, melynek védelmére rendeltettünk, nemcsak fennálljon s sértetlen maradjon, hanem folyton öregbedve terjesztessék is e földön. "

www.freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk2/leo.htm

Nyitott kapukkal: Az európai nemzetek kollektív-, kierőszakolt öngyilkossága.
With Open Gates: The Forced Collective Suicide of European Nations
www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc
csab carmarthen 2016.09.19 19:55:50
Leszboszon rekedt migránsok „dzsihád, dzsihádot” skandálnak, miközben a helyiek tehetetlenül nézik a tüntetést.

magyarhirlap.hu/cikk/66484/Leszboszon_dzsihadot_skandal_a_tomeg_VIDEO#sthash.g8vFm5Ky.dpuf

"Görögország lesz a katalizátor, amely ürügyet fog szolgáltatni, hogy ledöntsék Babilont."

nagyfigyelmeztetes.hu/2012/02/az-europai-orszagok-meg-fogjak-adni-magukat-a-diktaturanak-amely-nem-lesz-jobb-mint-hitler-idejeben/

www.youtube.com/watch?v=GxA8VKteXy8

A kötcsei Polgári Pikniken Orbán Viktor a következőket mondta „Amit ma az ellenfeleink képviselnek, annak semmi köze a nagy liberális elődök gondolataihoz, az puszta nihilizmus. Ez a nihilista szemlélet lopakodva rátelepedett a világ és az Európai Unió intézményeire. Ismert képviselői is vannak, úgy, mint Juncker, Verhofstadt és Schultz. A nihilisták a társadalomban kisebbségben vannak, de az európai elitet már rég elfoglalták.” Érdemes kicsit eltűnődni ezeken a kétségtelenül markáns mondatokon, hisz a bennük foglalt gondolatok, az e gondolatok mögött meghúzó­dó drámai összefüggések Európa, sőt az egész emberiség jövőjét alapvetően befolyásolhatják. Ha a kérdés legmélyebb filozófiai szintjét kívánjuk megragadni, akkor azzal kell szembesülnünk, hogy az elmúlt évezredek során valamennyi emberi kultúra a jó és a rossz küzdelmeként írta le a világot, ahol a jó mindig a rendet, a rossz pedig a rendezetlenséget, illetve annak legvégső formáját a káoszt jelentette. Talán az is önmagáért beszél, hogy az ógörög nyelvben a rend felbomlását, „szétszórattatását” a „diabolosz” szóval írták le, ami azóta is az „ördög”, a „gonosz” kifejeződése.

magyarhirlap.hu/cikk/66456/Nihil__a_halal_kulturaja#sthash.V60zE1k0.dpuf

Nem szükséges megvédeni Legszentebb Szavamat. Szavam végleges, és senkinek sincs joga megkérdőjelezni azt. Vagy elfogadtok Engem, vagy nem.

Míg a Keresztények, maguk között, összevesznek ezen – a már oly régen megjövendölt – Üzenetek miatt, ellenségként kezelik egymást. Nem lehettek ellenségei testvéreiteknek, miközben Tanítványaimnak hívjátok magatokat. Míg ti azzal vagytok elfoglalva, hogy egymás között kiabáljatok, a legnagyobb ellenség, a sátán seregei jelenleg a leggonoszabb szörnyűségeket tervezik, melyeket valaha is látott az emberiség, Ádám és Éva megteremtése óta.

A háborúk, amelyekről Beszélek, hamarosan megkezdődnek, és a terv az lesz, hogy eltöröljék a népességet a föld színéről. Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ezek a háborúk két nemzet között zajlanak, de hiba lenne ezt gondolnotok. A fegyverek egyetlen egy forrásból fognak származni.

Szegény Gyermekeim, Isten gyermekei, mennyire keveset tudtok azokról a szörnyű cselekményekről, melyeket jelenleg a Szabadkőműves szekták terveznek, a legmagasabb szinteken, Isten gyermekei ellen. Gonoszságukat lehetetlenség lenne elképzelnetek, de ismerjétek fel ezeket a jeleket. Amikor bankjaitok elveszik szabadságotokat, otthonotokat, és a lehetőséget, hogy táplálni tudjátok családotokat, ez csak egy része lesz az emberiség elleni tervüknek. Rabszolgákká váltok majd, de azok, akik hűséggel adóznak Irántam és Tanításaim iránt, és akik továbbra is hűségesek Hozzám, sose felejtkezzenek el Irgalmasságomról.

Annak ellenére, hogy ezek a kinyilatkoztatások ijesztőek lehetnek, ezek maguk az Igazság. Azáltal, hogy fel vagytok készülve ezekre, az Isten Teremtése elleni cselekményekre, imáitok által segíteni fogtok enyhíteni annak a szenvedésnek a nagy részét, melyet ezek a gonosz szekták fognak okozni nektek.

nagyfigyelmeztetes.hu/2013/04/csak-az-elo-isten-pecsetjevel-rendelkezok-fognak-megmenekulni-a-lelkek-tomegirtasanak-eme-formajatol/
csab carmarthen 2016.10.01 21:25:28
Nincstelenek millióinak átpumpálása Európába (lásd CORRIERE DELLA SERA cikkét alább)
= Proletárdiktatúra bevezetése (.....legalábbis a globális elit szándékai szerint...)

"Bevezetésre kerül a kommunizmus..."
"Európa lesz az ő első célpontja, majd ezt követően az Amerikai Egyesült Államok."
nagyfigyelmeztetes.hu/2012/02/isten-az-atya-europa-lesz-az-elso-celpontja-a-voros-sarkanynak-majd-ezt-kovetoen-az-amerikai-egyesult-allamok/

"Now, ...you said before that 'before the Warning the Communism will dominate the world'. Did the Blessed Mother tell you this?"

- "Yes..."
www.youtube.com/watch?v=2-lqE2fTdrU&t=9m2s

"...A kommunizmus lesz majd a gyökere mindezen gonoszságnak. Nem azért, mert a kommunizmus az ateizmust hirdeti, hanem azért, mert az Isten iránti gyűlöletet hirdeti...."
nagyfigyelmeztetes.hu/2012/07/karjaimat-kirantottak-a-helyerol-keresztre-feszitesem-soran-es-ennek-kepi-lenyomata-a-torinoi-leplen-lathato/

v.ö.:

CORRIERE DELLA SERA
„Elfogyott a pénz a migránsoknak: 600 millió euróra van szükség a káosz elkerülésére” címmel a vezető olasz lap arról ír, hogy Angelino Alfano olasz belügyminiszter megkongatta a vészharangot. Amellett, hogy a 600 millió euróra azonnal szükség van a vészhelyzet miatt, az év végéig 1 milliárd euróra van szükség a migránskezelésre. Alfano, tudta meg a lap, végső emlékeztetőjét két hete küldte el a kincstárnak. A migránsok havonta mintegy 100 millió euróba kerülnek. Április óta a belügyi migránsköltségvetés már negatívba csapott át és ennek következtében a minisztériumnak fel kellett függeszteni a kormány migránsszálásait működtetőknek járó pénzeket. De ugyanígy felfüggesztették az emberbaráti szervezeteknek és egyéb magánszervezeteknek az állammal kötött szerződés szerint a migránsokkal való törődésért járó összegeket, beleértve a Vöröskeresztet. Szeptember 30-a után megvan annak veszélye, hogy a menekültstátuszért folyamodott külföldieket elküldik e menhelyekről.
www.corriere.it/cronache/16_settembre_26/finiti-soldi-migranti-allarme-accoglienza-fa511be0-8356-11e6-879e-4c7914542a03.shtml

"...A világcsoport már elkészítette a terveket arra vonatkozólag, hogy átvegye a hatalmat minden egyes európai országban. Babilon le fog omlani, amint ez meg volt jövendölve..."

www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc